Beger mig till nybro för att spendera em och kvällen med bästa My ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Loving and fighting Accusing, denying I can't imagine a world with you gone

The joy and the chaos, the demons we're made of
I'd be so lost if you left me alone
You locked yourself in the bathroom
Lying on the floor when I break through
I pull you in to feel your heartbeat
Can you hear me screaming, "please don't leave me"


Hold on, I still want you
Come back, I still need you
Let me take your hand, I'll make it right
I swear to love you all my life
Hold on, I still need you

Likes

Comments

herrejävlar vilken helg det blev, började med kräftskiva med lisa hemma hos hennes syster o man o deras bekanta. man kan väl minst sagt säga att det spårade ur endel för mig. skönt att sluta dricka kl 21 i allafall :)

I lördags blev det kräftskiva med David och hans vänner. måste säga att det var något av det mysigaste på länge. åkte ut till en stuga på en ö som davids kompis familj äger. okej jag var väl ganska nervös för att träffa hans vänner men vafasen, jag har ju alltid varit social av mig så att bli nervös var ganska onödigt.. synd att man inte kan styra över sådant mycket trevliga människor förövrigt. sånna människor som man kan va sig själv med på dirren.

igår söndag fick bli en riktig hänga i soffan bakisdag. blev väl ganska bortskämd med god mat. koldolmar, som jag längtat efter det. snart får det bli en liten promenad sen hänga med min fina wifey.

så mycket kvar av dagen när man slutar kl 14. ibland ska man ha det bra! 

Likes

Comments

Fick bli en lång promenad, då jag kollat fel på schemat villket blev till min fördel. Trodde jag började 14. Men börjar kl 16.

Problemet med mig är att jag måste lära mig att ta det lugnt. Nu är jag sådär spänd o jävlig i kroppen igen som jag var i våras. Det där jobbiga trycket i bröstet finns där också igen... att det kan va så svårt att bara chilla, men är väl rädd för att tankarna ska skena iväg som de oftast gör då.

Dags att hoppa in i duschen. Käka lite o sen dra sig till jobbet. Ha de!


Likes

Comments

...Så tveka inte följ mig
Hela vägen fram
Du vet att jag vill ha dig
Ingen annan ska få ta dig


Likes

Comments

Här kommer några bilder från helger som förövrigt blev helt underbar. David kom till mig i fredags. tacomysdeluxe. Blev en sväng för att kolla ironman på lördagen och så skulle D shoppa. fett bra klädsmak har den killen. På kvällen drog vi bort till Lisa för lite krök o sen bar det ut på mitt stamisställe krögers. några tequila och öl senare så spårade det en liten aning. mycket som är oklart från den natten, många frågetecken. synd att helgerna går så fort, men nu är det en ny vecka med nya utmaningar, och trevligheter. hoppas ni haft en bra helg och att ni får en fet vecka :)


Likes

Comments