Hej 💕

Ligger just nu i sängen och funderar snart på att gå upp och duscha. Vaknade strax efter åtta och har legat kvar i sängen sen dess. Idag ska jag ner till folkets hus för att vi ska träna inför morgondagens adventskonsert. Jag är så nervös eftersom jag både ska sjunga en vers i en låt solo och läsa en vers. Vi får hoppas på att det går bra. Som sagt så ska jag duscha först och äta lite innan träningen.
Jag kommer kanske att skriva senare hur det gick på träningen och hur det känns då inför imorgon. 😊

Sabina Kilpinen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej 💎

Tror att jag skrev det i ett tidigare inlägg att vi skulle sjunga i Ramnäs kyrka idag, Eftersom det är 1:a advent idag så hade de en högmässa i Ramnäs kyrka som vi var med och sjöng på. Jag var så nervös igår kväll över hur det skulle gå men det gick hur bra som helst och vi fick jättemycket beröm efteråt att vi var så duktiga och att vi var så fint klädda, då vi hade bestämt att vi skulle ha svarta och röda kläder.

Nu är det överstökat och nu är det bara att peppa inför på söndag den 2:a advent då vi ska sjunga med på en adventskonsert med en gospelkör i folkets hus här i Sura. Jag är taggad inför det samtidigt som jag är nervös då vi ska sjunga En stjärna lyser så klar och jag ska sjunga en vers själv.
Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Jag lär skriva om det när det närmar sig!

Sabina Kilpinen

Likes

Comments

Hej!💎

Äntligen helg nu, så skönt!
Som vanligt hade jag bara engelska i skolan och idag skulle vi skriva en sång eller en dikt. Jag valde att skriva två dikter.
När jag kom hem tog jag det bara lugnt. Är fortfarande förkyld så är fortfarande inte jättepigg och magen krånglar också så det är skönast att bara slappna av.
Kollade på julkalendern nu ikväll och ärligt talat tyckte jag den verkade riktigt bra. Jag ska definitiv fortsätta kolla 😅

Imorgon funderar jag på att färga håret och så behöver jag köpa en ny laddare till min telefon för nu har min laddare börjat krångla IGEN. Så kanske att det blir en sväng in till stan. Det lär vi märkte då min syster skulle komma hem och hämta sina grejer imorgon också.

Älskar min adventskalender btw 😍

Sabina Kilpinen

Likes

Comments

Hej 💎

Idag var jag faktiskt till skolan trotts att jag kände mig hängig imorse. Vi hade bara matte och biologi idag så jag kämpade mig igenom det. Känns så skönt att det är fredag imorgon och hur sjukt är det inte att det är 1a december imorgon?! Det här året har gått så sjukt fort, nästa lite läskigt. Men det har varit ett underbart år med den finaste killen man kan önska sig 😍
Iallafall.. måste erkänna att jag sjukt taggad på årets julkalender! Inte minst för att en bland mina största favoritskådespelare är med i år, ingen mindre än Rikard Wolff såklart. Så ledsen över att han är död, så måste bara kolla på julkalendern.

Imorgon har jag bara en lektion men känner att jag behöver gå på den lektionen och så lämnade jag datorn i mitt skåp fast jag behöver den. Så imorgon blir det nog att gå till skolan

Sabina Kilpinen

Likes

Comments

Contains affiliate links

Satt och kollade runt på lite kläder på nätet och så hittade jag lite kläder som jag kände att jag bara är tvungen att dela med mig utav här. Så här nedan kommer lite bilder på några plagg jag fastnade för. (länk finns till varje plagg)

Sabina Kilpinen

Likes

Comments

Hej 💎

Idag blev den en dag hemma för mig då jag kände att kroppen inte ville samarbeta. Det var tänkt att jag skulle åka in till skolan på eftermiddag efter jag varit till tandläkaren på morgonen men så blev inte fallet. Därav blev det bara tandläkaren för mig idag vilket gick bra, sedan har jag bara suttit i min säng, tagit det lugnt och arbetat lite på skolarbeten. Förhoppningsvis så orkar jag gå till skolan imorgon då jag skulle behöva vara med på samhällskunskapen eftersom jag missade den förra veckan på grund utav att jag var in till akuten.
Apropå magen så går det ganska så bra med magen än så länge. Igår var det väldigt jobbigt men det har som tur släppt lite till idag. Jag hoppas verkligen de hittar vad det är för fel på min mage.


