Header
View tracker

Ibland är det fortfarande svårt för mig att förstå att du är borta.
Det gör ont i mig att inte kunna göra någonting åt det. Att jag inte kunde göra någonting åt att det var just du som var tvungen att bli drabbad. Jag vet att det kanske låter dumt men att vara så hjälplös i en sådan situation där ingenting man gör kan få stopp på det.
Idag har jag varit utan dig i 10 månader älskade pappa, men det känns som igår du höll i min hand för sista gången. Men någonstans inom mig så vet jag du har det bra där du är nu och att du alltid kommer att vara med mig oavsett vart jag är och vad jag än gör. Och oavsett vilka beslut jag tar så vet jag att du är stolt över mig.
Jag säger det inte ofta och jag sa det alldeles för lite förut men pappa jag älskar dig!
Jag blickar alltid upp mot himlen och tänker att någonstans däruppe finns du och tittar tillbaka ner på mig. Jag skulle gå genom eld för att få tillbaka dig.

Men pappa, hälsa farmor och farfar och alla våra älskade små missar så är där uppe med dig.
Jag saknar er en massa!
Godnatt älskade pappa. Sov så gott


Likes

Comments

Det går inte att beskriva hur stor terapi dessa underbara varelser är för mig. Att bara få sitta och mysa och klappa på dem är så otroligt härligt. Bara att få veta att jag får träffa dessa livliga individer varje fredag ger mig så mycket styrka. Så mycket kärlek jag har till dem! Det går verkligen inte att beskriva vilken härlig känsla man får i kroppen efter att ha varit med dessa små sötsaker.
Jag kunde inte ha blivit mer kär i dem idag, då två kalvar som stod inne i boxarna skulle ut i ena hagen i stället. Eftersom det börjar bli kallt ute så får de ha på sig täcke de första dagarna de är ute för att det inte ska bli för kallt. Och i dag märkte jag att det var väldigt poppis att på något sätt få av sig täcket. Men det var bara att gå in i den lilla typ "hagen" och sätta på täcket igen på de två kalvarna som såklart skulle ha täcke på sig. Och så pågick det några gånger fram till strax innan jag skulle sluta för dagen.

Sista svängen jag gick och tittade till dem så började klockan att närma sig fyra så jag bestämde mig för att inte stressa nånting. Istället tog jag det lugnt och började att gosa med den kalven som jag precis hade satt på täcket på igen. Smart/dum som jag var så satt jag mig till slut på huk för att gosa med honom ännu mera. Och då blev det ett väldans pusskalas från både den ena och den andra kalven! Men det mysigaste var allt nog när min lilla mysis kalv la sitt huvud på min axel!

Det är så mysiga och så otroligt söta!

Likes

Comments

Idag är det din dag pappa! Om du bara visste hur mycket jag tycker om dig.
Jag saknar dig så otroligt mycket och det finns inget annat jag hellre vill än att få dig tillbaka. Du är min hjälte! Det finns ingen som har större plats i mitt hjärta än dig. Grattis på fars-dag pappa
♥ Jag älskar dig jätte mycket och hoppas med hela mitt hjärta att jag en vacker dag får se dig igen och krama om dig!

Likes

Comments

Snart är den här dagen över och det är en dag närmare helg, så skönt. Just nu har det bara blivit sena inlägg typ innan jag ska gå och lägga mig för att jag är så trött när jag kommer hem från skolan så jag orkar knappt göra något, förstår inte varför. Men förhoppningsvis blir det bättre efter en veckas lov, så kanske jag får sova ut lite.
Idag har vi i alla fall varit ute på Vallby hela dagen, vilket även var sista gången för i den här terminen. För er som inte vet så menar jag Vallby Friluftsmuseum, där vi är på våran profildag. Varför det var sista gången i dag vi var där är för att vi ska börja vara i skolan i våra djurrum istället, som ska vara klara till höstlovet, alltså nästa vecka.

