Header

Free rein (Netflix orginal)

Jag känner bara att jag måste få dela med mig av en otroligt bra serie. Jag var väldigt kritisk till den innan jag började kolla på den men ärligt talat så kollade jag klart på hela säsongen igår. Det är dock 10 avsnitt och jag hade hoppats på i alla fall en till säsong men den säsong som finns är VÄLDIGT bra tycker jag. Alla som vill ha en serie att kolla på borde ge denna serie en chans!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad hade jag gjort utan dig? Du finns alltid där för mig och stöttar mig i alla lägen. Du tror verkligen på mig och får mig att tro på mig själv. Du har hjälpt mig så mycket i skolan och fått mig att klara av saker. Jag är så otroligt tacksam över att jag har dig i mitt liv. Jag är så lycklig när jag är tillsammans med dig. Du är det bästa som har hänt mig.
Du finns alltid där för mig och jag kommer alltid att finnas för dig. Du är allt jag någonsin har önskat mig ღ
Du är mitt allt och jag skulle inte kunna önska mig en bättre pojkvän än dig. Jag trodde inte att jag kunde må så här bra som jag gör men det gör jag med dig. Jag blir mer och mer kär i dig för varje dag som går.
Det går inte att med ord beskriva hur mycket jag älskar dig och hur starka mina känslor är för dig. Jag blir varm i hela kroppen av att bara tänka på dig. Ditt leende, dina ögon, allt är så perfekt med dig ღ
Du är bäst älskling. Tack för att jag får dela mitt liv med dig och just du är en del utav mitt liv. Jag är så lycklig över att vi fann varandra. Min prins, mitt allt, min bästa vän. Det ska vara du och jag livet ut ღ ღ ღ

Likes

Comments

Grattis på födelsedag älskade pappa Igår var det din dag och jag önskar med hela mitt hjärta att jag hade kunnat få fira den med dig. Det går inte en dag utan att jag önskar att du vore här men jag hoppas att du har det bra där du är nu. Jag firade din födelsedag med Sebastian när jag inte kunde göra det med dig. Det var tänkt att vi skulle äta glass i det fina vädret men det blev aldrig någon glass tyvärr, trots det så hade vi det trevligt inne i Västerås i alla fall. Jag tycker det är tråkigt att du inte fick träffa Sebastian för att jag vet att du skulle ha tyckt om honom lika mycket som jag gör. Han är verkligen underbar som hjälper mig så otroligt mycket att lyckas i skolan och stöttar mig till 100%. Jag vet att du gärna ville se mig ta studenten på Edströmska men jag ska göra allt jag kan för att göra dig stolt nu när jag går på Real. Jag har tänkt på dig extra mycket idag Pappa, jag älskar dig. Du är den finaste stjärnan på himlen. Jag hoppas verkligen att du får vara med både farmor & farfar, Findus & Felix och Alice & Plutten även om jag önskar så otroligt mycket att jag kunde få dig tillbaka
Grattis på din dag pappa, 64 år
Saknad men aldrig glömd


Likes

Comments

Idag har jag fått vara med denna underbara människa i hela 5 månader ❤ Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag tycker om denna kille. Jag älskar honom verkligen från djupet av mitt hjärta. Jag är så tacksam över att få ha honom i mitt liv, han stöttar mig i alla lägen och verkligen finns där för mig när jag behöver honom. Vi kanske "bara" har varit tillsammans i 5 månader men ärlig talat så vet jag inte vad jag hade gjort utan honom! Han tror på mig och får mig att må så himla bra och även om vi har små tjafsat lite och kanske missförstått varandra så har det alltid löst sig fort.
Jag är så otrolig glad att just denna kille är min ❤ 5 månader redan och fler ska det verkligen bli.
Min alldeles egna älskade pojkvän ❤

Likes

Comments

Som alla vet så var det alla hjärtans dag igår och vad är bättre än att få spendera den dagen med någon man älskar? Det bästa är att jag fick spendera hela dagen med min bättre hälft som jag älskar mer än allt annat.
Och inte med det så fyllde hjärtat hela 22 år i måndags Så såklart skulle han få både en födelsedagspresent och en alla hjärtans dag present! I födelsedagspresent fick han ett porslinshjärta med texten "Jag älskar dig! Mitt hjärta är fylld med kärlek till dig.". En fin liten tavla han kan hänga upp på väggen om han vill.
I alla hjärtans-dag present så ville jag ge honom något lite extra och speciellt och därför bestämde jag mig för att göra denna video

Video till mitt hjärta ❤

Ville visa honom hur mycket han betyder för mig och att jag verkligen älskar honom så otroligt mycket.
Jag vet att vi inte har varit tillsammans så jätte länge men det är inget som kan ändra på vad jag känner för honom, Vi har klickat med varandra så sjukt bra och jag känner verkligen att jag kan vara mig själv med honom. Det är en speciell känsla med honom som jag aldrig har känt förut. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre pojkvän


Likes

Comments

​Fredag och äntligen helg, så sjukt skönt. Idag har jag som vanligt haft praktik hos mina underbara små kossor. 
Jag tycker faktiskt att dagen har gått rätt fort ändå. När jag kom till gården så fick jag börja med att medicinera en kossa för att hon fick kalvar(tvillingar) igår och det hade tagit hårt på henne så hon behövde få lite dropp, vilket hjälpte för senare på förmiddagen var hon uppe och gick igen. Efter det fick jag gå till gamla ladugården och mata kalvarna som var där. Alltid lika mysigt att vara med kalvarna även om vissa utav dem är lite svårare att mata än andra. När det var klart så var det bara att göra det vanliga som jag alltid får göra... Skrapa ko-bajs i nya ladugården. 
På eftermiddagen var det tänkt att jag skulle fortsätta skrapa lite och kolla så att det var okej med alla kossorna. Dock slutade det med att jag stod och gosade med en av kossorna och socialiserade henne, vilket jag känner är ett ENORMT steg framåt. Med tanke på att det fortfarande finns många kossor som inte vill att jag knappt ska komma i närheten utav dem så blev jag så otroligt glad i dag när hon kom fram till mig och faktiskt ville bli klappad. Det var verkligen otroligt mysigt. 

