I fredags hade jag en riktig myskväll. Efter jobb satte jag mig på balkongen och läste lite i min bok i solen, efter det fick jag ett ryck att jag skulle göra mina naglar och så blev det. Nedan har ni resultatet :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var vi jag, sambon och sambons lillasyster en sväng på malmöfestivalen för att äta lite. Jag älskar langos så det fick bli det även denna gång.

Likes

Comments

Jag har otroligt ljusa bryn i mig själv så jag brukar färga dem lite då och då och igår var det dags. Blev en liten spa dag.. färgade fransar och bryn, hade hårinpackning och ansiktsmask.

Likes

Comments

Godmorgon kära ni,

Är inte helgfrukostar helt fantastiskt? Att veta att man inte har någon tid att passa, utan man kan sitta och läsa tidningen och drick sin kopp kaffe i lugn och ro. Jag älskar det!

Likes

Comments

I onsdags fyllde jag år och då fick jag denna underbara vas från Klong och dessa fantastiska koppar från Rörstrand.

Likes

Comments

Igår var jag och sambon på Mio och kikade lite. Hittade denna lilla mini vas, tyckte den var så söt! Glömde dock köpa snittblommor på vägen hem så satte ett värmeljus i och det blev hur fint som helst :)

Likes

Comments

Sista dagen på semestern idag, så jag ligger vid poolen med en drink i handen och suger in all sol jag kan. Hört att det regnar väldigt mycket hemma så ska försöka packa med lite sol hem ;)

Likes

Comments

Igår var vi och åt på en restaurang som låg på klipporna. En helt fantastisk utsikt 😍

Likes

Comments

Denna vackra blomma hittade jag precis här vid poolen, tyckte den var så fin!

Likes

Comments

Sitter och bläddrar igenom Instagram flödet och ser bara massa regn hemma i Sverige, då känns det rätt bra att vara utomlands ;) här är cirka 25-30 grader och strålande sol, helt perfekt!

Igår hyrde vi bil och körde runt lite på ön. Körde bland annat upp på ett berg där man har en fantastisk utsikt över ön.

Likes

Comments