Hej! Jag vill dela med mig av ett jätte gott recept, som jag tycker att ni alla bör testa. Man använder detta främst till lax, personligt tycker jag detta passar till all typ av kött!


För drygt 1-3 personer har man 2 matskedar av hjortronsylt och en förpackning cremé fresh.

Därefter så blandar man med en sked eller gaffel, jag rekommenderar sked. Smaka sedan och se om man behöver mer av hjortronsylten.

Likes

Comments

Ifrån H&M (igår)

Likes

Comments

Ett väldigt sent inlägg av dag två, fast jag tänker dela med mig av den ändå.

Day Two
Dagen började tidigt, iallafall för mig som är van vid att vakna och gå upp strax efter klockan 10. Jag och Timmy klev upp kring 7:40-tiden, då vi började göra oss iordning för att ge oss av mot Kalmar. Innan vi satte kurs mot Kalmar, plockade vi upp Maja först som följde oss med in dit.

Strax efter 9:30 var vi på plats i Kalmar och väntade på tåget som Timmy skulle åka hem med. Efter när han hade klivit på tåget, gick Maja och jag in på Ben 'N Jerrys för att unna oss med en milkshake och en varm oboy.

Därpå gick vi in på H&M (laddar upp bilder senare). Då jag köpte lite nya saker! Efter det satte vi kurs mot land ( hem). Dör vi satte oss vid datorerna och pratade om allt mellan himmel och jord, tror det eller ej men vi lär nog pratat i cirka 3 timmar min stop om allt möjligt!

Nu tänker jag skriva ner lite anteckningar till en bok och sen därpå natta kudden. Jag hoppas eran dag har varit bra! Kram på er, ❤️

Likes

Comments

Min dag ett, dag ett på det nya året. År 1017. Började underbart. Att först avsluta år 2016 med en kyss av den bästa killen i världen vid tolvslaget och se fyrverkerier runt omkring oss. Sedan att börja året med att vakna bredvid honom, kunde inte valuta förra året eller påbörja året bättre.


Min dag idag har inte varit så händelserik, det har alltså varit en lugn dag. Vi åkte in en stund till Kalmar för att se på bio, då vi kollade på Passenger. Väldigt bra film om jag ska vara ärlig, även en mysig avslutning av första dagen på året.

Likes

Comments