Snart är det dax för studentbaler och förra året när min syster tog studenten så fixade jag hennes hår och smink och hennes kompis hår till deras bal. Så här kanske ni får lite tips på vad ni kan göra för uppsättning! På min syster så gjorde vi två inbakade flätor som ramade in ansiktet och loops i nacken stilrent men även slarvigt med hennes långa tjocka hår och sedan satte vi dit ett pärldiadem mellan det bakåtslickade håret och flätorna. På hennes kompis så gjorde vi en slarvig uppsättning med lite kristall accessoarer. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte tipsa er om en super bra eye primer som jag personligen använder. Har innan provat ett x antal primers men ingen som fungerat på mig då jag har oljig hy och ögonskuggan creasade sig efter bara några timmar. I julklapp så fick jag Urban Decays ögon primer och det har förgyllt mitt liv till fullo! Ögonskuggan är lika snygg på morgonen som på kvällen, använder lösögonfransar till vardags och innan så lossnade de snabbt tills jag jag provade Urban Decay! Priset på primern varierar då det även finns färgade men de ligger på ca 120-195kr och det är helt klart värt priset!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hos min kompis där jag även fixade fransk nagelförlängning på henne då vi tränar på det i skolan och även två glitter naglar på varje hand. Detta va alltså mitt första set med franskt

Likes

Comments

50-tals sminkning fick det bli i måndags under våran tradition och utvecklings lektion. Marilyn Monroe inspererad sminkning gjorde jag, enjoy!

Likes

Comments

Idag blev det att åka iväg till Stocholm för praktik hos Armand Dommer, omslagsfotografering stod på schemat idag och här är några behind the scenes bilder!

Likes

Comments

Förra veckan på kundmottagningen gjorde jag akrylnaglar med mallning för första gången. Jämfört med tipp och mallning så går det mycket fortare och jag upplever själv att naglarna håller längre om man tar hand om dem. Vi körde på lite kortare naglar då det va hennes första gång med konstmaterial.

Likes

Comments

På måndagens sminklektion blev det att jobba med det man hade kvar i kursen, för min del så blev det att göra 2:a till 3:e gradens brännskada och även en förkolning. för att vara mina första brännskador så är jag rätt nöjd med resultatet.

Likes

Comments

Under förra veckans nagellektion så gjorde jag mitt första set med akryl, tyckte akryl va lättare och skönare att jobba med än gelé. Är nöjd med mitt första set iallafall!


Likes

Comments

Hej alla underbara och välkomna till min nya blogg!​ här kommer ni få följa mig genom min vardag som blivande makeup artist, hårstylist och nagelterapeut i form av text, bilder och jag kommer även försöka göra videos där ni kommer få se tutorials, steg-för-steg m.m.

Hoppas ni kommer gilla min blogg och att ni kommer följa den!

kram Sabina!

Likes

Comments