I dag fick min grupp äntligen ha kossorna vid utfodringen! Jag har gått och hoppats på kossorna i typ 3 veckors tid och idag fick vi dem. Sen var det lite människor på besök som vi skulle visa runt och sen efter lunchen hade vi en liten föreläsning om deras gårdar, vilket jag faktiskt tyckte var helt okej!
Det var jätteroligt för det var en bonde som har en gård i Ramnäs, strax norr om där jag bor, och jag kommer ihåg att vi var på studiebesök på en bondgård i Ramnäs när jag gick i lågstadiet. Men så blev jag så osäker på om det var just den bondgården hon menade så jag blev tvungen att fråga och då visade det ju sig att det faktiskt var så att det var hon som hade den gården.

Men ja, jag vet faktiskt inte nå mer jag kan säga än att jag helt enkelt känner mig lite sliten och ska väl gå och lägga mig.
Jag hoppas att alla har haft bra dag och sov så gott allihop!

Likes

Comments

​Ja, vad ska man säga..? Den här dagen har gått hyfsat fort tycker jag.  Klockan är redan över tio och jag är otroligt trött, trots att jag gick upp vid typ nio, så jag funderar stort på att faktiskt gå och lägga mig. Som sagt gick jag upp vid nio i morse och började att fixa i ordning mig. Funderade sjukt länge på om jag skulle skynda mig och åka in till stan och äta lunch med några i klassen men jag kände att jag inte orkade stressa till tio över tio bussen. Istället fixade jag i ordning mig i lugn och ro och så skippade jag frukosten och åt två stycken köttpirogen till "brunch" istället innan jag åkte in till skolan. 
Väl i skolan, eller ja på idrotten, så var det tänkt att vi skulle ha bodypump(?)/fyspass, men det visade sig att vi inte hade någon instruktör så det fick bli gymmet istället. Helt okej för min del faktiskt, trotts att jag inte kan göra så mycket som alla andra på grund av att mitt knä vill typ gå av så fort jag försöker göra  något. 

Jag kom hem typ strax innan fyra har jag för mig och sen dess jag har i princip bara chillat och försökt att plugga lite. 
Förresten så fick jag mina sista halloween grejer idag! Så det var väldigt roligt. Jag ska försöka ta mig tid och försöka visa er vad jag har hittat för skoj. Det är nämligen så att vi är ett gäng som ska skrämma lite folk på lördag. Eller ja i alla fall försöka skrämma dem. 
​Men mer om det sen. Nu känner jag att jag verkligen behöver gå och lägga mig så godnatt och sov gott allihop!


Bilden är tagen på en liten kalv på min praktikplats! Världens gosigaste djur!

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att det har gått 7 månader sedan du lämnade oss. Att jag såg dig för sista gången för 7 månader sedan är så overkligt. Varför skulle det hända just dig? Varför var du tvungen att lämna oss just nu? Det är så många frågor jag vill ha svar på. Kommer jag nånsin att få se dig igen? Har du det bra där du är nu? 
Vart du än är och hur du än har det så ska du veta att du är så otroligt saknad och jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka. Jag önskar att jag hade berättat för dig hur mycket du betyder för mig och hur glad jag är att jag har fått haft dig i mitt liv även om vi inte har hållit med varandra om saker och ting. Även om det alltid var mig du var på och retades med så kommer jag alltid att sakna det. Älskade mormor, det går inte att beskriva hur mycket jag vill ha dig tillbaka! Jag hoppas verkligen att du får vara med morfar och att ni har det bra där ni är. Ni båda är saknade så enormt. 
Min älskade mormor, lova att vänta på mig den dagen det är min tur. Jag hoppas att vi ses igen en vacker! 
Och oavsett om jag inte kan se eller höra dig mormor så vet jag att du alltid är med mig vart jag än går och jag lovar dig att jag ska göra dig stolt! 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen lagt mig ner i sängen. Har suttit och små kollat på både datorn och tv:en större delen av kvällen och har precis gett katterna lite mat för skålen med torrfoder var helt tom. Så jag kände att jag var tvungen att vara lite snäll och ge dem nånting. Trust me, maybe att de kanske är lite galna i mat.. Men vem är inte det liksom?? 

Men i alla fall, så har jag lagt mer i sängen nu och kanske ska kolla på nått avsnitt av någon serie innan jag somnar eller om jag väljer att försöka sova på en gång, jag vet inte.. 
Börjar inte för än 13.40 imorgon men är lite osäker på om jag ska åka in till stan lite tidigare och äta lunch med några i klassen istället eller om jag ska äta hemma och åka in senare. Har lite speciellt schema jämfört med de andra men det kan jag ta i ett annat inlägg. 

