Header
View tracker

Idag kommer dagens lucka upp lite senare än vad den gjort de tidigare dagarna. Men här kommer den. Jag ska bjuda er på mina tre favoritjullåtar för tillfället.

1. Hey Ho med Freddy Kalas

2. Stad i ljus. Det finns flera artister som sjungit den. Här nedanför från Musikhjälpen med Rickard Söderberg.

3. Mary did you know. Här med grymma acapellagruppen Pentatonix.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fridays-selfie📷

Uppdateringen på senaste har varit väldigt låg. Igår efter jobbet åkte jag upp på stan och kikade innan gymmet. Kom hem vid halv tio och nästan på en gång blev det sängen. Imorse vad jag riktigt trött när jag vaknade, men upp tog jag mig. Jobbar i några timmar till innan jag tar helg.

Kvällens planer är lite vaga. Men troligtvis väntar en utekväll. Imorgon har jag inga direkta planer, det blir att baka lite, laga matlådor, städa och ha en i övrigt lugn dag inför söndagen som kommer att spenderas på Ullared!

Likes

Comments

View tracker

Idag kommer det lite julklappstips till syrran eller tjejkompisen. Skulle gärna vilja ha allt jag med, böckerna har jag dock redan. Men allt det andra kan hamna hos mig. Blir så sugen på att shoppa när dessa julklappstips-inlägg skrivs, men jag har redan lovat mig själv att vänta till Ullared, där det blir lite shopping.

Likes

Comments

Det är i dagens lucka dags för This or That part 2 - christmas edition!

Marsipan - Knäck (hatar marsipan!!)

Rödbetssallad - Dopp i grytan

Julafton - Juldagen

Engelska julfilmer - Svenska julfilmer

Ris ala malta - Risgrynsgröt

Jul ända fram till påsk - Julen åker ut efter nyår

Julknäcke - Vörtbröd

Sunes jul - Mysteriet på Greveholm

Julkakor - Julgodis

Likes

Comments

Gårdagens bak hemma hos mamma.

Igår efter jobbet åkte jag hem till mamma där vi skulle baka hon, jag, Sanna och Elin. Så nu har jag lussekatter och pepparkakor att smaska på, nomnom.

Idag fick jag en liten sovmorgon men jag ska snart ta och fara mot jobbet. Onsdagar betyder att en stängning väntar, så halv sex får jag lämna jobbet. Därför får det bli en lugn kväll för att invänta torsdagen.

Likes

Comments

I lucka nummer 6 hittar vi två julbilder sen jag var yngre. Det här var dem enda jag hittade här hos mig, finns mer hos mamma och pappa, men det här duger gott och väl och roligt att hitta så gamla bilder.

Den första bilden är ifrån 15 december 1997. Jag är alltså fyra och ett halvt där. Så liten! Jag tror nog att bilden är ifrån dagis och att vi hade luciafirande den dagen.

Den nedre bilden är på mig, Sanna och Elin. Jag är hon längst till vänster. Den här bilden är tagen den 25 december 2005 hemma hos mormor. Så på den bilden är jag 12 år.

Likes

Comments

Alltså det där filtret, älskar älskar älskart, haha!

Och så är första dagen på denna vecka igång. Efter jobbet åkte jag upp på stan och vandrade runt i affärer. Det blev ingen shopping för mig inte, måste spara mina pengar då jag åker till Ullared på söndag, kul. Där blir det att handla fler julklappar och nödvändiga ting till mig. Nu är jag på gymmet, ombytt och redo för dagens pass med Emma som börjar om cirka tio minuter. Får se hur det går, för jag har världens träningsvärk i bröst och rygg efter gårdagens pass. Men taggad är jag i alla fall, så skönt att motivationen är på topp, även fast det är måndag.

Likes

Comments

I den här luckan var tanken att jag bara skulle rada upp tre julkalendrar som jag gillar. Men när jag tittar efter finns det många fler som gillas. Årets (Selmas jul) gillar jag också, men den är inte slut än så den kan inte ta plats på listan detta år.

På plats 3 får dessa två dela plats: Dieselråttor och Sjömansmöss (2002), Barna Hedenhös uppfinner julen (2013) och Tjuvarnas jul (2011).
Plats nummer två kniper Pelle Svanslös (1997) och Mysteriet på Greveholm (1996 och 2012 - Grevens återkomst)
På plats ett tar dessa förstaplatsen: Albert och Herberts julkalender (1982) och Sunes jul (1991).

Vilka är era favoriter bland julkalendrarna genom alla tider?

Bilder från Google.

Likes

Comments