Heej, det har varit lite upp och ner på sista tiden. Jag trodde att det var en bra idé att flytta till Trosa. När jag väl hade kommit på plats i min nya lägenhet så tyckte jag på engång att Trosa inte var något för mig. Man brukar ju säga att man inser inte vad man har fören det är borta. Det är långt till vänner, och city vilket jag tycker är sjukt jobbigt. Jag har varit i kontakt med olika personer som ska hjälpa mig att flytta härifrån. Folk gör allt de kan, men jag vill att det ska gå på en gång vilket det oftast inte gör. Det får tydligen ta sin tid. Nästa vecka så ska jag alla fall på möte och jag hoppas verkligen på bra besked så att jag kan få flytta så fort som möjligt. Jag är ju Stockholmare och kommer alltid att vara en Stockholmare. Ibland känns det som att man måste gå igenom rätt mycket för att något bättre ska komma. Det är synd att det ska vara så faktiskt.

Likes

Comments

Heej. Det finns verkligen idioter till allt. Jag tänker inte säga några namn, men det finns bara en person som tror att det är fel på alla andra men egentligen så är det fel på den personen. Jag tyckte att det var så jävla skönt att säga det till den personen också. Jag står för vad jag säger. Så länge jag inte går över gränsen och det gör jag inte ofta. Att bara få ut de man ha velat säga så jäkla länge och när man får det, så känns det verkligen som en frihets känsla. Kommer aldrig ta så mycket skit från någon som jag har gjort från den personen. Aldrig mer ha kontakt. och aldrig mer låta någon trampa på mig! Jag är en bra människa som förtjänar mycket bättre än så. Jag vet mitt värde. Om någon inte kan acceptera en för den man är så är det lika bra att låta den dra. Varför ska man ens försöka ha kontakt med någon som bara tänker på sig själv och kastar ur sig dumma saker gång på gång och aldrig kan be om ursäkt. Skillnad om man gör det några gånger, men inte 40 gånger med jämna mellan rum. Det accepteras inte! Man kan inte ändra på någon annan, man kan bara ändra på sig själv. Och ibland verkar det som att vissa personer aldrig kommer att ändra på sitt beteende. Och det kommer tyvärr bara bli motgångar för sådana personer. Man kommer till en punkt där man inser att vissa aldrig kommer ändra på sig. Spelar ingen roll hur man själv beter sig mot personen, den kommer ändå hitta något fel på dig eller bli irriterad på dig för att bara hitta fel så att den människan kan må bättre för att den människan har mycket fel själv som man själv inte har fast den människan vill att man ska ha de så att den inte känner sig ensam med det. Till exempel att kalla mig "slyna" är bara så lågt. Kan folk inte komma på bättre grejer än så? fattar hur empatistörd folk kan vara. Men det spelar ingen roll vad man säger till personen för den kommer ju aldrig att förstå ändå. Sorligt!

Likes

Comments

Heeej. Det är många som frågar mig varför jag flyttar till Trosa, och för mig så har det varit ett jätte jobbigt beslut. Jag är ju Stockholmare och kommer alltid att vara det oavsett vart jag bor. Men jag är en sån person som helst inte vill flytta så mycket. Så för min mänskliga utvecklings skull så är det bra att jag flyttar och testa bo någon annanstans. Jag vet att jag inte kommer att stanna i Sverige hela mitt liv. Så min plan är att flytta till Trosa och bo där och jobba där, sen efter något år så flyttar jag igen. Jag vet inte riktigt vart jag kommer bo då, förmodligen tillbaka Stockholm, men jag är väldigt nyfiken på att bo i England. Jag älskar verkligen England. Jag har varit där, men vill verkligen testa på att bo där länge. Människorna är helt annorlunda där jämfört med svenskarna. Bara om någon går in i en på stan så säger de alltid förlåt och kollar en i ögonen. Det gör inte så många här.

Likes

Comments

Heeej. Blev så irriterad ikväll när jag skulle bada. Då är det någon idiot som har hyrt hela basängen så att jag inte kan simma! Var bara att åka hem och gå ut jogga istället. Har verkligen börjat träna igen nu. Känns så sjukt skönt. Speciellt när jag har fått mina löparskor nu så jag slipper få tillbaka min hälsporre. Jag tror jag fan har glömt bort att säga att i helgen händer det grejer. På lördag så har jag bjudit min mamma på teater, Vi har riktigt bra platser. 4de raden. Mikael Perbrandt är med i pjäsen så det är nog därför biljetterna var så dyra. Dom där biljetterna va inte billiga asso. Men men, vad gör man inte för sin mamma. Sen på söndag så ska jag och en vän gå på Element Spa på Clarion Hotel i Skanstull. Ska bli hur jävla najs som helst. Har bara sovit där engång förut när jag bjöd min mamma på Backstreet Boys konserten på hovet. Ska bli riktigt najs att gå på deras Spa. Det blir också lunch där! Så kommer bli cirka tre timmar på hotellet. Vilken grym helg!!

