Header

Hej folket
Det var uppdatering i går för alla vet om att det var onsdag. Den handlar om att man kunde bli vildhäst. Man klickar på hem knappen sen arkiv sen en annan knapp. Det fanns två alternativ och om man klickar på dom båda då ser man nt gubben och man ser nt iheller andra spelare men man kan se namnen. Jag och Rita Papland provade att grupptävla som vilda och det gick men jag kom först vet inte hur. Ni kommer få se hur det såg ut när man är vild. Jag skriver förskortningar för orkar nt skriva hela.   Hoppas att ni får en bra dag. Puss Puss på er alla.....                          

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas det var bra mer där ute <3

I onsdags så var det uppdatering och då kom isflaket till star stable. På is flaket kom det sälar och annat massa skoj. Det finns massor med olika färger om ni spelar det så tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida som jag länkar här nere lite senare. Inte bara sälarna så kom nya frisyrer till karaktären också jag har kollat in dom men ingen är så där jätte kul men färger men det kanske kommer fler vem vet..
Jag kommer också lägga upp lite outift och lite annat. Kanske lite fakta om mina hästar också som jag har: Jag hoppas att ni tyckte detta var kul så hörs vi senare. Lägger länken är nere.
https://www.starstable.com

Likes

Comments

Lite fackta om hästen

Men om vi tänker hästar alla människor säger att dom sparkas bak och bits fram men det beror på hur man behandlar djuret.  Om man behandlar det illa och gör så att det växer upp som att det blir illa behandlad. När hästarna skaffar nya människor så ska man alltid göra något ljud eller säga hästens namn för att då visar den okej nu är hon här och ska komma in. Häatarna ska ha mat och då är det frukost, lunch, middag.  Men när dom kommer in i boxen, det är inte alla hästarna som får kraftfoder.  Det var lite om hästar

Likes

Comments

Minecraft handlar om att bygga det man fantiserar om. Det har varit så att jag har bara byggt stall för att jag är hästgalen det spelar ingen roll vad det är för spel om det är hund spel eller vad det. Jag vill kunna dela med mig av detta spel. Det skapades 2011 av Mojang. Det finns till att spela var som helst asså jag är lite osäker. Men det skulle kunna vara så.

Men i nästa del så får ni lite fakta om creaktivers.

Likes

Comments

Jag sitter och spelar star stable online. Ehm detta spel är ett online spel det är också så stt man kan lära känna, nya folk som man inte känner från början. Max level til gubben är 21 till häaten är 15. Det kostar pengar man kan köpa så att man är life time. Upp till level 5 är det grattis sen får man betala.

Likes

Comments

Tjena..

Ni ska nu få veta lite om min familj som jag har varit med den senaste tiden....

Benny=Pappa

Nilla=Mamma(Kolla gärna in hennes blogg @Nilla34 ​

Min Lillasyster=Moa

Min Lillebror= Albin

Då är det så att mina syskon.

Albin då är 2år

Moa är 5år

Jag har inte träffat Moa eller Albin på jätte länge typ 2-3 år.....

Likes

Comments

Tjena....

Här har ni en glad o sprallig tjej ifrån skåne på 13år...

Här kommer ni följa mej o mitt liv o min fritid..

Ha de godis så länge så hörs vi snart igen...

Många Kramar Sabina...

Likes

Comments