Allmänt, New in

Hej på er!
Den här skoldagen var en sån där skön dag utan stress, typ. Vi pratade om nationella och jag försökte bara fokusera på att klara igenom dagen. Skulle åka med en kompis hem men det blev ändrade planer så handlade med pappa och brorsan istället. Subway köpte vi hem och det satte verkligen bra för jag var super hungrig!

Fick dessutom min rygga idag, beställd från H&M och är blå ish. Inte så dyr och väldigt nödvändigt för jag måste kunna bära massa saker till och från skolan. Hoppas hoppas!
Hade nyss ansiktsmask på och åt en ceasarsallad från Ica som inte var så god. :(. 3/5 ungefär.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Jag hade planer för bloggen och mig själv men allting stupade ner. And I'm sorry.

Hej på er! Som vanligt, här kommer jag in försiktigt igen. Jag hade igen ork till att fokusera på bloggen på lovet pga saker jag ska berätta strax. Hade dåligt internet, gjorde saker och var typ aldrig vid telefonen. Men, jag var i Östersund med min pojkvän och hans familj på begravning. Allting kring det var väldigt känsligt för oss alla så jag kände inte för att lägga upp något här. Var borta från onsdagen till söndagen och det behövdes lite vila från verkligheten.

Jag ska tyvärr sova nu för jag är ett gå-upp-klockan-6 barn. Följ mig gärna på instagram om ni inte redan gör det! Publicerar ganska ofta, tack!

Likes

Comments

Allmänt

22.51 och jag har inte lagt ut något alls. Skälet till det är att jag haft huvudvärk hela dagen och för det har jag tagit alvedon och vilat.
Jag hade verkligen tänkt att planera massa men det vände helt idag. Har lite saker framför mig som jag behöver tänka på och prioritera, som mitt mående. Bloggen kommer dock alltid finnas här och jag ska försöka jobba på det. I will fix it.

Här har ni en bild på min morgonrock, dålig kvalité pga ljuset. Visst är den fin??

Likes

Comments

Allmänt, New in

Hej på er!
Idag var det en såå fin dag, så otroligt härlig och skön dag. Vi fick promenera i ungefär 40-60 minuter innan vi kom fram till stället vi skulle till. Lärarna grillade hamburgare medan alla andra tänkte "vad gör vi ens här?" men det blev bra. Skulle gå därifrån till pojkvännen men vi hamnade inte på den vägen så min kompis löste skjuts. Sen rullare allt på som det skulle, ungefär. Sov i 1 timme för var så trött sen fick jag magkatarr (?) så blev nedstämd men det försvann.
I tisdags fyllde jag 16 år (!!) och det var en super fin dag och så vidare. Alla var dock ute efter presenter lite sent så idag fick jag presenter av familjen och av pojkvännen. En ljusrosa sidenmorgonrock av pojken och av familjen fick jag armband och en charms från Pandora. Blev jätte glad av båda, av vänner så är det choklad som gavs hihi.

Ingen bild på morgonrocken läggs in.


1. Armband HÄR 2.Charm HÄR

Likes

Comments

Contains affiliate links Tips

Detta är mitt tips till er på hur man kan tjäna pengar genom att blogga eller instagrama!

Nu kan du tjäna pengar jättelätt! Tjänsten Blogfame erbjuder sina medlemmar ett unikt verktyg för att tjäna pengar på sin blogg eller i sociala medier. När du har skaffat ett konto hos Blogfame lär du dig smidigt hur du använder tjänsten genom att trycka på “Kom igång”, där vi har samlat guider i hur du lättast kommer igång. Det enklaste sättet att använda Blogfame är att kopiera med dig adressen till en produkt som du vill tipsa om och klistra in den i rutan högst upp till höger när du är inloggad. Då skapas en unik länk och med denna kan du länka texter eller i ditt blogginlägg. Du styr helt och hållet dina inlägg, kanske vill du dela med dig av en outfit eller en önskelista med produkter. Du tjänar pengar på allt som köps via dina länkar, och på vissa kampanjer tjänar du pengar per klick. Klicka på bilden under för att komma dit.

Likes

Comments

Allmänt

Idag kommer det vara lite mindre aktivt beroende på när jag kommer hem. Har en utomhusdag i Högbo idag (inte alls taggad) så sitter här med dom varmaste kläderna jag kan tänkas ha. Är så glad att det är såå fint väder idag med sol och förhoppningsvis varmare, var rädd att det skulle börja snöa. Har tid över tills bussen går så tänkte berätta läget för er, vet inte när vi slutar men då ska jag hem till pojkvännen och vara där ett tag. Ikväll så kommer ett inlägg jag är taggad på, vet inte riktigt vilken tid but you'll see. Imorgon har jag studiedag! Nästa vecka så har jag sportlov så då ska jag följa med pojkvännen och hans familj upp till Östersund området.
Är så taggad på att få komma härifrån och spendera mycket tid med honom då jag var borta i en månad.
Jag kommer lägga ut lite då och då på snapchat så följ mig gärna där! @sabinadenlille

Om du har sportlov nu eller sen, vad har/ska du göra?

Likes

Comments

Tankar & åsikter

Hösten 2017 ska jag börja gymnasiet? Detta är största anledningen till att min brist på att befinna mig på bloggen finns. Jag vill gå där, komma in där och bara göra det jag vill, hur svårt kan det vara? Jag har försökt få upp mina poäng i höstats, nu måste jag fokusera på att få upp dom mer till sommaren. Det är varför jag försvunnit väldigt mycket sedan jag kom hem från Thailand. Min plan är att komma in på mitt förstahandsval Stylist eller på Ekonomi och längtan efter det där brevet är som en långsam död. Mitt största intresse är ju smink och hår så att säga, dte är ett roligt intresse jag har så att komma in där skulle vara grymt då jag skulle bli mer motiverad till allt.

Känner mest att det inte gör så mycket just nu, känner mig inte stressad eller ångest/panik i kroppen som vissa andra. Har alltid skött mig i skolan sen 7an och fått upp mina betyg, inklusive fått E (!!!!) i matte för första gången. Så matten ska bli mitt fokus resterande dagar och veckan.

Fråga till er som går/gått gymnasiet, vad valde ni och varför?

Likes

Comments

Allmänt

Det var ett tag sen jag tittade in här. Jag tänkte att jag ska berätta för er vem jag är för vissa kanske inte vet.

Mitt namn är Sabina (Maria) Andersson, jag föddes i Gävle den 21 februari 2001 (16 år). Jag bor i Järbo som är en ort till staden Sandviken där min skola är. Min mamma är från Thailand och min pappa Sverige vilket betyder att jag är halv thai/svensk. Jag har en pojkvän som heter Andreas sedan 1 år och ungefär 2 månader bak.
Jag är otroligt intresserad i smink, mode och fotografering (fast jag är dålig på allt det) men ett intresse har väl alla och det är det som driver mig.Likes

Comments