Barnmorskan bokar in en tid för ultraljud då vi inte kunde räkna ut när min senaste mens var.
Spännande tänkte jag, vad kan man se redan nu? I mitt huvud skulle jag inte vara mer än i vecka 7-8 dagen då ultraljudet var inbokat, då jag fått höra att man oftast inte blir gravid redan samma dag samlaget skett.

Min sambo följer såklart med mig. Då barnmorskan inte sagt något mer än att det är ett ultraljud så antog jag det är ett vanligt ultraljud man gör på magen. Men såklart kan man inte se det via magen när det inte är så långt gånget.
Men när vi går in i det nersläckta rummet är det första jag ser en gynstol. De två benstöden och den långa dildo liknande maskinen som man gör själva ultraljudet med.
För mig är det inte hela världen att göra ett vaginalt ultraljud då jag gjort det förr av andra anledningar. Men då vad jag ENSAM i rummet. Även om min sambo har sett mig naken kändes det ändå lite skumt att min sambo står där och ser medan någon annan gräver i mitt skrev.

Han fick stå uppe i hörnan vid min vänstra sida för att också kunna se. Få fort vi såg att det verkligen ligger någon i min mage som vi skapat och hjärtat slog för fullt, släppte tanken att hon sitter med en grej och rör runt i mitt underliv.
Det visade sig redan gått mellan 9-10 veckor. Vilken betyder att man viss det kan bli gravid samma dag som samlagen skett. Då dem kunde berätta för oss exakt vilket datum det skulle ha skett utan att vi sagt något.

Likes

Comments