Feber är borta för tillfället men känner mig så otroligt trött men kan inte sova o jag svettas som en idiot. O denna hemska slemhostan. Tror jag har åkt på den klassiska manns förkylningen. Va ska man göra för att må bättre igår fick jag tvinga i mig två smörgåsar bara för att jag vet jag måste äta. Sov nästan hela dan igår tror jag va vaken Max 4 timmar😒😳😯 måste bli bättre är inte rättvist mot barnen att jag inte umgås med dem men va ska jag göra när jag mår så dåligt att jag somnar sittandes. Som tur så va ju barnens pappa närvarande hela dagen igår så han fick ta hand om dem.

Finns d några huskurer mot detta tro???
Orkar inte detta en ända dag till

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår kväll började jag känna hur huvudet blev tungt det sved i näsan o i halsen, i natt så blev det ännu värre o jag började frysa som en Gud vet vad o barn som har över 40 grader i feber . Jobbigt blir d faktiskt men barnen kommer ju absolut före mig inget med den saken ju. Bara hoppas att dem ser att man inte mår sådär jätte bra så dem är lite snällare än vanligt. Men dem brukar vara rätt snälla när jag väl är sjuk faktiskt. Vi har redan vart öppe ett tag för dem ville ha välling så nu sitter vi och kollar film i deras rum. Sen måste jag städa för d kommer inte göras av sig själv=( någon som har tips på hur jag blir bättre tills på måndag? Mejla gärna mig då. O ni har inte glömt av att jag lottar ut mina 3 prov tränar kort som onyx har gett mig?!

Likes

Comments

Onyx va på mitt arbete förra veckan som ni vet och jag fick tre st o jag kommer välja tre st av dem som hör av sig till sabinapolkki@hotmail.com med namn ålder och motivering

Likes

Comments

Är så jävla förbannad va fan ska han skylla allt på mig för blir helt jävla fucked off. D är han som sätt sig i skiten han får fan fixa detta nu på en gång han fattar fan inte såna här grejer är fan inte ett jävla skämt som han verkar ta det som blir så jävla ledsen alltså hoppas fan inte att det här blir värre för nu har barnen oxå hamnat i kläm o d e fan inte ok att barnen ska råka illa ut eller något blir galen ringde gråtandes till min mamma igår bara för detta o för att manen inte verkar bry sig

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att gå Ut med detta.

Ni som bor i Borås och önskar nailhair beställer ni håret så sätter jag i det för 250kr detta gäller för er som bokar mig i oktober månad.
Detta är något jag har håller på med nu i några månader och tycker det är jätte kul. Ni har väl sett mitt hår d e dock stick hair som jag satt keratin fästen på o satt i va en aning arg när jag beställde och råkade ta fel men det funkade lika bra faktiskt en aning mera jobb bara.

Jag kommer även längre fram dock har jag inget datum än men på börja kurs med ögon Frans förlängning.

Om så önskas i dags läget så kan jag noppra ögonbryn

Likes

Comments

Förlåt men blir så jävla irriterad alltid samma jävla sak alltså. När ska dem lägga ner alltså skriver när jag lugnat ner mig ursäkta för mitt klagande

Likes

Comments

11/7-12/7 så var min nuvarande man på semester i Strömstad där jag bodde och jobba det var så vi träffades den 2 augusti så friade han via sms vi ansökte om hindersprövning redan då men d hände aldrig något mera sedan nu i våras fick vi beskedet att min mormor hade cancer och den spred sig hon blev sämre och sämre o jag sa att jag vill gifte mig så att hon hinner vara med men tyvärr så somnade min mormor in den 23/7 nu i år. Detta har tagit väldigt hårt på mig och jag känner att d är mitt fel att hon är död. Men är så otroligt tacksam för att min morfar orkade komma på min stora dag ialf.

Skriver mera på min rast ska börja nu precis att jobb

Love u all

Likes

Comments

Varenda dag är likadan för mig vi går upp mellan 5-6 ja även på helger, först kommer Travis ner för trappan sen får jag hämta ner cataleya o d första som sker är att dem börjar gapa och slåss hur mycket man än säger till dem cataleya biter mig o slår mig. Varenda dag är det så här. Sist vi hittade på något var när min man fyllde 30 år han fick en resa till Miami av mig o den fick jag kämpa för dock så fick jag avboka hotellen i Florida då han ville vara närmare south beach så han bokade o betalade det hotellet. Men jag vill verkligen åka på en på en semester igen jag o barnen o han när vi gifte oss fick vi presentkort på sammanlagt 8000kr hos resia och 5 tusen kontanter för smekmånadspar resa o det har vi inte varit på än vi gifte oss dem 5 augusti o vill verkligen åka iväg men hur ska man få barnens pappa att förstå att jag behöver komma iväg nån stans jag behöver ha semester o vill gärna ta med dem. Eller ska man bara ta med papper från polisen o få han skriva på så åker jag o barnen själva. Dem måste oxå få komma iväg o ha kul inte bara sitta hemma hela tiden. Gör så ont i mitt hjärta som mamma när jag inte har råd med saker dem förtjänar.

Måste jag kanske skaffa ett till heltidsjobb? Va ska man göra ?

Älskar mina barn dem förtjänar det bästa av d bästa inte bara sitta hemma hela tiden

Likes

Comments

Likes

Comments

Är det någon som vet hur det fungerar , hade vart så jävla skoj att göra något sånt o en helt underbar kvalitets tid med barnen ju. Dock en aning kallt för att sova ute men måste väl finnas någon som kan tänka sig att sponsra en sån galen idee eller? Hur går man tillväga någon som vet för isånna fall drar jag nästa vecka nån dag kanske 😍❤️😜

Likes

Comments