YouTube
Sabina Milana

Hej venner! Jeg undskylder for ikke at have været aktiv i lang tid! Og forklaringen kommer her!

Fordi at jeg ikke har været aktiv er fordi at jeg ikke har haft tiden! Og at jeg ikke havde tiden til det!

Fordi at jeg ikke havde tiden er fordi at jeg har sommerferie og at jeg bare har tænkt på at have ferie og ikke bare skrive og blogge hele tiden!

Og fordi at jeg ikke har haft lysten var at jeg tænkte at jeg ikke kunne blive til noget! Og at mig og min venindes karriere blev meget lavere og at vi begge bare tænkte at vi skulle stoppe med alt men vi er kommet på toppen igen! Og jeg har det meget bedre! Og vil poste oftere nu!😉 -Sabina milana

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

hej alle!<3

jeg var jo ude hos min kusine få taget bileder vi fik ikke kun outfit billeder vi fik også accessories billeder! og vi fik dette super flotte billede! af dette mega lækre DKNY ur, men der også mange andre billeder med accessories men det får i af se senere!

Men alstå mere om uret!

Uret jeg har på er et ur fra DKNY og det er et super basic ur som er virkelig behageligt at have på, uret er et guld ur og kan helt klart klart anbefales!

Likes

Comments

Fra photoshootet! Igår
Her er et til billede fra photoshootet!
Jeg synes selv at det er super godt! Og min kusine! Har et rigtig godt talent! Til at tage billeder!
Men der kommer billeder op af outfits og smykker så hold jer opdateret!

Lige nu er jeg i skole så! Jeg kommer ikke til at være aktiv før kl 14:25 for der har jeg fri så vi ses! -Sabina milana<3

Likes

Comments

DEN NYESTE TREND!
Mange af jer har sikkert hørt om fidget spinners eller i har måske selv en! Det er et meget sjovt legetøj og jeg har også en selv!
Mange bliver drillet på sin egen skole fordi at fidget spinners faktisk er lavet til folk der har autisme og derfor bliver små eller ældre børn drillet med at at de er autister! Og det er overhovedet ikke sjovt for nogen!
Men fidget spinners kan også være en god ting den fx hjulpet mig i skolen, i alle mine timer har den hjulpet mig med at blive mere koncentreret! Og det er selvfølgelig en meget god ting!
Men folk som render rundt og siger "hahah se den autist" er jo ikk gode mennesker, jeg har selv prøvet at blive kaldt det og efterfølgende set den samme person med en i hånden! Og der skal man bare holde de dårlige ord tilbage og ikke tænke over noget! Det man kan gøre er at man kan sige det til sin lære også kan end lære tage en snak med vekommende!

men alle jer som bliver kaldt autister og ikke er det ikke tag jer af det, der er bare nogen folk som synes at det sjovt at kalde andre for autister men en dag møder de sikkert en som ren faktisk er det også har de dårlig slevtillid!

-Sabina milana

Likes

Comments

Idag har jeg været ude hos min kusine og fået taget billeder og resultatet blev sådan her! Synes selv at det ser vild fedt ud! Og hun har gjordt et godt stykke arbejde! Så tak til dig!

Lidt info om tøjet
Trøje: vila
Taske: vila
Nederdel: gina tricot
Armbånd: pilgrim
Sko: vans

-Sabina milana

Likes

Comments

OUTFIT OF THE DAY!
Det her er så mit outfit idag det er mit y-outfit! Det er dejlig let at have på og der er Intet der strammer! Og intet der irriterer! Og et meget basic look at kigge på!!

Nike trøjen!
Nike trøjen som jeg har på er bare helt basic sort og hvid og det er en elastisk trøje og mega behagelig!

Pris: 200kr


Mine bukser!
De busker jeg har på er også helt basic, det er bare nogle helt normale sorte jeans! Som har elastik i sig så de strammer overhovedet ikke!

Pris: 150kr


UPDATE!
Idag har jeg som sagt været ude hos min kusine som jeg skrev på min Instagram (@sabina.imsirovic) tidligere idag!
Og vi har så taget en masse fede billeder og 1 af dem for i at se lidt senere idag! Også kommer der et billede op vær dag i løbet af denne uge så glæd jer og hold jeg opdateret!

Likes

Comments

Hej alle! Glædelig fars dag!
Det her er så mit morgen outfit!
Som jeg også har vist inde på min Instagram! (@sabina.imsirovic)
Men her får i bare nogle flere detaljer!

Min trøje!
Den trøje jeg har på er fra magasin, og den er i farven lilla (btw det min y-farve) og den har har korte ærmer hvilket jeg elsker jeg kan ikke så godt lide nattrøjer som har lange ærmer så synes jeg at man får det for varmt, men den super basic og virkelig dejlig at hvad på!

Pris: 150kr


Mine shorts!
De shorts jeg har på er fra H&M, og de er i farven grå og Shorts'ne er super behagelige at have på! Og de også super basic både at se på og at have på! De 1 størrelse større af hvad jeg bruger og det kan jeg godt lide fordi at jeg synes at det meget behageligere at have nat shorts når de er løse!

Pris: 50kr

Likes

Comments