värsta kännslan?

Att bli sviken, att inte kunna lite på folk

Bästa känslan?

Mårste vara när man är sjukt lycklig och man måste stanna upp och tänka " fy fan va bra jag mår bra"

Din första tanke när du tittar dig i spegeln på morgonen?

gode gud, fy satan vad jag ser ut

Har du någonsin vart riktigt kär?

Om jag har. tror jag dock har väldigt lätt för att bli kär, villket har varit till en nackdel i mitt liv, då jag ofta blivit sviken. har dock blivit mer reservant med åren villket är tur, man lär sig av sina misstag

Vad vill du bli när du blir stor?

Alltid haft en dröm om att bli polis men på senare år har jag tänkt om. om ett par månader ska jag göra fystest för att få plugga inom försvaret, så det senaste drömyrket är att bli officier och jobba inom flygvärnet.

Vad är du beroende av?

Min telefon, lypsyl och snus

Vilken kroppsdel klarar du dig utan?

Hade nog klarat mig utan min röv, hatar den ordagrant.

Hur går du helst klädd?

Är inget störra fan av tighta kläder. så föredrar helst ett par slappa sköna byxor och en tshirt. men är väldig blandad i min stil så kan likagärna gå i en tight klänning eller ett par tighta jeans

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?

Jag bodde hos min mamma bosatt mitt ute i världens ände på landet. studerade på gymnasiet, barn och fritidsprogrammet med musik profil. så spelade mycket gitarr och sjöng. villket tyvär är något som jag knappt gör idag. sålde gitarren. sjunger gör jag ibland men vågar knappt för jag är rädd för att störa mina grannar.  tävlade mycket dressyr i ponnyalsvenskan villket jag saknar ganska mycket 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haft en fantastisk dag so far. varit på öland en sväng med mina fina Lisa. vi belv som barn på nytt och fick äntligen hoppa på hoppkudden på saxnäs. märks att man inte är i samma form som när man var barn. tur man har barnasinnet kvar. tror faktiskt aldrig att jag kommer att bli gammal i sinnet. kännner mig fortfarande som 15. bra dag som sagt o än är den inte slut :)


Likes

Comments

tjena! längesen jag skrev nu och mycket har hänt sen sist. Är numera Kalmarbo o trivs som fisken i vatten. Denna staden ger mig rysningar på så många sätt. Älskar mina promenader nere vid havet. Hösten närmar sig med stormsteg och den där bittra känslan om en kall höst och vinter börjar krypa fram. Hatar verkligen mörkeroch kyla.

.. så hur mår jag nu? Hade förmodligen den tuffaste perioden av mitt liv i maj. Att försöka vara stark men att inte lyckas var nog förmodligen det värsta jag varit med om, att misslyckas.... ja så kände jag. alltid haft prestationsångest men det där går inte att sätta ord på. kan dock idag se den där styrkan i att man insåg att " nu är det dags att be om hjälp, fixar inte det här själv" mycket mörka tankar där ett tag. dålig kombination att va utbränd ha ångest och depression. tycker däremot att jag har kommit tillbaka undan för undan, man har mer kraft i kroppen och psyket än man tror. Denna resan har dock satt sina spår, svårt att komma tillbaka och bli hel igen. fick ångestdämpande medc men ville inte ta dem. och som vanligt så ska jag vara envis och klara allt på egen hand. och " ett piller hjälper inte i längden, man måste ta tag i det verkliga problemet" finns dagar då jag har lust att gå o hämta ut dem och trycka i mig en hel karta, sån stark ångest har jag då. mycket tankar som snurrar i huvudet. "livet skulle inte bli såhär, när gick det käpprätt åt helvete? vad har jag gjort för att förtjäna det här? "

