Foto tagen av Håkan Knutsson

Besök gärna hans instagram: www.instagram.com/hakanknutsson

Likes

Comments

a very old picture

Några av er kanske vet at jag är VD för ett UF företag, så jag tänkte dela med mig av denna bild som är tagen för drygt ett år sedan.

Likes

Comments

Best day of my life . . .

Varför den låten? Jo det beskriver min fantastiska dag väldigt väl!

Vad har jag gjort? Jag vaknade runt klockan 8, började morgonen med att städa rummet och sedan bege mig ut i stallet för att fixa stallet. Efter det kom mina fina vänner över till mig och hjälpte mig med smink och hår, efter allt fix så tog jag bussen till Kalmar för att spendera en underbar dag med min prins eftersom att vi firar en månad idag.


Det började med en dejt på Thai Silk, mysigt mysigt. Efter en lång härlig måltid gick vi en runda påväg hem till honom där vi tittade på filmen "Why him?" (rekommenderar den till er, #väldigtbrafilm) och låg o myste i sängen. Klockan gick och blev plötsligt 20.15, vilket resulterade till att det var dags att åka hem. Efter en timmas bussresa var jag hemma och spenderade lite tid framför datorn med favoriten Celsius Vattenmelon #ohmygawd. Nu är det dags för den nybäddade sängen! Natti på er alla!

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!

Min söndag och slut på påsklov firar jag med en enmånads dejt med hjärtat, kan ju inte bli bättre. Att spendera dagen med den finaste människan på jorden, älskar han så!

Likes

Comments

Halluu alla mina fina läsare!
Vad hittar ni på? Själv är man ute och springer medan babe tog min cykel för att cykla bredvid, synd att vädret inte var med oss för det blåser lite för mycket tyvärr!😩

Likes

Comments

Likes

Comments