Nu sitter jag iallafall hemma och bara tar det lugnt. Jag hostar fortfarande så sjukt mycket eftersom jag nyligen har varit sjuk/är typ fortfarande sjuk. Ska väl snart gå och lägga mig i sängen och bara chilla tills jag somnar. 
I morgon ska jag fixa lite här hemma först på förmiddagen och sen ska jag åka till mitt älskade hjärta! 
Kommer bli så mysigt att få vara med honom igen och nu är det extra speciellt eftersom han fyller år på måndag ♥​
Sen är det ju Alla hjärtans-.dag på tisdag! ♥​

Ta hand om er så hörs vi! ♥​

Likes

Comments

Yes.. it's true.
Jag känner mig äntligen så otroligt lycklig. På riktigt..!
Jag träffade en kille för snart två månader sedan. Jag var så otroligt nervös så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen någonstans. Men att få träffa Sebastian var mitt livs bästa ögonblick!
Inte kunde jag föreställa mig att denna underbara människa skulle bli bara min

Jag har äntligen hitta han som får mig att må bra, han jag kan vara med mig själv med och han jag alltid vill vara med. Han får mig att känna mig speciell och så otroligt viktig. Han gör saker för mig som ingen annan någonsin har gjort för mig förut. Det går inte att förklara hur glad jag är över att jag har honom ♥
Han gör mig till världens lyckligaste tjej. Jag skulle inte kunna älska någon mer än vad jag älskar just denna kille.

Jag älskar dig till månen och tillbaka mitt hjärta
♥ ♥
Det finns ingen jag hellre vill vara med än dig. Du är allt jag någonsin drömt om och äntligen har jag dig. Att få vara med dig oavsett vad vi än gör tillsammans så mår jag så otroligt bra i din närhet. Dina kramar, din pussar, ditt leende och hur du kollar på mig, det finns inget bättre. Du gör mig så kär! Det pirrar i hela kroppen varje gång vi träffas.
Du är det finaste jag har hjärtat ♥

Likes

Comments

Ibland är det fortfarande svårt för mig att förstå att du är borta.
Det gör ont i mig att inte kunna göra någonting åt det. Att jag inte kunde göra någonting åt att det var just du som var tvungen att bli drabbad. Jag vet att det kanske låter dumt men att vara så hjälplös i en sådan situation där ingenting man gör kan få stopp på det.
Idag har jag varit utan dig i 10 månader älskade pappa, men det känns som igår du höll i min hand för sista gången. Men någonstans inom mig så vet jag du har det bra där du är nu och att du alltid kommer att vara med mig oavsett vart jag är och vad jag än gör. Och oavsett vilka beslut jag tar så vet jag att du är stolt över mig.
Jag säger det inte ofta och jag sa det alldeles för lite förut men pappa jag älskar dig!
Jag blickar alltid upp mot himlen och tänker att någonstans däruppe finns du och tittar tillbaka ner på mig. Jag skulle gå genom eld för att få tillbaka dig.

Men pappa, hälsa farmor och farfar och alla våra älskade små missar så är där uppe med dig.
Jag saknar er en massa!
Godnatt älskade pappa. Sov så gott


Likes

Comments

Det går inte att beskriva hur stor terapi dessa underbara varelser är för mig. Att bara få sitta och mysa och klappa på dem är så otroligt härligt. Bara att få veta att jag får träffa dessa livliga individer varje fredag ger mig så mycket styrka. Så mycket kärlek jag har till dem! Det går verkligen inte att beskriva vilken härlig känsla man får i kroppen efter att ha varit med dessa små sötsaker.
Jag kunde inte ha blivit mer kär i dem idag, då två kalvar som stod inne i boxarna skulle ut i ena hagen i stället. Eftersom det börjar bli kallt ute så får de ha på sig täcke de första dagarna de är ute för att det inte ska bli för kallt. Och i dag märkte jag att det var väldigt poppis att på något sätt få av sig täcket. Men det var bara att gå in i den lilla typ "hagen" och sätta på täcket igen på de två kalvarna som såklart skulle ha täcke på sig. Och så pågick det några gånger fram till strax innan jag skulle sluta för dagen.

Sista svängen jag gick och tittade till dem så började klockan att närma sig fyra så jag bestämde mig för att inte stressa nånting. Istället tog jag det lugnt och började att gosa med den kalven som jag precis hade satt på täcket på igen. Smart/dum som jag var så satt jag mig till slut på huk för att gosa med honom ännu mera. Och då blev det ett väldans pusskalas från både den ena och den andra kalven! Men det mysigaste var allt nog när min lilla mysis kalv la sitt huvud på min axel!

Det är så mysiga och så otroligt söta!

Likes

Comments

Idag är det din dag pappa! Om du bara visste hur mycket jag tycker om dig.
Jag saknar dig så otroligt mycket och det finns inget annat jag hellre vill än att få dig tillbaka. Du är min hjälte! Det finns ingen som har större plats i mitt hjärta än dig. Grattis på fars-dag pappa
♥ Jag älskar dig jätte mycket och hoppas med hela mitt hjärta att jag en vacker dag får se dig igen och krama om dig!

Likes

Comments