Likes

Comments

Heej. Har faktiskt tänk på en sak. Varför måste man ha smink? Jag hade sjukt mycket smink förut när jag var runt 14,16,17,18 år. Egentligen så behöver man fan inte ha det. För det första är det inte bra för huden. Om man är tonåring så får man fler finnar, för att man täpprr igen porerna vilket gör att hunden inte andas under allt smink. Jag fattar att man ser mycket snyggare ut med smink eftersom man jämnar ut huden. Jag använder typ inget smink alls nu för tiden. Det är så jävla skönt att gå ut utan smink och skita i vad andra tycker. Det viktigaste är väll vad jag känner. Så om du är den använder sjukt mycket smink, testa vara utomhus en hela dag utan smink. Det är bäst. Ibland kan det ser ut som att folk sminkar sig för att alla andra gör det!
  • 80 readers

Likes

Comments

heeej. Det finns så jävla mycket killar som har åsikter om hur vi tjejer ska vara. Att vi inte får prutta,bita på naglarna,rapa,sitta brett med benen, och inte ha kort hår, vara sjukt smal. Lever dom på 40talet eller? så sjukt att många killar har så sjuka ideal. Som om vi tjejer inte är mer värda. Vi får vara exakt som vi vill. är så trött på mansgrisar! Det sjukaste är att det finns många killar som ligger runt hur mycket som helst. och då är det tydligen okej. Men om en tjej gör så så blir den kallad hora. Då skulle vi lika gärna kunna kalla en kille för " manshora" sånt här gör mig så arg!
  • 89 readers

Likes

Comments

Heej. Jag har tänkt ganska mycket på det här med musiken. På den sista tiden har jag känt att inte så många lyssnar på mina covers. Och det är inte så att jag skriver det här för att ni ska lyssna på mina covers. Jag känner inte att jag är motiverad just nu. Plus att jag kommer få min lägenhet snart och det gör att jag måste lägga ner mycket tid på det och vad jag ska köpa till lägenheten. Och när jag gör covers så vill jag in 100% och det känns som att jag inte kan göra det just nu. Jag har gjort många covers som jag inte är nöjd med alls! Men den sista jag gjorde är jag väldigt nöjd med, fast de blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Och i och med att jag blev så nöjd med den sista covern så är det ju bra att jag gör den till min sista cover för ett tag. Jag vet inte när jag kommer börja göra covers igen. kanske om 1 månad så börjar jag igen, eller om 3 år. Men just nu så lägger jag musiken på hyllan. Jag älskar musik men jag måste börja tänka realistiskt. 😃 klart att jag drömmer om att bli artist. Men just nu så är jag inte där än. Jag behöver mer tid på mig att kunna utvecklas med musiken. Men en dag så kommer jag börja igen och göra det bästa ifrån mig!! :)

Likes

Comments

heeej. Det finns så jävla mycket falska människor i den här världen. Folk som säger en sak men menar en annan. Jag är så jäääävla trött på att en viss person som typ aldrig kan inse att det är den som måste ändra på sig själv och inte alla andra. Jag är hur trevlig som helst mot folk som är trevliga mot mig. Men när personer spelar ett fucking spel så blir jag irriterad. Jag har så mycket kärlek att ge men tänker inte ge de till fel person. Betalade en taxi för att träffa honom i en kvart.......  kunde inte ens bjuda hem mig. Istället gå runt i en kvart mitt i natten. Plus att det fanns inte ens ett pendeltåg tillbaka. fick liksom sitta ute hela natten! man ba " okej? "

Likes

Comments

Heejheeej. Jag vet att det är många som frågar mig varför jag inte dricker alkohol, Och för mig har det inte varit ett svårt val. Utan jag har liksom aldrig känt att jag behöver alkohol för att ha kul eller för att må bra. Anledningen är bland annat för att jag har ADHD och då är det tydligen inte bra att man dricker alkohol. Sen kommer det alltid finnas idioter som säger att man inte kan festa om man inte dricker alkohol, men det är bara att inte bry sig. Det är faktiskt fler folk som väljer att inte dricka nuförtiden. Och det är hur coolt som helst. Fest för mig är när jag har det roligt med folk som jag tycker är snälla och roliga. och DANSA! Jag har hela mitt liv varit emot alkohol och droger! Jag har aldrig testat droger och kommer aldrig göra. Jag tycker sånt är sjukt läskigt och skulle aldrig umgås med någon eller några som håller på med sån skit. Klart att jag har smakat alkohol, men jag har aldrig liksom haft någon riktig fylla. och det var riktigt länge sedan jag smakade någon drink med alkohol i. Jag har inga problem med att vara på fester med folk som dricker. Och för min del så spelar det inte någon roll om folk dricker alkohol, om det är inte är någon jag känner som dricker och mår dåligt över det. Då kanske det är dags för den personen att börja tänka om. speciellt om den personen blir aggressiv och inte kan hantera sig själv. Men så klart så tycker jag det är hur coolt som helst när folk som har druckit väljer att sluta. För då har den personen verkligen blivit vuxen och kan ta mogna beslut. Jag tror inte det är så många ungdomar väljer att sluta med alkohol. Kanske på grund av grupptryck. Och jag har aldrig heller testat att röka. Bye :)

Likes

Comments