Header

Godmorgon! Vaknade vid åtta idag och tog mig upp och fixade dagens frukost. På med träningskläderna och ner med det sista i väskan. Jag ska alldeles strax gå ut till tåget och åka till gymmet för power. Efteråt möter jag upp Josefine och så går vi hem till Linn och umgås, äter och fixar oss innan vi åker hem till Johanna där det vankas förfest!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag och mötte Josse och så köpte vi present till Johanna som har tidig utflyttning-/födelsedagsfest imorgon. Men present hittades och efteråt var vi hungriga så vi åt på Chopchop, ett nytt asiatiskt ställe som jag tidigare aldrig ätit på. Jag åt en rätt med tofu och ris, gott var det och hur mycket mat som helst. Vi blev så mätta!

Hemma är jag sen två timmar och jag har tagit diskberget här, jag har ingen annan som jag kan överlåta disken till, utan det är jag som får göra det. Nackdelen med att bo själv och för litet för diskmaskin, haha.

Nu ska jag chilla en stund till och plocka i ordning inför morgondagen, god kväll och god natt!

Likes

Comments

Godmorgon! Igår ekade det tomt här men det var dels för att jag hade fullt upp hela dagen, även när jag kom hem från gymmet. Men ibland får det vara så, man är inte mer än mänsklig.

Idag är det fredag i alla fall och jag är på väg in till jobbet. Mellan åtta och fyra är jag på jobbet, därefter tar jag helg. Den börjar jag med att efter jobbet möta upp Josse på stan så ska vi leta present till Johanna och så tänkte vi käka middag tillsammans. Det känns som att det här kommer att bli en bra fredag och en bra helg!

Likes

Comments

Spenderat den senaste timmen framför PLL och ett kapitel gällande ICDP, som vi fritidspedagoger får en kurs i några gånger under vårterminen. Nu har jag läst färdigt kapitlet och ägnar nu allt mitt fokus åt PLL. En stund till innan jag packar väskan inför morgondagen. Då väntar jobb och gym. Jag är inte säker än på om jag hinner till core-passet då jag tar stängningen. Gör jag inte det så kör jag nog ett eget magpass samt knärehab.

Likes

Comments

Good morning!

Vaknade vid halv åtta idag, men märkte snabbt när jag var färdig och redo att åka iväg, att jag hade kunnat sova en halvtimme längre. Det får jag se till att göra nästa onsdag. Men eftersom jag hade massa tid över så gick jag och handlade mandeldryck och kvarg nu på morgonen istället för ikväll efter jobbet. Skönt för då kan jag verkligen bara chilla ikväll!

Nu är jag på väg mot jobbet, där väntar planering, rastvaktstid och fritidstid. Onsdagarna är rätt chill, även fast jag stänger på jobbet. Hoppas även ni får en bra onsdag!

Likes

Comments

Så är kvällen här. Efter gårdagens träningspass har jag värk i baksida och efter dagens lär jag ha träningsvärk i överkropp. Middagen är i magen, disken är diskad och jag ligger raklång i soffan framför Netflix. Helt slut!

Imorgon har jag sovmorgon, skönt att få sova lite längre än vanligt. Men så jobbar jag till halv sex så. Sen blir det hem och ta en lugn onsdagskväll.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag rockar jag sockorna. En dag för att lyfta upp människor med Downs syndrom och för att vi alla är olika som individer men har samma rättigheter och värde.

Utöver att sockorna rockas väntar jobb och träning idag. Jag hoppas det blir en lugnare dag än igår då både ett barn blev sjuk och vi fick ringa samtal och strax därefter gick brandlarmet, allt detta inom loppet av 40 minuter. Det var ingen lugn start på veckan inte. Men det är en ny dag med nya möjligheter idag så det är bara att köra!

Likes

Comments

Godmorgon! En ny vecka är här, men vad hände med vädret? Det snöar! Jag hoppas att det bara är tillfälligt och att det försvinner snarast.

Denna vecka ser till stor del ut som den brukar göra, men lite annat har jag också planerat.

Måndag: jobb, pt, Dynamic Flex
Tisdag: jobb, pt
Onsdag: jobb
Torsdag: jobb, Core
Fredag: jobb
Lördag: power, fest hos Johanna
Söndag: vila

Likes

Comments

Jag köpte med en fin bukett blommor till farmors grav. Åtta år har det gått sen hon lämnade oss. Jag minns den dagen än, jag skulle precis iväg till kyrkan och konfirmanderna när pappa fick samtalet från sjukhuset.. usch och fy för cancer! I alla fall var det riktigt bra och skönt väder så njöt av promenaden. Sen skiljdes vi åt och jag gick upp till mamma en sväng, dels för att klippa Doris klor. Mös lite med henne också, hon är så gosig. Nästan för gosig för mig som är allergisk, men jag hade tagit medicinen på morgonen så det funkade.

Sen jag kom hem har jag hunnit äta, diskat och fixat med kommande veckans matlådor. Nu så kom mamma förbi och frågade om jag ville med ut på en promenad, så det sa jag ja till. Man får ta och njuta av de soliga dagarna då det inte alltid är det.

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade strax innan nio idag, skönt att få sova lite längre än vad jag brukar på helgen. Havregrynsgröt med hallon och vindruvor och ett ägg blev dagens frukost.

Nu ska jag gå ut och möta pappa, Frida och småtjejerna och så ska vi ner till farmors grav då det är 8 år sen idag som hon lämnade oss. ❤

Likes

Comments

Instagram@sabinacarman