View tracker

Tankar & åsikter

Jag har inte mått så himla bra hela tiden vilket har lett till att jag inte lagt upp något på ett tag. Har tänk mycket på olika saker, haft skolan att fokusera på och denna vecka (v.41) har jag praktik hos min pappa. 

​Jag är såklart ledsen för att bloggen tar stryk och jag visste exakt hur det skulle bli. Ibland så tappar jag glöden något extremt mycket och bara ger upp haha. Klart jag tänk mycket på vad jag ska skriva och hur jag ska formulera mig angående detta. Men jag är i en period då allting är jobbigt just nu, har tappat fästet om träningen och nästan allt annat men min pojkvän hjälper till. 
Ibland så faller man ner i ett hål när man försökt för länge och då ger kroppen upp pga trötthet och utmattning. Men nu ska jag försöka återigen ta mig upp och sätta igång med träningen och sluta tänka så mycket. Måste hitta min balans igen.  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Favoriter, Allmänt

Igår så var jag på bästa konserten någonsin med min kompis. Purposetour. Vi hade platser ganska långt bak i en kurva ungefär men vi såg han perfekt ändå. Vi hade hoppats att dom runt oss skulle vara sköna och "öppna" och inte vara stela så dom skulle liksom skrika och ha kul. Vad tror ni vi hamna? Haha men jag och Lova skrek en hel del och dom bitch blickade oss och önska vi kunde vara tysta. Blev fett irriterad så skrek högre. Men det var så himla fint och är fortfarande känslig cause kan inte lyssna på hans låtar just nu :( usch det gör så ont i mitt hjärta

Vi köpte donken på vägen hem och det satt så bra. <3 Kom hem vid 03 nån gång och var tvungen att tvinga upp mig själv för tog 09:50 bussen för ska hämta mina glasögon och vara med pojkvännen.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Förstår verkligen inte hur trött man kan vara, riktigt sjukt. I skolan så har vi haft elevens val, fick slöjd vilket är lugnt dock. Virkar vantar med temat höst tillsammans med en kompis.
Sen mötte jag upp Andreas på resecentrum och åkte till Valbo. Har köpt lite olika grejer som jag behövt. Vi tog en fika på Waynes men jag skulle ha tagit en macka eller sallad istället för mådde inte så jätte bra efter. Är på bussen hem just nu med en fet påse haha älskar det.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Idag så är planen att jag först nu ska tvätta massa kläder och lakan. Sen ska jag vandra iväg till Ica för att köpa lite små saker och mat. Ska försöka träna nån gång idag också men vet inte riktigt när, ska samtidigt försöka jobba och städa. Heja. Har inte så mycket att slänga in då mitt liv är som en rutin, vakna, skola, jobb, sova. Det är ett under om jag får in andra grejer emellan också.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Alltså igår så utmanade jag en av mina största rädslor, höjd. Åkte som sagt med pojkvännen och hans föräldrar + farfar till en utsiktsplats i Dalarna. I bilen så la jag mig ner i Andreas knä och somna ett tag haha.
Men det var väldigt fint och mysigt, speciellt utsikten där uppe men det blåste en del. Trappan gick upp i en spiral 25 meter upp. Trodde allting skulle rasa ihop men det gick bra haha.

Likes

Comments

Allmänt

Ska strax bege mig till bussen men ska bara slänga in något här. Igår var jag så himla trött och jobbade bara igår sen somnade jag vid 22 tiden och är lite seg i huvudet just nu. Skulle träffat pojkvännen igår men det blev knas så vi ses idag istället och ska iväg till nå utsiktsplats. Taggar ändå sönder en del haha. See youu.

Likes

Comments

Vardag

Har haft massor att göra senaste tiden. Har varit sjuk och är fortfarande sjuk just nu. Det är bara mycket att göra och blir bara riktigt utmattad haha.
I torsdags åkte jag med klassen till Öjan och sov där, det blev lite knas på vägen men det löste sig haha. Super mysig kväll med brasa, sång och kortspel. Så igår var vi lediga efter 10 när vi åt frukost, städat osv och då hämtade pojkvännen mig och åkte hem till honom. Det var verkligen en behövlig dag, vi pratade massor, myste ute och bara njöt av sällskapet.

Idag ska jag städa, tvätta kläder och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Tankar & åsikter , Vardag

Allt har verkligen gått fram och tillbaka, upp och ner, åt exakt alla håll på senaste tiden. Har gått i skolan, varit med pojkvännen, jobbat och samlat krafter. Mitt mående är väll okej, den här dagen var bara extremt jobbig så ja. Jag försöker iallafall jobba upp mina betyg till mer än D och bli godkänd i två ämnen :P

Planerar också en grej med familjen som gör mig så otroligt ledsen men det blir bra.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag och min fina pojkvän åtta fina månader tillsammans! Vi skulle spendera dagen tillsammans men regnet förstörde verkligen så mycket. :(

Så jag kom nyss från att jobbat ute i typ 2,5 timme. Är verkligen så himla trött så vill bara gå och lägga mig.. Vi hörs!

tänkte skriva mer men allt bara försvann..

Likes

Comments

Jobb, Vardag

Har varit så himla trött senaste veckan eller veckorna. Har vaknat vid 6 på morgon, åkt till skolan sen hem och jobbat mer än min kropp orkar. Längtar tills säsongen är över så jag kan fokusera på skolan ännu mer och må bättre. Har träffat pojkvännen lite mindre än vanligt pga att mitt schema drar ut till 15:30. Men vi löser det fint.

Idag på en lördag gick jag upp vid 6 för att jag skulle med pappa och sälja o Stockholm så är påväg hem nu. Hungrig och trött.

Likes

Comments