Får ni chansen att någon gång besöka fängelset Alcatraz borde ni verkligen ta den!! Det var så otroligt häftigt att gå omkring där samtidigt som man fick berättelser och historier berättade för än. Här ska ju världens farligaste brottslingar ha suttit så det var verkligen en speciell känsla man fick där inne. Riktigt coolt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vår sista stad att besöka under resemånaden var San Francisco. Där stannade vi sex dagar innan vårt efterlängtade plan lyfte och tog oss hem till älskade Sverige igen. Vi hann med att se alla sevärdheter vi ville och lite till. SF var en häftig och annorlunda stad med otroligt mycket backar överallt. Det är ganska kallt där mot när man jämför andra städer i Kalifornien så det går inte riktigt att ligga på en strand i bikini där inte - iallafall inte dom dagarna vi var där. Vi försökte njuta till max dom sista dagarna av semestern men det var samtidigt svårt för vi alla tänkte så på att vi snart skulle komma hem igen. Sån sjuk känsla!!

Fishermans wharf och Pier 39

Vår cykeltur över mäktiga Golden Gate Bridge till hamnstaden Sausalito

Alamo Square och Lombard Street (världens krokigaste gata)

Picknick i Castro Park


Tusen tack Evelina och Isabelle för en helt oförglömlig resa och för världens bästa år!!

Likes

Comments

Dom tre sista dagarna i LA spenderade vi inne i Hollywood. Vi bodde på ett hotell i West Hollywood och satsade på att se så mycket som möjligt dom dagarna. Vi var bland annat i Beverly Hills, tittade på Hollywoodskylten, Walk Of Fame, tog en tour där vi såg massa kändisars hus och en hel del andra fina platser. Vi hann även med en utekväll och lite häng vid våran pool. Perfekt avslut i LA!

Likes

Comments

Den 21a Augusti åkte vi från San Diego till LA och startade vår åtta dagars vistelse här. Under dom första fem dagarna hyrde vi en lägenhet inte så långt från Venice Beach så under dom dagarna hängde vi mycket på olika stränder, strosade runt på Venice boardwalk, shoppade på 3rd street i Santa Monica och lagade massa god mat hemma i lägenheten. Mycket sol bad och mys!

Venice Beach/Boardwalk där vi stötte på Jesse Wellens.

Santa Monica, mycket folk och roliga event runtomkring

Manhattan Beach, väldigt lugn och fin strand

Likes

Comments

La Jolla är som sagt ett jättefint område i San Diego som vi åkte till en dag. Det ska tydligen bo en del kändisar där men det bästa utav allt var att det fanns massvis med sälar på klipporna längst havet. Så häftigt var det verkligen för dom bara låg där och vilade helt obrydda. Så åker ni någon gång till underbara San Diego är det helt klart värt att ta en dag i La Jolla för att säga hej till sälarna och besöka en otroligt fin strand.

Likes

Comments

Vårt nästa stopp på resan blev San Diego och där stannade vi i sex dagar. Vi alla tre kärade ner oss i det stället! Det var så himla fint och behagligt överallt, och människorna där var urgulliga!! Staden är heller inte överdrivet stor så det är relativt smidigt att ta sig till dom platser man vill till. Våra dagar bestod av en del strandhäng på Pacific Beach, en tur bort till lyxområdet La Jolla, promenader och utekvällar. Underbara dagar!!

Likes

Comments

Tack Las Vegas för några riktigt roliga dagar!!

Tidigt imorse lämnade vi staten Nevada för att med buss ta oss vidare till San Diego. Men när vi kom fram till busstationen fick vi veta att dom ställt in alla bussar till San Diego på grund av den stora branden som härjar här i Kalifornien. Så typiskt då vi har hotell där från och med idag. Så istället fick vi hoppa på en buss till Los Angeles och hoppas på att det går någon buss från LA till San Diego. Annars får vi helt enkelt stanna i LA och ta in på hotell där. Trots krångel är vi taggade till tusen för nu äntligen ska vi få se självaste Cali!!

Likes

Comments

Äntligen har vi varit här, så otroligt häftigt!!
En plats alla människor borde se.

Likes

Comments

Stoppet vid Hoover Dam från i onsdags när vi var påväg bort till Grand Canyon. Vi åkte förbi massvis med vilddjur, berg och öken.

Bussen stannade även till på den världsberömda vägen route 66. Den vägen går nämligen från Chicago och hela vägen bort till Kalifornien.

Likes

Comments

Vegas är verkligen wow!! Så himla fint och häftigt överallt och att äntligen ha semester är underbart. Vi har spenderat fem dagar här nu och ikväll är sista kvällen då vi åker vidare till San Diego imorgon. Våra dagar har bestått av poolhäng, party, kvällar längst the strip men också en tour till grand canyon. Vi alla tre är redan överens om att vi ska komma tillbaka hit när vi har åldern inne. Längtar redan!!

Likes

Comments