Header

Jag kan inte förstå att det har gått 7 månader sedan du lämnade oss. Att jag såg dig för sista gången för 7 månader sedan är så overkligt. Varför skulle det hända just dig? Varför var du tvungen att lämna oss just nu? Det är så många frågor jag vill ha svar på. Kommer jag nånsin att få se dig igen? Har du det bra där du är nu? 
Vart du än är och hur du än har det så ska du veta att du är så otroligt saknad och jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka. Jag önskar att jag hade berättat för dig hur mycket du betyder för mig och hur glad jag är att jag har fått haft dig i mitt liv även om vi inte har hållit med varandra om saker och ting. Även om det alltid var mig du var på och retades med så kommer jag alltid att sakna det. Älskade mormor, det går inte att beskriva hur mycket jag vill ha dig tillbaka! Jag hoppas verkligen att du får vara med morfar och att ni har det bra där ni är. Ni båda är saknade så enormt. 
Min älskade mormor, lova att vänta på mig den dagen det är min tur. Jag hoppas att vi ses igen en vacker! 
Och oavsett om jag inte kan se eller höra dig mormor så vet jag att du alltid är med mig vart jag än går och jag lovar dig att jag ska göra dig stolt! 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen lagt mig ner i sängen. Har suttit och små kollat på både datorn och tv:en större delen av kvällen och har precis gett katterna lite mat för skålen med torrfoder var helt tom. Så jag kände att jag var tvungen att vara lite snäll och ge dem nånting. Trust me, maybe att de kanske är lite galna i mat.. Men vem är inte det liksom?? 

Men i alla fall, så har jag lagt mer i sängen nu och kanske ska kolla på nått avsnitt av någon serie innan jag somnar eller om jag väljer att försöka sova på en gång, jag vet inte.. 
Börjar inte för än 13.40 imorgon men är lite osäker på om jag ska åka in till stan lite tidigare och äta lunch med några i klassen istället eller om jag ska äta hemma och åka in senare. Har lite speciellt schema jämfört med de andra men det kan jag ta i ett annat inlägg. 

Det här var allt för detta inlägg. Jag kände att jag bara var tvungen att skriva av mig lite innan jag går och lägger mig. 
Godnatt och sov gott allihop 


Likes

Comments

Nu har riktiga höstvädret börjat. Jag tycker dock att det är lite tråkigt att det ska regna så mycket. Men i och för sig är det en väldigt bra anledning till att stanna inne istället och gosa ner sig i sängen fram en film till exempel. Jag kan tycka att hösten är väldigt mysig med alla gula löv som faller ner, mysiga mörka kvällar, halloween och att det börjar närma sig julafton och nyår. Men bara så länge jag slipper alla gråa tråkiga moln och allt regn. Förvisso är det ganska mysigt när det regnar också men att kunna göra saker ute kan ju vara mindre roligt om det bara är blött ute. 

Likes

Comments

Ny dag och ny vecka.
Tillbaka till en hel vecka i skolan efter en intro-vecka och en APL-vecka.
Det var med blandade känslor jag gick upp i morse. Jag har då min praktik på en bondgård en bit utanför Dingtuna. Så varje fredag kommer jag få tillbringa med VÄRLDENS mysigaste kossor!
Det går verkligen inte och förklara hur underbara individer dessa kossor är.
För första gången så trivs jag väldigt bra på min praktik plats och det är med någon jag verkligen gillar. Alltid tyckt om djur och alltid tyckt om kossor, så att vara på en bondgård med 110(!) kossor passar ju perfekt.
Därför är det blandade känslor att komma tillbaka till skolan, då vi har elevrådsutbildning på just fredag som vi i elevrådet måste vara med på och fredag är ju våran praktikdag så då missar jag en dag praktik vilket jag inte gillar för då måste jag vänta enda till nästa vecka för att få åka ut dit och gosa med kossorna. Det kommer nog komma upp ett inlägg mer om just praktiken senare när jag orkar skriva om det.

Ligger i sängen och ska väl snart försöka sova lite, trots att jag börjar så sent som 13:40.
Så kanske kollar på nått avsnitt av någon serie innan jag somnar.
Det känns så skönt att veta att medan de andra i klassen har lektion så kan jag sova lite extra och bara har en lektion på eftermiddagen. Vet dock inte riktigt om jag ska åka till skolan imorgon för det är bara idrotten jag behöver vara med på och jag vet inte hur mitt knä kommer spöka imorgon. Men det får vi se helt enkelt.
Som sagt så ska jag ta och lägga mig och kolla på något avsnitt av någon roligt och sen försöka sova.
Jag känner att jag verkligen behöver det!

