Header

Jaha man måste ju älska livet som småbarns förälder.

Hugo vägrar sova i sitt eget rum för han säger att STORA gubben bor där men jag försöker ändå träna honom iaf på dagtid att vila där inne så med många om och med lyckades jag få in han i sängen och skriket börjar!! Ja han skrek och skrek och skrek å tillsist skrek han lite till ända tills han spydde en riktigt jävel asså, hela sängen,golvet,sig själv, leksaker, ja typ allt du kan tänka så efter ca 20 minuter är jag klar och har skurat och tvättat osv då sticker Hugo in huvudet igenom dörrhålet och känner lukten av sin egen spya och spyr igen.... Åååååh döda mig, jag som har sån fobi 😭🔫

Som sagt man måste älska att va småbarnsförälder speciellt vid såna här tillfällen...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni vet när livet bara ger en möjligheter till att allt bara ska bli bra? Det händer mig ganska ofta, problemet är att det dyker alltid upp något som ska förstöra det.
Ännu en gång har det hänt och jag är så sjukt TRÖTT på det nu så jag hade kunnat spy..

Usch! Nu räcker det, jag skiter i detta nu, skiter i livet helt enkelt, man kommer till en gräns när man inte kan låssas längre, där man inte kan övertala andra om att man mår bra och är glad. Den gränsen är nådd nu och jag är tillbaka till ruta 1.


Så du tänker jag fan isolera mig, hejdå världen.
👊👊👊

Likes

Comments

Jag har precis badat och ligger nu uppladdad med varm oboy och chips och väntar självklart på det okända i soffan, bästa programmet 😍Likes

Comments
Asså 😍😍

Pressad potatis, vegetariska färsbiffar, svampsås å bara massa gott liksom! 😍
Jag har tur jag!

Likes

Comments

Söndagsmiddag hos mamma står på schemat och ingen är lyckligare än mig 😜 HAHA!
Slipper jag laga det själv 😉 och så är de trevligt led sällskap såklart :)

Puss
❤️❤️


Likes

Comments

Jaha här sitter man i soffan 2 dagar efter festandet och ångesten kommer sakta flygande på en. Jag får alltid ångest, asså inte över något jag gjort utan blir bara allmänt deprimerad när jag druckit, HAHA! Säkert fler som blir det :)

Iaf så behövde jag faktiskt skriva av mig lite idag, har inget bättre för mig ändå!.

Ni vet när ni träffar någon som är så sjukt spännande? jag har gjort det och jag kan fan inte sluta tänka på honom, hur mycket jag än försöker. Problemet är att innan jag ens la märke till honom hade jag redan hört så sjukt mycket dåligt om honom både om det ena och det andra men ändå bestämde jag mig för att bilda en egen uppfattning vilket jag gjorde rätt i för han är jätte söt och rolig och inte alls så "hård och tuff" som folk vill få han att vara utan egentligen är han en mjukis. Men han är väldigt svår, jag vet faktiskt inte hur jag ska vara mot honom, det känns mest jobbigt och jag borde släppa det nu för jag kommer bli ledsen om jag fortsätter trippa efter honom men problemet är att JAG KAN INTE! han är liksom för spännande och för intressant för att bara släppa.

Men tydligen har han fått upp samma bild om mig som jag hade om honom från början bara det att jag kunde släppa det ganska snabbt när jag insåg att det bara va skitsnack men inte han, han litar inte alls på något jag säger vilket kan vara väldigt frustrerande.

Jag ger 150% uppmärksamhet till den jag tycker är intressant och har jag träffat någon jag fattar tycke för ser jag ingen annan än honom, å skiter i hur många som skriver, stöter osv på mig, det är liksom inte alls intressant för det är ju du som finns där i huvudet.

Å misstolka inte denna texten nu, jag menar inte att jag är stört kär eller något liknande jag menar bara att han är ett mysterium och jag är för intresserad för att låta det vara.

Egentlligen är väl detta blogg inlägget jävligt onödigt men inom mig är det väl ett litet hopp om att han ska läsa detta och förstå vad jag tänker och hur jag är.

Läser du det och tar åt dig är det förmodligen riktat till dig också..

Men jag får väl gå och vänta ut tiden och se vad som händer..

pusspuss 

💗💗

Likes

Comments

Sitter hemma i soffan med några klasskompisar och myser.
Har inte bloggat för är fan deppig! Mitt liv suger för tillfället, så känner du att du kan förgylla min dag så kom kom kom!! 😊En sak till, killar!
Sluta lägg ner massa tid på tjejer å sen andra dagen ignorera. JAG BLIR GALEN!!!
Ut ur mitt huvud nu nu nu! 😬

Pusspuss

💜💜

Likes

Comments

Nu ska jag iväg och spela minigolf, rätt kul ändå! Slippa dö i klassrummet varje dag 😊
Uppdaterar mer när jag är där 😊
Pusspuss
💜💜

Likes

Comments

Ligger fortfarande kvar i sängen och börjar om typ 1 timme, kanske dag att gå upp!? 😜 Haha
Är så sjukt trött och denna jäkla förkylningen vill ju aldrig försvinna!!! Tror jag är inne på min tredje vecka med förkylning, hosta och halsont så himla tråkigt! Blev inte ens någon träning igår tack vare det och huvudvärk.. Förhoppningsvis mår jag bättre under dagen så jag kan träna ikväll!

Nä nu ska jag gå upp... 😴😴😴

Pusspuss
💜💜

Likes

Comments

Äntligen släpps första avsnittet på andra delen av säsong 5 av The walking dead! Jag lovar det är världens bästa serie och ni som inte har sätt den, se den för gudskull ni kommer inte ångra er, på heder och samvete HAHA!​

Här är en liten kort beskrivning om vad serien handlar om så ni förstår vad jag pratar om 😊

När Rick Grimes vaknar upp på sjukhuset efter en skottskada verkar det först övergivet. Sakta tar han sig up ur sängen och ut ur sitt rum för att då upptäcka att sjukhuset är fullt av döda människor. Också utanför sjukhuset ligger de döda i drivor… en del av de döda lever dock…

Rick vaknar alltså upp till en död värld. En värld där zombies, eller walkers som man kallar dem i serien, regerar och människorna har förvandlats till skrämda djur som numera gömmer sig, letar mat och försöker undvika zombies så gott de kan.

Mer än så vill jag inte avslöja för då förstör jag det roliga för er 😜​😜

Hoppas ni tittar med mig! 

Å för er som inte sätt det - börja idag ! 😉

pusspuss

💗​💗

Likes

Comments