Har varit mycket dans på mitt schema under den senaste tiden, och dom kvällar eller dagar jag varit ledig har jag helt glömt att uppdatera. Dagarna börjar bli varmare, så även vattnet i poolen. Nu börjar man även svettas som bara den på Minidisco... Man vet att det är varmt då svettet flyger från armarna då man gör snabba rörelser, haha! Annars springer jag ofta omkring med ansikts och kroppsmålning, jobbet som bäst. Har även en kollega från ifjol på besök så det har varit riktigt kul att träffas igen, intressant hur det kan kännas precis som man aldrig skilts åt. Igår kväll hade jag micken på Minidisco igen och tyckte att det faktiskt gick riktigt bra denhär gången, en av dom bättre Minidiscona på länge. Så det var ju najs. Idag har vi varit lediga och bara tagit det lugnt, ikväll blir det väl lite picknick/bbq.

Imorgon fortsätter jobb veckan med både dansskola, simskola och miniklubben för min del. Blir säsongen första dansskola för min del, spännande!

1-2: Såhär springer vi omkring på hotellet

3-5: Reuonion i Alanya

6: Fick en super ide att blåsa såpbubblor en dag, det var en hit


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Maskeraden var ju en succé med alla våra rop och danser! Annars har åtmistone mina dagar varit fyllda av målning på hela kroppen, haha! Så inget speciellt har hänt, måndag, tisdag är jag ledig så får se vad jag hittar på. I slutet av veckan får vi också besök av en kollega från ifjol! Ska bli riktigt najs att träffas igen! Ikväll skall jag dra till Isa´s där jag ska kolla Champions League, nervöst är det!!

1-2: Maskerad, fina var vi ju!

Likes

Comments

Har haft härliga dagar på jobb! Bra väder, härliga barn, crazy poolgames och massa knäppa uppgifter! Jobbet är som bäst då man har barn som vill göra alla galna uppgifter vi har. Själb går man runt till folk och lånar solkräm och ber dom känna på ens muskel haha! Hur roligt som helst. Så har det även kommit nya gäster igen. Kom även igår till miniklubben och möttes av bekanta ansikten. Roligt då man ser ett barn och man bara minns dom från ifjol, kom till och med ihåg namnet, häftigt! Ikväll skall vi ut till Alanya på maskerad fest. Vårt team har fått låna kläder från hotellet så vi kommer alla ha guld kostym, fluga och bakåtslickat glittrigt hår. Bilder från det kommer nångång i framtiden! Annars ser jag fram emot en vecka lite överallt eftersom vi nu börjar med simskolan och dansskolan. Själv kommer jag huvudsakligen vara i Chill out med tonåringarna men också med de yngre och några dagar i simskolan.

1: Poolgames och Ninja Steps!

2: Glada i kidsclub

3-4: Alltid lika fin är man

Likes

Comments

Ja vad har hänt sen sist då? Antar att det hänt en del eftersom jag inte haft tid att skriva! Sånt händer! Har fått vara Indian på hotellet med ordentliga kläder och allt, så fick jag också möjligheten att åka på "studieresa" till Land of Legends för att se på showen Adrenalina! Super häftigt, var som cirkus utan djur. Namnet på showen passade riktigt bra eftersom jag till sist hade motorcyklar som flög över mitt huvud, coolt! Så har vi haft lite molniga och regniga dagar också, mysigt att sitta inne och kolla film med barnen. Annars har vi mest chillat om kvällarna, umgåtts och fira födelsedag igen, haha!

1: Gänget på show

2: Bra balans

3: Chill med film

4: Vår fina nymålade vägg till miniklubb området

5: Indian dag

6-7: Morgonmål på ledig dag

Likes

Comments

Livet rullar på! Här kommer bilder som jag lovade tidigare! På tisdagen då vi var lediga var vi på en av våra utflykter som vi säljer, till Aladdin Canyon. Super roligt, det bästa jag gjort på länge faktiskt. Vi simmade mycket eftersom det var mycket vatten, vi klättrade uppåt genom vattenfall, dom var int så stora dock. 3 km uppåt mot bergen tog vi oss på 2h. Ner gick det snabbare eftersom vi då kunde simma med strömmen och för att vi istället för att klättra fick hoppa. Tror högsta hoppet var ca 6-7 m. Faktiskt bra var det, kan varmt rekommendera om man rör sig i trakten.

