Hej mina fina läsare!

Jag har haft det fullt upp det senaste. Förra veckan så bestod veckan av shopping och tid med min brors fina flickvän. Nu i helgen så fyllde jag år och då spenderade jag tiden med fina människor och en tripp till Liseberg. Denna veckan startade med en förkylning så får ladda upp med en med en massa gött.

Allt från anastasia är från min syster, min bror och hans flickvän. Tröjan på bilden och alla andra sminkprodukter har jag handlat in till mig själv. 

 Hoppas ni har haft det bra!

Bye


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klickade hem denna godingen från Zalando.

Hittade även ett par snygga jeans på Junkyard.

Likes

Comments

​Hej fina läsare!

Jag har haft det fullt upp det senaste med att umgås med min älskling och lite fina människor. Denna helg började med lite fredagsmys och pokemonjakt hela kvällen med min finaste. Lördagen så var vi Örslösa med älsklingens syster och kusiner där vi körde lite kubb och kollade på film. Söndag till tisdag spenderade jag och min älskling tiden med hennes kusiner och vi typ tog det bara lugnt med pokemonjakt och filmmys. 

Bye 

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!!

Igår så har jag haft det fullt upp först så jobbade jag 7-16 sen så åkte jag till mitt Fina hjärta där vi jagade Pokémon under kvällen. Idag så kom jag hem från min ljubavi ( ljubavi betyder kärleken på bosniska) och sen så började jobbkvällen. Just nu så blegar jag på lite bilder från Grebbestad. Gud vad gött man hade det med älsklingen.


Här får ni se lite bilder :)

Bye

Likes

Comments

Jag är ny här på nouw och hoppas jag ska trivas här.

Ja vem är jag då?

Jag är en tjej som är 21 år ,som är undersköterska och jobbar på ett demensboende. Under mina dagar så är jag så mycket som möjligt med min familj , min fina flickvän och vår lilla katt Gucci ( ja jag vet katten heter Gucci men hon är som en väska man bär på), planerar att döpa framtida kattungar till Prada. Min familj är ursprungligen från Bosnien men jag är uppvuxen i Sverige. Jag tycker om att shoppa och att resa, det är guldkanten i mitt liv. Under somrarna brukar jag resa till Bosnien eller något annat fint ställe och spendera några veckor där ( det skadar ju inte att bättra på brännan precis).

Mina mål i livet är att inte behöva tänka på prislapparna när man är ute och shoppar, ha en villa, köra en Audi och ha en pool som skulle göra Leonardo DiCaprio avis.

Det var lite om mig hoppas ni kikar in igen.

-bye

Likes

Comments