Sabina Kilpinen

Likes

Comments

Hej 🐾

Måndag och ny vecka. Känns som en bra start att börja veckan med förkylning. Vaknade imorse och kände mig helt utslagen i kroppen, så idag blev det ingen praktik för mig. Så nu sitter jag på bussen hem efter att ha sovit hos min älskade mupp ♥️ Riktigt tråkigt att jag var tvungen att vara förkyld men ändå skönt att jag fick vakna upp bredvid honom när jag mår som jag gör.

Får se hur jag mår ikväll då vi (ungdomskören) ska öva inför lucia. Jag skulle verkligen behöva träna några låtar som jag känner inte sitter ordentligt. På söndag ska vi sjunga i Ramnäs kyrka eftersom det är första advent. Nästa söndag ska vi vara med på en adventskonsert i folkets hus här i Sura då jag även ska sjunga en vers i en låt solo. Och sen ska vi ha luciatåg den 13 i Suras kyrka.
Har inte varit med i kören på några år nu, så det känns jättekul att vara med igen.

Sabina Kilpinen

Likes

Comments

Hej 🐾

Så skönt med helg igen! Magen bråkar fortfarande med mig så det känns rätt skönt att få slippa skolan för stund.
Jag skulle ha varit till vårdcentralen idag till en distriktsköterska men hon ringde mig istället och så bokade vi en tid åt mig hos en annan läkare så jag slipper gå till distriktssköterskan och betala. Dock så är inte den nya läkartiden förrän den 15e december så det är 3 veckor kvar tills dess.

Som sagt så är det väldigt skönt att det är helg och jag kommer att vara hemma själv imorgon och halva söndag. Det skulle inte förvåna mig om min mage skulle börja krångla och bli värre bara för att mamma åker iväg.
Klockan är typ mitt i natten och jag har ingen aning om vad jag ska göra 🤨
Funderar på att lyssna på någon podd

Sabina Kilpinen

  • 7 Readers

Likes

Comments

Hej! 🐾

Det blev inte länge jag kvar i skolan idag innan jag behövde åka in till akuten. Fick ringa efter mamma för bli hämtat från skolan och sedan åka till akuten.
Tog blodprov och lämna urinprov, vilket inte visade något direkt fel. Eftersom det var akut och läkaren inte kunde komma fram till vad det var så ska jag till vårdcentralen här hemma och få en grundläggande undersökning för att få reda på vad det är, så jag slipper ligga inlagd på sjukhuset.
Får se om det är något med tarmarna eller om det kan vara gallan som spökar för att det gjorde ont där när läkaren tryckte där

Sabina Kilpinen

Likes

Comments

Tisdag, alltså profildag en ganska lugn dag idag. Vi satt mest och arbetade med vår uppgift om akvaristik. En uppgift där vi alltså ska inreda ett akvarium på 60x30x30 cm med växter och sånt och fiskar.
Vi hade dessutom prova på elever idag som fick vara med i djurrummet. Det går inte att missa vad det är vi går när vi har en kameleont lös i reptilrummet 😅

Ringde äntligen till 1177 idag angående min mage. Sköterskan jag pratade med tyckte det var svårt att bedöma vad det kan vara men att det kunde vara magkatarr eller blindtarmsinflammation. Även så kunde stress ha påverkat magen också.
Jag skulle vänta till imorgon och se om jag har feber för då ska vi åka in annars ska jag till vårdcentralen om inte febern går upp tidigare, jag får ondare och magen svullnar upp.
Vill verkligen veta vad det är som spökar med min mage.

Sabina Kilpinen

Likes

Comments