Det här var allt för detta inlägg. Jag kände att jag bara var tvungen att skriva av mig lite innan jag går och lägger mig. 
Godnatt och sov gott allihop 


Likes

Comments

Nu har riktiga höstvädret börjat. Jag tycker dock att det är lite tråkigt att det ska regna så mycket. Men i och för sig är det en väldigt bra anledning till att stanna inne istället och gosa ner sig i sängen fram en film till exempel. Jag kan tycka att hösten är väldigt mysig med alla gula löv som faller ner, mysiga mörka kvällar, halloween och att det börjar närma sig julafton och nyår. Men bara så länge jag slipper alla gråa tråkiga moln och allt regn. Förvisso är det ganska mysigt när det regnar också men att kunna göra saker ute kan ju vara mindre roligt om det bara är blött ute. 

Likes

Comments

Ny dag och ny vecka.
Tillbaka till en hel vecka i skolan efter en intro-vecka och en APL-vecka.
Det var med blandade känslor jag gick upp i morse. Jag har då min praktik på en bondgård en bit utanför Dingtuna. Så varje fredag kommer jag få tillbringa med VÄRLDENS mysigaste kossor!
Det går verkligen inte och förklara hur underbara individer dessa kossor är.
För första gången så trivs jag väldigt bra på min praktik plats och det är med någon jag verkligen gillar. Alltid tyckt om djur och alltid tyckt om kossor, så att vara på en bondgård med 110(!) kossor passar ju perfekt.
Därför är det blandade känslor att komma tillbaka till skolan, då vi har elevrådsutbildning på just fredag som vi i elevrådet måste vara med på och fredag är ju våran praktikdag så då missar jag en dag praktik vilket jag inte gillar för då måste jag vänta enda till nästa vecka för att få åka ut dit och gosa med kossorna. Det kommer nog komma upp ett inlägg mer om just praktiken senare när jag orkar skriva om det.

Ligger i sängen och ska väl snart försöka sova lite, trots att jag börjar så sent som 13:40.
Så kanske kollar på nått avsnitt av någon serie innan jag somnar.
Det känns så skönt att veta att medan de andra i klassen har lektion så kan jag sova lite extra och bara har en lektion på eftermiddagen. Vet dock inte riktigt om jag ska åka till skolan imorgon för det är bara idrotten jag behöver vara med på och jag vet inte hur mitt knä kommer spöka imorgon. Men det får vi se helt enkelt.
Som sagt så ska jag ta och lägga mig och kolla på något avsnitt av någon roligt och sen försöka sova.
Jag känner att jag verkligen behöver det!

Puss och Godnatt!Likes

Comments

Snart äntligen helg och jag känner att det ska bli så skönt att bara få slappna av och ta det lugnt förhoppningsvis. 
Det känns som att det har varit en lång vecka. Men det är nog med tanke på att vi hade en friluftsdag i tisdags med stylisterna, ute vid Hökåsen gropen. 
Igår var vi ute på Vallby som vanligt och då skulle djuren fodras, det skulle tas nå prover på bockarna och en bagge och så skulle vi klippa klövarna på bockarna. Så det blev lite jobb igår. 
Idag har vi väl inte gjorde så mycket mer än att vi har redovisa i grupp om "Min framtid", ett arbete vi har hållit på med. 

Imorgon är det dags för domedagen då jag har uppskrivning och uppkörning och förhoppningsvis får körkortet! Jag känner mig både nervös men ändå så sjukt taggad på att få det gjort. Sen är det bara att börja leta bil. 
Förstå den frihet man får med körkort och egen bil liksom! 
Och imorgon kväll ska vi åka och bowla, jag och några stycken från klassen. 
Det ska bli så sjukt kul så jag hoppas på att jag lyckas ta körkortet för då blir det bara ännu bättre. 

Jag ska snart gå och lägga mig så jag åker upp i morgon. 
Ska bara chilla lite först och kanske äta något innan jag går och borstar tänderna. 
Håller tummar och tår för att det går bra för mig imorgon. 
Önska mig lycka till!

Pusspuss

Likes

Comments