De värsta i det här har varit att bli avvisad. När man kämpar med en sånhär sjukdom så finns det inget värre än att bli avvisad. som att man har en smittsam sjukdom och att man är värdelös. aldrig känt mig så liten på jorden och så sårad. En person till mig sa en gång att jag är lätt manipulerad, o ja det stämmer nog till viss del. jag är för snäll och godtrogen och sen är det bara att linda mig runt sitt lillfinger. Det svåra i det här är att våga lita på folk igen. våga känna och leva livet, Att sluta vara rädd för att bli sårad igen. vilket förmodligen kommer ta lång tid att reparera. .Jag tror att många har dålig kunskap om detta ämnet och därför väljer den enkla vägen att fly istället för att finnas där och stötta. För mig har det verkligen hjälpt att ha mina fina vänner och familj runt i kring mig. ni är fanimej guld värda. Ni som känner mig vet att jag skrattar mycket och är en glad person. o det är jag verkligen när jag får umgås med personer jag älskar och som älskar mig tillbaka. dem dagarna jag haft med er i sommar har många gånger fått en att gråta och rysa av välbehag. just för att då är jag lycklig. och att känna sig lycklig i den gråa vardagen som varit är oslagbar. Jag märker hur mycket energi detta har sugit ur mig, man börjar slappna av o tröttheten är total, men jag kämpar. och som den envisa kvinna jag är så ska inte detta få förstöra mig mer!

Likes

Comments

Varit många bud nu. Hit o dit och fram o tillbaka. Men nu är det bestömt. Kontraktet är påsktivet och om 2 veckor blir jag kalmarbo.

Pratat med mamma 2 ggr idag och pappa 3 ggr. Försökt få råd o stöttning. Villket jag verkligen får. Måste bara säga att mina föräldrar är världsbäst. Kunde inte fått finare föräldrar o familj.

Pappa avslutar ju på bästa sätt

"Klä på dig o fräsha till dig o gå ut o gör något roligt ikväll sitt inte hemma o mögla"Likes

Comments

Shit pommes va de svänger i min lilla värld. Upp och ner. O just nu är jag påväg upp. Verkar som allting ordnar sig. Har så sjukt fina människor i min närhet så jag blir rörd kan inte ens beskriva med ord hur mycket ni betyder.

Tror att jag kommer sova gott inatt. Så trött och har äntligen slappnat av. Spänt mig sen igår och haft så ont i bröstet när jag andats ikväll. Skönt att det släppte fick nästan lite panik ett tag. God natt finingar


Likes

Comments

"Ja visst kan livet kännas menlöst, slitit och grått Men ur all ondska kommer alltid nåt gott"

Känns som att det entligen börjar ljusna för mig. allt går från klarhet till klarhet. fick idag reda på att jag får en 2 a kalmar om jag vill ha den. o klart jag vill. så ja nu blir man kalmarbo. ska faktiskt bli riktigt skönt att flytta från denna lilla hålan. ser det som en ny start. Börja om på ny kula, så man kan väl säga att det var bra att det blev som det blev med denna lägenheten. får börja leta efter jobb där med så man slipper pendla. känns som att de är dags för en förändrig på jobbfronten med sen kan jag verkligen leva livet igen o må bra.

nyss hemkommen från en runda. 1.4 mil blev det idag. se om man orkar ut på en till senare idag. värmen höll på att knäcka mig. men visst kanske inte så smart att pressa kroppen på fastande mage. villken blev tydligt då jag höll på o tuppa av fullständigt.

helgen verkar bli lugn för min del. fasen ska man bara hitta på.redan stressad över att inte ha ett skit planerat. o ni som känner mig vet att sitta stilla o göra nada inte är min grej, och speciellt om man ska sitta o glo själv i tre dagar. får väl våldgästa mamma annars o hänga där. nähe dags att hoppa in i duschen o sen krypa ner under täcket. jävla frossa!

Likes

Comments

Har haft en trevlig kväll med en del av familjen. Ute åt på en ny krog i kalmar. Som min plastpappas son med övrig släkt öppnat.. god mat och trevlig stämning. Blev en dejt med fina lisa nu senare ikväll hon åker till Uppsala i helgen. Hur ska jag överleva hehe. Nu blir det bingen o föröka klura ut hur jag ska fördriva min helg så inte herr Å tränger sig på...

Dessa låtarna går varma hemma hos mig nu. Säger ganska mycket om min sinnesstämning. Puss och god nattLikes

Comments

Jag önskar du hade funnits här för mig, precis som jag jag finns här för dig alla dagar i veckan...

Likes

Comments

Nu börjar kroppen sammarbeta. Inte ont i höfterna eller i mina knän. Bara o köra på nu. De sista kilometerna hem var tuffa. Slog nog i varenda trotoarkant i motvinden fick verkligen kämpa för att lyfta fötterna o ta mig framåt. 2mil ganska exakt idag. Nöjd! Chilla några timmar och ikväll ska jag på invigning av en krog/restaurang i kalmar med mamma, Bengt och basse. Hej på er!


Likes

Comments