Puss och Godnatt!Likes

Comments

Snart äntligen helg och jag känner att det ska bli så skönt att bara få slappna av och ta det lugnt förhoppningsvis. 
Det känns som att det har varit en lång vecka. Men det är nog med tanke på att vi hade en friluftsdag i tisdags med stylisterna, ute vid Hökåsen gropen. 
Igår var vi ute på Vallby som vanligt och då skulle djuren fodras, det skulle tas nå prover på bockarna och en bagge och så skulle vi klippa klövarna på bockarna. Så det blev lite jobb igår. 
Idag har vi väl inte gjorde så mycket mer än att vi har redovisa i grupp om "Min framtid", ett arbete vi har hållit på med. 

Imorgon är det dags för domedagen då jag har uppskrivning och uppkörning och förhoppningsvis får körkortet! Jag känner mig både nervös men ändå så sjukt taggad på att få det gjort. Sen är det bara att börja leta bil. 
Förstå den frihet man får med körkort och egen bil liksom! 
Och imorgon kväll ska vi åka och bowla, jag och några stycken från klassen. 
Det ska bli så sjukt kul så jag hoppas på att jag lyckas ta körkortet för då blir det bara ännu bättre. 

Jag ska snart gå och lägga mig så jag åker upp i morgon. 
Ska bara chilla lite först och kanske äta något innan jag går och borstar tänderna. 
Håller tummar och tår för att det går bra för mig imorgon. 
Önska mig lycka till!

Pusspuss

Likes

Comments

Hej!
Fick väldens spontanryck så bokade biljett till Tubecon nästa helg.
Är så sjukt taggad på att åka dit då både Thomas Sekelius och Felicia Bergström ska vara där!
Lite synd att inte Hampus Hedström ska vara där men jag har för mig att Manfred skulle vara där så det är lugnt ändå.
Det känns så sjukt att jag ska få se några av mina favorit youtubers i verkligheten! Det är helt otroligt!
Men som sagt så är jag sjukt taggad och ska försöka ta så mycket bilder som möjligt

Likes

Comments

Hej

Nu är det dags för en liten update för att det var ett tag sen jag skrev ett inlägg, eller ja det var typ förra vecka men det är ändå ett tag sedan. Så nu är det dags för en liten update för att berätta vad jag har gjort sen jag skrev sist.
Sist jag skrev så skrev jag nog om att någon hade varit på mammas bil, som förövrigt att fått stått ifred, men de hade i alla fall tagit grillen på bilen.

Som ni kanske förstår utifrån rubriken så var vi inte hemma i helgen. Vi var nämligen i Eskilstuna och sov på hotell då det i helgen var Eskilstuna Parkfestival och de inledde även med Rix Fm festivalen!
Så vi tog tåget till Eskilstuna förra torsdagen. Vi kom fram till Eskilstuna, klev av tåget och gick bort till hotellet för att lämna väskorna förstås. När vi kom fram till hotellet så fick vi nyckeln och gick upp till rummet och tog det lugnt en stund. Sen begav vi oss ner mot Hamngatan och Strömsholmen där i princip allting var, och så gick vi runt och kolla lite. Vi gick sedan bort till Spicy Hot och käkade innan vi gick tillbaka till hotellet om det var för att chilla lite eller om vi skulle hämta något. När vi återigen gick tillbaka ner till parkfestivalen så var inte så lång tid kvar tills Rix Fm festivalen skulle dra igång! Precis när vi är på väg ner dit så kommer jag på att "Visst f*n, det var ju två stycken av artisterna som skulle signera!!". Så vi gick dit där de skulle sitta men då hade vi ju såklart missat det MEN!, då kom jag ju på att Apollo 5 skulle ha ett unplugged-gig precis där också efter signering, så det var ju bara att stå kvar!
När klockan närmade sig gick jag och ställde mig vid scen medan mamma och Lena gick och satt sig.
Bästa jag har varit med om!!
Och ett tips!
Om ni är lika duktiga på mig att tappa bort personer när det är mycket folk, skriv då tusan numren till dem på armen eller något (!) utifall ni inte har mobilen på och inte är duktig på att komma ihåg nummer i huvudet.
Det var bara tur att jag kunde mammas nummer i huvudet. Jag lyckades tappa bort mamma och Lena och de hade liksom min väska med min mobil i. Så det sluta med att jag fick gå till två poliser och fråga om hjälp så jag fick låna en mobil och ringa till mamma och säga till vart jag var någonstans.

I fredags tog vi det lite lugnt, åkte en tur med en mysig lite ångbåt. Sen lyckades mamma vinna typ 2 kilo Toblerone. Vi åt jättegod Black & White på en mysig typ restaurang. Och på kvällen bastade vi bastu, så otroligt skönt!


