Godmorgon alla kära läsare!
Rätt så nyvaken eftersom att jag inte börjar förens 10:10 men lilla jag ska iväg tidigare till skolan för att ha ett möte med min mentor inom gymnasiearbetet, lite drygt det där med gymnasiearbetet men förhoppningsvis så är det snart klart!

Nu står jag här o ska sminka mig lite, vi hörs senare 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Long time no see..

Hejsan, det var ett väldigt länge sedan jag bloggade och mycket har hänt sedan dess! Tillexempel- jag har varit inne mycket på sjukhuset och besökt där på grund av min rygg, och nu är jag redo att berätta för er, dels för att många undrar och för nu är jag frisk nog att berätta.


Innan jag skadade min rygg så brukade jag springa cirka 7 kilometer till 1 mil 2 gånger i veckan, cirka 100 situps, pushups och squats per dag, och på detta så red jag 1-2 hästar 6 dagar i veckan. Men det förändrades då jag hoppade upp på min mammas häst och skulle hoppa, då jag skulle hoppa en häst för första gången på 3 månader. Eftersom att min häst var inte igång. När jag och Lillan (mammas häst) hoppade cirka 1.20, så skulle vi svänga vänster efter hindret men hästen uppfattade mina signaler fel och svängde höger, då tappade jag balansen (så det var inte alls hästens fel) och redan efter hindret så var jag på vänstra sidan av hästens manke, innan jag flög av så stötte jag ifrån med benet=jag fick mer kraft och flög av. Detta resulterade tyvärr till en skelettskada i ländryggen, då jag fick en lindrig skada på kotan och en krossad disk, tur i oturen. Det kunde ju ha varit värre liksom. Vissa av läkarna trodde detta skulle ta 6-8 veckor för att läka helt och vissa läkare sa att det kunde ta upp till 2 år MEN som tur var så tog det 4 veckor, så nu äntligen idag var jag uppe på hästryggen igen! GLADAST I VÄRLDEN

Likes

Comments

Hej! Jag vill dela med mig av ett jätte gott recept, som jag tycker att ni alla bör testa. Man använder detta främst till lax, personligt tycker jag detta passar till all typ av kött!


För drygt 1-3 personer har man 2 matskedar av hjortronsylt och en förpackning cremé fresh.

Därefter så blandar man med en sked eller gaffel, jag rekommenderar sked. Smaka sedan och se om man behöver mer av hjortronsylten.

Likes

Comments

Ifrån H&M (igår)

Likes

Comments