Header

Så var kryssningen över för denna gång. Jag har haft ett väldigt bra dygn. God mat, shopping och massa glädje, men dålig sömn trots att vi la oss i tid. Vi hade vår hytt längst bak i båten vilket gjorde att vi hörde massa ljud när båten la till samt att det var sjögång.. Så min egna säng känns väldigt lockande redan nu, men det är lite för tidigt. Så jag fortsätter min kväll med vänner i soffan. Det kommer inte bli någon sen kväll inte, det är jag för trött för. Hoppas ni har en trevlig kväll!

/ Sabina 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är det något jag är lite less på med vintern än så länge så är det vädret. Snön som kommer men som någon dag senare försvinner då kylan inte stannar på minusgraderna som behövs för att den ska stanna. Jag avskyr slasket som blir av blötsnön. Jag håller tummarna för en vit jul, dels är det så mysigt men så blir det dessutom mycket ljusare! Tills dess att snön kommer och väljer att stanna lite längre får vi njuta av fotografier tagna under tidigare år under snöiga perioder.

/ Sabina 

Likes

Comments

Hejsan! Idag tog jag sovmorgon fram till åtta, inte så länge men tydligen tillräckligt länge för jag vaknade innan alarmet. Vid tiotiden gick jag först iväg och bytte batteri i min armbandsklocka, sedan iväg till Ljuva Stunder där jag hade en 90 minuters massage bokad. Gratis blev det dessutom för mig då jag tog friskvårdpengarna till den!

Efteråt gick jag hem en sväng och packade färdigt väskorna innan jag gick och mötte Elin. Vi fick åka limo in till örebro där vi sedan bytte till bussen som vi nu sitter på. Vi har åkt lite mer än halvvägs så en stunds bussresa är det kvar innan vi är framme vid terminalen och hoppar ombord på båten!

/ Sabina 

Likes

Comments

Varje år kommer det nya jullåtar och jag har fått en speciell favoritlåt. Visserligen är det inte en "ny" låt men det är en ny version av en jullåt som jag älskar. Pentatonix som är så grymma har gjort en version av klassikern Deck the halls. Jag älskar den och tycker att ni också bör lyssna/titta på den!

/ Sabina 

Likes

Comments

Ett morgonpass på gymmet med Sanna, ett antal jobbtimmar senare och ännu ett gympass men med Emma denna gång så tar jag nu helg! Eftersom att jag inte ska upp lika tidigt som jag brukar gå upp ,(jag brukar ju gå upp redan vid kvart i fem för spinningen), men imorgon ska jag inte göra det, utan få sova lite längre, så då kan jag vara vaken lite längre nu ikväll.

Jag har tvn igång och tittar på Biggest Loser-vad hände sen? Några gamla deltagare är där för att berätta om sin resa efteråt. Helt sjukt olika öden dem alla haft. Någon har gått ner ännu mer i vikt, andra har hållit kvar vid sin vikt och andra har ökat både lite men även sjukt mycket och som har hamnat i sin startvikt.. Det dem har gemensamt är det mentala som varit svårt efteråt. Spännande är det i alla fall.

En stund till ska jag vara vaken, innan jag säger godnatt till den här dagen och laddar upp inför morgondagen som bjuder på massage och sedan kryssningen med Elin. Godnatt på er!

/ Sabina 

Likes

Comments

13 december har jag så många minnen ifrån.Alla år i högstadiet och upp på gymnasiet gick jag med i Luciatåget. Här nedan är tre bilder ifrån åren på högstadiet. Dessa tillfällen var så mysiga och i år får jag se sexorna på jobbet lussa för oss!

/ Sabina 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Den här luckan skulle kunna bli hur stor som helst. Presenter och klappar till barn är farligt, man kan köpa hur mycket som helst till de små liven. Här nedan har ni några tips, de passar nog mest till de yngsta, upp till några år.

/ Sabina 

Likes

Comments

Godmorgon! Dagen är igång och veckans rutiner kallar igen. Upp med alarmet klockan sex idag, lika segt som varje måndag trots många timmars sömn. Frukosten är i magen, väskan är klar och det är dags för mig att ta mig till jobbet där det kan komma att spenderas 10 timmar (exkl. rast), allt beror på om barnet som har den extra-tiden blir hämtat tidigare eller inte. Efteråt blir jag i alla fall hämtad av Sanna och så tar vi oss till gymmet för ett pass tillsammans..

Måndag: Jobb, träning med Sanna

Tisdag: Jobb, träning (dynamic flex + pt-pass med Emma)

Onsdag: Jobb, träning (pt-pass med Victor)

Torsdag: Träning med Sanna, jobb inkl. apt, träning igen (pt-pass med Emma)

Fredag: LEDIG!! Massage, kryssning med Elin

Lördag: Kryssning med Elin

Söndag: Vilodag!

/ Sabina 

Likes

Comments

Instagram@sabinacarman