View tracker

Jag kan väl inte direkt påstå att jag är en jätte miljömedveten människa, men jag försöker med små medel att hjälpa vår planet. Efter att ha sett dokumentären Before the flood kommer jag att göra mer än vad jag gör i dagsläget. Fick så otroligt dåligt samvete för hur mycket vi förstår vår planet. Vi har bara en planet och förstör vi den mer än vad vi redan har gjort kommer vi människor inte ha någonstans att leva. Oavsett om du i dagsläget är en sann miljökämpe eller inte så rekommenderar jag er alla att se dokumentären. Den var verkligen en ögonöppnare för mig!


Likes

Comments

Detta är en sorgens dag för hela världen. Jag finner inga ord för hur hemskt det här är. Hur fan kan människor rösta fram denna hemska människa till att leda USA? Detta kommer påverka hela världen och det är inte på ett positivt sätt!

Likes

Comments

Nu var det verkligen längesedan jag skrev här. Dags för nya tag nu : )

Fick ett ryck och gjorde mina naglar nu på kvällskvisten. Det blev svarta med glitter på ringfingret. Tycket det är otroligt snyggt när man har någon dekoration på ringfingret.


Likes

Comments

I fredags hade jag en riktig myskväll. Efter jobb satte jag mig på balkongen och läste lite i min bok i solen, efter det fick jag ett ryck att jag skulle göra mina naglar och så blev det. Nedan har ni resultatet :)

Likes

Comments

Igår var vi jag, sambon och sambons lillasyster en sväng på malmöfestivalen för att äta lite. Jag älskar langos så det fick bli det även denna gång.

Likes

Comments

Jag har otroligt ljusa bryn i mig själv så jag brukar färga dem lite då och då och igår var det dags. Blev en liten spa dag.. färgade fransar och bryn, hade hårinpackning och ansiktsmask.

Likes

Comments

Godmorgon kära ni,

Är inte helgfrukostar helt fantastiskt? Att veta att man inte har någon tid att passa, utan man kan sitta och läsa tidningen och drick sin kopp kaffe i lugn och ro. Jag älskar det!

Likes

Comments

I onsdags fyllde jag år och då fick jag denna underbara vas från Klong och dessa fantastiska koppar från Rörstrand.

Likes

Comments

Igår var jag och sambon på Mio och kikade lite. Hittade denna lilla mini vas, tyckte den var så söt! Glömde dock köpa snittblommor på vägen hem så satte ett värmeljus i och det blev hur fint som helst :)

Likes

Comments

Sista dagen på semestern idag, så jag ligger vid poolen med en drink i handen och suger in all sol jag kan. Hört att det regnar väldigt mycket hemma så ska försöka packa med lite sol hem ;)

Likes

Comments