GUUD vilken härlig helg det har varit!!! Fredagen börjades med att jobba på sommarhuset ute i Trosa sedan åkte jag hem till Dan för att äta o börja fixa mig för kvällens utgång, vid 21 kom Lovisa, Lollo och Malin och sen gick vi ut till sommar och 💃 hela natten🥂 Lördagen hade en tung morgon med bakfylla men sen tog jag mig upp och åkte hem till Nynäshamn och åt lite morsdags middag med familjen, söndagen vart det baklucke loppis tillsammans med mamma, Zoe och Åsa, vi fick en hel del sålt men blev också extremt brända under dagen då vi inte hade någon skugga eller vind bland bilarna haha!(ingen tänkte på solkräm heller) Men nu är det måndag och jag är tillbaka på jobbet, den här veckan blir en massa övertid men på torsdag så ska jag på Zara Larsson på grönan med Lovisa och det blir grymt nice 💃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det kristi himmelsfärd och röd dag men klockan 8 i morse var jag inne på snickeriet för att börja jobba, vi har tre stora projekt just nu och en massa små grejer hela tiden samtidigt, vi har ett sommarhus i Trosa ett ute på Torö (Nynäshamn) och en lägenhet inne på karlavägen som allt helst ska vara färdigt till början och slutet av sommaren! Det kanske verkar konstigt o jobba idag men min chef ville jobba lördag och då sa jag att jag hellre jobbar idag haha men vad är poängen med att va ledig idag o jobba imorgon och sen ta helg? Då kan jag lika gärna jobba hela veckan ut känner jag! I helgen ska jag gå ut på krogen, fira morsdags och stå baklucke loppis med min mamma! Nu ska jag jobba på så jag kan gå hem vid 14!

Likes

Comments

Har legat sjuk i en vecka nu typ, länge sen jag mådde så dåligt och bara låg och kallsvettades med 40 graders feber! Men nu är jag på fötter igen och igår hade jag sista ispasset för den hör säsongen och till hösten väntar många nya äventyr hoppas jag! Och nu är jag tillbaka på jobbet också, det är fullt ös direkt och jag ska idag göra en förvarings byrå till ett företag som till och från gör beställning på dessa! Jobbar med glädje idag med min gamla iPod jag hittade med all min gamla musik haha så nu ska jag ha en rolig dag framför mig med sång och dans samtidigt som jag jobbar så vi hörs!

Likes

Comments

Senaste tiden har det varit extremt mycket, jag har slutat som tränare men jag har istället börjat träna själv igen i Boo-sk och det är extremt kul! Efter min operation för ett år sedan så har jag inte gjort något vettigt på isen när jag haft egen träning så nu är det en tuff väg tillbaka, det är en riktig utmaning men riktigt roligt!! 
På mitt jobb så är för tillfället min chef bortrest en vecka och jag är arbetsledare kan man väl säga för min kollega, riktigt kul med en massa ansvar tycker jag. Just nu håller vi på med garderober och badrums konmoder till en lägenhet inne på Karlavägen, en riktigt fin lägenhet kan jag lova, kan ta lite bilder nästa gång jag är där och lägga upp! följ även våran Facebook sida BJM Productions AB så får ni se lite mer allt vi gör! 😃

Likes

Comments

En vecka med fullt ös verkligen, i onsdags så körde vi fyra shower nere i Nynäshamn, tre på dagen för förskolor och dagisbarn där det va 1100 barn sammanlagt nästan och på kvällen hade vi show för föräldrar släkt och vänner som ville komma och kolla! Igår käkade jag middag med halva hockeylaget nere i hamnen och sen åkte vi upp till ishallen och kollade när Nynäs spelade mot Nacka och vann med 4-3! Idag har knappt halva dagen gått och jag har åkt show i Nacka, nu ska jag käka lite lunch och sen är det dags att jobba mitt sista pass som tränare i Nynäshamn, iallafall för den här säsongen då jag har valt att inte vara med på eftersäsongen av lite olika tråkiga och roliga anledningar! Så nu ska jag fixa lunch så skriver jag ett annat inlägg om mitt val att lämna Nynäshamn!

Likes

Comments

Idag har det varit fullt ös, vi hade genrep i morse inför våran stora show som är nu på onsdag och innan genrepet var färdigt så drog jag vidare till Salem för att jobba på test med några av tjejerna som jag tränar, det blev väldigt fina resultat och vi har nu mera två nya åkare som är B-åkare, det innebär att man går över ifrån att bara gå ett protokoll på vad domarna tyckte var bra/dåligt till att bli bedömd på allt och tävla ned poäng och enligt mig är det där sporten börjar på riktigt och man kan börja jämföra sina poäng från tävling till tävling och alltid sträva högre! Det har kort och gott sagt varit en härlig dag med mycket skratt och glädje! Nu ska jag sova och ladda inför ännu en arbetsvecka 👌👌

Likes

Comments

Hej! just nu är det fullt ös i livet, på jobbet har vi många olika projekt på gång samtidigt, vi gör lite vikväggar och smyckes podier till en smyckes butik, vi monterade ihop en våningssäng i fredags och håller samtidigt på med inredning till en lägenhet inne på karlavägen! många olika roliga projekt samtidigt måste jag säga!
I konståkningen är full fart med träningarna inför både test för mina tjejer och våran stora vårshow som vi har nästa onsdag. Blev faktiskt tillfrågad av tränaren i Nacka konståkning om jag kunde tänka mig hoppa in i deras show, ska bli jätte roligt men det är rätt så stressigt att lära sig den showen på bara en och en halv vecka, men det blir spännande!

Likes

Comments

Har försökt mig på att blogga förut men jag slutar alltid efter ett tag, har väl inte haft ett överdrivet händelserikt liv förut, jag tänkte skriva om mina dagar som snickare och hur det är att vara kvinna i den här branschen men ska även skriva om konståkningen och resten av det som händer i livet! och jag skriver så ofta jag kan och kommer ihåg!💃💃

Likes

Comments