I lördags morse hände något helt otroligt!
Vi gick upp vid halv åtta för att hinna äta frukost i lugn och ro. Där sitter vi vid bordet och äter när det kommer ner en man med sina två söner och också ska äta frukost. Han går förbi vårat bord och jag kollar lite hastigt på honom. Men så var jag tvungen att kolla igen för att se om jag verkligen såg rätt. Jag satt och tänkte för mig att det ansiktet kan man inte ta miste på. Det kan inte finnas någon som ser så exakt lika ut som han gjorde.
Så jag viskade till Lena, "Jag tror att det är Petter!" och så liksom vickade jag på huvudet åt hans håll.
När vi hade ätit färdigt och skulle lämna alla disk. Så gick vi fram till två tjejer ur personalen och frågade liksom "ursäkta men är det verkligen Petter som är här?!" Och båda nickade med varsina stora leenden.
Då såg jag alltså rätt! Vi sov på samma hotell som Petter!!!
Vi gick upp till rummet, jag helt uppspelt, för att vi skulle packa. Precis när vi kommer in på rummet så säger jag "Jag måste ju fråga om jag får ta kort med honom!" "Men jag kan ju inte störa honom i frukosten?" "Om jag inte går ner och frågar så kommer jag att ångra mig!"
Så jag tog mig modet och gick ner och bad om ursäkt för att jag störde i frukosten och frågade om jag fick ta en kort med honom.
VILKET JAG FICK!!

(Ursäkta för att jag ser ut som typ en aprumpa! Det var tidigt på morgonen och jag hade inte hunnit fixa i ordning mig!)


Likes

Comments

Hej
Denna dag började helt otrolig. Gick upp vid halv nio då det var tänkt att vi skulle försöka hitta på något idag.
Jag klev upp och klädde på mig och gosade lite med katterna. Mamma skulle precis åka och handla för att handla hem lite grejer. När hon kommer hem så åker dörren igen i en rejäl smäll och mamma som aldrig brukar smälla i dörrar i vanliga fall. Men då visade det sig att någon, förlåt ordvalet, men rent ut sagt IDIOT som hade varit på bilen (igen!) och denna gång tagit grillen på bilen!
Så det blev bara att åka iväg till skroten i Kolbäck och kolla om de hade någon och som tur var hade de en Volvo 940 ståendes som var krockade baktill. Så som tur var fick vi dit en ny grill, då det inte såg så jätte fint ut med ett stor hål fram till på bilen.
Nu hoppa jag verkligen att vi får ha bilen ifred, då de har varit på den 2 gånger tidigare. Både inbrott, då de slog sönder ena rutan, och sen var de på ena lyktan.
Man vill ju gärna ha sin bil ifred liksom. Blir så trött på folk som inte kan lära sig att skilja på mitt och ditt.
Men som sagt, nu så sitter det i alla fall en ny grill på bilen och nu får vi hoppas på att de inte är på bilen igen något mer.


Likes

Comments

Hej
Som jag skrev tidigare så skulle jag och mamma in till stan för att gå på bio och se Stora Vänliga Jätten.
Man kan väl säga att det började väl sådär för oss..
Vi åkte lite tidigare för att mamma skulle hinna tanka bilen innan vi åkte in. Väl på väg in till stan så hinner vi knappt halvvägs så fastnar vi i en bilkö. Och vad hade hänt om inte en trafikolycka... Tur i oturen så vart vi inte stillaståendes så jätte länge så, så småningom var vi förbi olyckan och kunde fortsätta in mot stan. Allt närmare vi kom stan, desto mer började det och regna och när vi väl var framme och hade parkerat bilen så skulle det såklart regna ganskaaa mycket.. Alltid lika mysigt med regn. Eller inte..
Men i alla fall så kom vi i tid till bion och allting var frid och fröjd.

Själva filmen tyckte jag var riktigt bra! Trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra men Steven Spielberg har verkligen lyckats med den filmen. Jag rekommenderar den verkligen, då jag tror att det är en film som alla oavsett ålder kan kolla på. När till och med min mamma skrattar åt en scen då SVJ på en middag bjuder på en speciell kolsyrad dryck. Det som är speciellt med denna dryck är att man istället för att rapa som man brukar göra vanligtvis, istället släpper ut det från andra hållet.. alltså pruttar. Det som kan vara lite extra roligt med just denna scen är att det inte bara finns människor att bjuda utan även 3-4 hundar.
Resten kan ni nog lista ut själv hur det slutar.
Väldigt bra och rolig film skulle jag säga! Jag skulle nog faktiskt kunna gå och se den igen. Det är en film som både är underhållande och spännande. Jag ger den 5 av 5 möjliga


Likes

Comments