Header

Från den 6 augusti till den 17/8 har vi firat min födelsedag kan man säga.

6 augusti väldigt tidigt på morgonen åker vi till Köpenhamns flygplats för att flyga vidare till Dubai. Där stannade vi i ca 11 dagar. Vi förlorade 2 dagar p.g.a. restiden.. Restiden förlängdes med någon timme bara för att vi missade vårt anslutande flyg mellan Qatar och Dubai på vägen dit p.g.a. vårt flyg från Köpenhamn var försenat. Men dem fixade nya biljetter direkt så vi kunde flyga till Dubai redan 2 timmar senare.

​Dubai var nog det häftigaste stället jag varit på. Det bara växer och växer, det var byggarbetsplatser överallt. Och allting var så gigantiskt högt också. Byggnaden jag bor i som ska vara Helsingborgs högsta byggnad är en liten stuga jämfört med skyskraporna i Dubai.

Likes

Comments

Imorgon återgår man till verkligheten och det är dags att jobba igen. Dock bara en dag, sen är man ledig över onsdagen. Brukar ha uppdelad lediga dagar i veckan istället för två dagar efter varandra. Men det var skönt att vara ledig två dagar i rad. Ville lyxa till det lite med våffel frukost i söndags.

Blev ingen körning idag då min körlärare hade ett fullbokat schema denna veckan.. Så fick bli lite teori istället. Gjorde ett del prov på stadskörning och fick 70/70 rätt!! Någon mer än jag som tycker teorin är lättare än bilkörningen? Men bilkörningen är mycket roligare!

Likes

Comments

Gått nytt år på er alla!
Jag hoppas alla haft ett bra år. Det är kanske en kliché att säga att det nya året ska bli året där man blir ett bättre jag. Men det är faktiskt det jag tänkt, bara göra det som är värt, det som är roligt och njuta av livet. Så mycket hände förra året så man fått tänka om på vad som egentligen är viktigt i livet.

Under förra året hände det en del. Bl.a. Blev jag kattägare till en underbart härlig Ragdoll! Bubben fick han heta och han är sjukt sällskaps kär.

Likes

Comments

Denna månaden har jag slitit hårt på jobb och det lönade av sig idag när jag loggade in på min bank såg jag att lönen kommit! Så jag tycker jag förtjänar att bara vila hemma idag.

Jag var även ledig i tisdags förra veckan och passade då på att åka till Väla och äta lunch med pappa som sedan beställde en iPhone 6 till mig, som en tidig julklapp.

Likes

Comments


Sitter och kollar efter lite nya tränings kläder, känner att det är dags att skaffa lite nytt. 
Har gjort ett tråkigt beslut att säga upp mitt gym kort (av ekonomiska skäl). Men man behöver ju inte ha ett gym för att träna ;)

Likes

Comments

Har en del kläder jag försöker bli av med för en billig peng!


OBS!! har bara kvar den översta på bilden. 
Aldrig använda!
Storlek: 34/75A
Pris: 100kr + Frakt (finns att hämta i Helsingborg)

OBS! BH med spikes är SÅLD!
Aldrig använda!
Storlek : XS
Pris: 50kr + Frakt 
Har samma känsla som tränings tights!Använd ett fåtal gånger!
Är i fint skick.
Storlek: XS 
Pris: 100kr + Frakt


Använd ett få tal gånger, är i ett bra skick.
Storlek: XS
Pris: 50kr + Frakt

Börjar med detta! Kommer mer senare när jag tagit bilder på allting! 
Allt från tröjor, byxkor, jackor och accessoarer!! 

Likes

Comments

Hallå!
Nu gör jag ett nytt försök med det här med att blogga!
Har haft ett uppehåll från att blogga pga. jobb och annat. Men tänkte att jag ska försöka igen, tycker ju det är roligt!
Har tidigare bloggat från en annan blogg, och har försökt starta om via den flera gånger. Så nu startar jag om helt från ett blankt papper.   


Likes

Comments