Header

Contains affiliate links

Är verkligen sämst på att uppdatera men har behövt landa i jobb, firat bf, styrt med kattungen, tränat och så vidare så svårt att få tiden att räcka till riktigt.. MEN något positivt i det hela är att jag funnit denna som jag bland annat köpte till Simon i födelsedagspresent (fast det egentligen var jag som ville ha den, perfekt att "ge bort" till den man bor med!), har jobbar "sovande"jour inatt med knappt någon sömn så har verkligen ingen ork att gå ut på vår lilla bakgård och njuta av solen vi har idag tyvärr men tänkte att jag skulle rädda denna eftermiddag något med att göra en egen slush av BCAA:n vilket blev en riktigt win! Lite fryst mango, is & 2 skopor BCAA och voila du har en slush som smakar godis 😍 perfekt för såna som mig som försöker hålla igen lite såhär under sommaren ☀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såhär ser numera vår "lilla" kattunge ut, snart 4 veckor & har nu öppnat ögonen, känner igen våra röster & har börjat gå. Börjar fastna mer & mer för henne men tyvärr kommer vi inte behålla henne.
Helt otroligt hur snabbt hon växt och hur mysig hon blivit! Detta måste vara det bästa stadiet dock nu när man ska göra ungen/ungarna vana vid människor alltså att hon ligger i våra knän, på bröst etc för att bli van till sin nya ägare 🐱

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det världens bästa människas födelsedag!
Jag har aldrig träffat någon som ställer upp som Simon gör eller som är så förstående.
Jag tror att det kan vara svårt för den andra parten i en relation när man tex går in i väggen, att tillochmed att diska blir en kamp men Simon var SÅ stöttande & förstående även om han aldrig upplevt det själv.
Han har ställt upp på att gå upp 04:45 de dagarna jag öppnade gymmet när jag jobbade som receptionist bara för att jag skulle slippa vara själv, han trycker ut mina muskelknutar och kliar mig på ryggen tills jag somnar VARJE kväll, jobbar jag kvällar så lägger han ner timmar på att städa, diska, tända ljus etc tills jag kommer hem.
Det finns ingen som min Simon & jag trodde verkligen inte att såna killar som han fanns.
Jag är så glad för att jag får spendera hans födelsedag med honom, det vill jag göra alla hans livs resterande sådana. Är så kär i denna människa att jag spricker ❤️

Likes

Comments

Exakt 2 veckor sen vår oväntade födsel uppstod hemma hos oss 💕

Likes

Comments

Min favoritlunch är helt klart sushi så det fick det bli idag 🙏🏻
Gårdagen bestod av att vila & slinga Simons hår vilket tog en evighet så somnade vid 2 inatt 🙄
Idag har jag bara vilat & kollat serie och tagit vara på min sista dag hemma 😍 resten av dagen ska vi städa & ikväll ska vi fika med hans pappa & hans brutta & sen ska vi till gymmet & försöka ladda upp för att gå tillbaka till att jobba & dessutom för att börja på ett nytt jobb, wish me luck!

Likes

Comments

I lördags var jag och Simon på våra vänner Danne & Andreas bal i Linköping, sååå vackert!
För 2 år sedan nästan exakt var även jag på min studentbal med en av de människorna jag har närmast hjärtat nämligen min bästa barndomsvän Ella som jag känt sen jag var 1 år. Är väldigt glad för att jag valde att gå med henne.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har haft fullt upp de senaste dagarna därför brist på uppdatering!
Igår var vi med några vänner på Kolmården hela dagen & sedan kom ännu ett par vänner på kvällen, väldans trevligt!
Idag har vi mestadels tagit det lugnt, handlat och vilat fram tills kvällen då vi egentligen skulle till Arbis & se Sarea men blev ändrade planer så vi hämtade upp min bonusmor och åkte till Hugos och åt istället och har precis landat hemma så vi ska strax lägga oss som de pensionärer vi är 😍

Tänkte även visa mina senaste inköp med! Kommer recensera vad jag tycker om kameran om ett tag när jag hunnit "utforska" den! Tightsen kan jag säga direkt att jag är otroligt nöjd med, sitter som smäck och väldigt sköna!


Likes

Comments

​Så fin dag idag! Tog en ordentlig sovmorgon och kände mig totalt utvilad när jag vaknade  🙏
Åkte in till stan och mötte upp min fina Pauline, köpte mat och satte oss i solen & bara umgicks ett par timmar, underbart!
Köpte med min största craving till sommaren hem, citronsorbet 🍧 
Som syns på samma bild har vi även en tillbringare med citronvatten här hemma som är väldigt bra för kroppen & knoppen!  Min kropp nästintill behöver det för att förebygga uvi, känner mig piggare och fräschare då det är betydligt mycket godare än vanligt vatten. 
Hoppas ni haft en fin dag 🌺

Likes

Comments

Contains affiliate links

Igår kom Simon hem med dessa skönheter till mig!
Har dreglat över dom länge och är nog som många andra helt beroende i att införskaffa mig sneakers...
Är otroligt nöjd med dessa, fast jag varit lite skeptisk då jag i alla år alltid haft vita sneakers men de är SJUKT fina!
Modellen heter Adidas Tubular Shadow, är ni oxå sugna på dessa (bra tillfällighet att lönen kommer inatt 😉) så är det bara att trycka på skon på bilden så hamnar ni direkt på sidan!

Likes

Comments

Födelsedagen i ära blev det äntligen ett benpass, första styrkepasset på en vecka 😍
Man blir inte mindre lycklig över att ens bästa vän står i receptionen som ett ljus när man kommer dit, så glad för mina fina medmänniskor 🙏
Brukar vanligtvis dela upp benpassen till 2 i veckan, nr 1 med fokus framsida lår & vader och nr 2 med fokus baksida lår & rumpen men idag kände vi för att slå ihop det hela med en lite basövningar!
Knäböj
Raka mark
Sumomark
Hip thrust
Sittande vadpress
Benpress
"Benspark" framsida & baksida
Kickbacks
Liggande benspark

Kör dropset på väldigt många utav övningarna inom benpassen & brukar även superseta då jag tycker om att ha mina pass så intensiva som möjligt, Hatkärleken till brännandet & skakandet i benen efter ett grymt benpass är ju dock oslagbar!
Ha en bra kväll & sov så gott 🌸

Likes

Comments