Annars har vi härliga barn på hottellet. Både gamla och nya ansikten. Hade även en riktigt härlig familj som åkte hem idag... Tur har dom redan en till resa beställd till slutet av säsongen så vårt hejdå nu kändes inte så farligt då man vet att dom kommer igen. Så har vi också haft kontakt med några från ifjol som ivrigt väntar på för att komma tillbaka. Roligt! Så har vi också fått bra respons på våra klubbar, föräldrar som tackar så mycket för att vi alla är så härliga och berättar att barnen gråtit hela vägen i flyget för att dom gärna skulle tillbaka. Hemskt i sig, men det är precis vad som behövs för att hålla motivationen på topp!

1-3: Land Of Legends

4: Outfiten som PokemonGo spelare

5: Gjorde chokladbollar dagen efter chokladbollen dag

6: Så ser armen ut då man har mikrofonen på Mini Disco

7-8: Före och efter Aladdin Canyon

9: Dagens ansiktsmålning gjord av barnen


Likes

Comments

Länge sen sist, men har faktsiskt haft riktigt fullt upp. Känns som man inte hunnit trycka på pausknappen alls under senaste tiden. Efter minidiscona har vi oftast dragit iväg direkt nånstans för att träffa folk eller bara hittat på nåt med teamet. En ledig dag var vi på stranden en sväng, vi har ätit middag tillsammans med teamet, har gått på marknaden och köpt färsk frukt, firat födelsedagar både på hemmaplan, Alanya och Side, haft picknick med grilmat, gått på middag som Pokemon Go spelare, suttit nervös och sett på Champions League och Ishockey, sist men inte minst var vi i torsdags och "studerade" en av våra utflykter vi erbjuder, till Land Of Legends. Det var inte så dåligt att få åka iväg för att pröva vattenrutchbanorna där ;) Dock är det inte så mycket som får mitt adrenalin att pumpa så det var inte så häftigt för mig, men det var roligt endå! Som ni ser har det hänt en massa så fick bli en snabb uppdatering här nu bara. Förstås rullar också jobbet på som vanligt och riktigt roligt då det börjar komma mer och mer folk! Igår hade jag även micken på Mini Disco första gången iår. Gick väl sådär, vi har haft lite strul med att få musiken att funka så det var där det hakade upp sig ibland.

Ikväll är jag ledig så får se vad man hittar på. Tror de blis sushi i Alanya!

Mer bilder kommer bara jag får upp dom till datorn!

1: utklädda för poolround

2: kvinnorna skalar nötter på marknaden

3: frös in jordgubbar

Likes

Comments

Ledig dag idag, som varje tisdag fram över. Igår öppnade vi klubbarna och dagarna före det har det varit fullt upp med att ställa igång. Det var skyltar som skulle upp, miniklubben skulle dekoreras och fixas i ordning, papper som skulle printas och en massa små grejer här och där. Igår var även vår första kids hour, Mini Disco, riktigt lyckat faktiskt, med mycket folk. Super roligt att vi iår har nya danser som vi ska lära oss också så får man lite variation till förra året. Igår kväll drog vi till Isa´s på öppningsfest och samtidigt firade vi lite födelsedag. Riktigt rolig kväll, och härligt att få lära känna dom man jobbar med lite bättre också utanför jobbet.

Idag på vår lediga dag har vi bara chillat. Vi drog till stranden ett varv på dagen och nu ska vi så småningom börja söka oss till Alanya och äta middag med teamet. Ikväll är det även Champions league så måste definitivt hitta en plats att ser matchen på, det borde inte vara nåt problem eftersom den visas överallt men måste få nån från teamet medlurade också, haha!

Imorgon har jag faktiskt ledig dag igen så då ska vi,tillsammans med en annan, gå på marknaden i Avsallar. Det brukar alltid vara så mysigt, och så får man hamstra åt sig färska frukter och grönsaker. Vi ses och hörs!

1: Morgonmål på turkiskt vis

2: Utsikt över en av våra pooler

3: Smoothie

4: Fullprobbad bil efter att vi shoppat nödvändigheter till lägenheterna

Likes

Comments

Godmorgon! Här går det bra. Kom till våra lägenheter på söndagkväll, så just nu har jag en lägenhet för mig själv före de nya flyttar in. Igår packade jag och en till "gammal" kollega upp miniklubben och så var vi också och fixa vårt turkiska bankkonto. Blev överraskad då jag redan nu fick mitt bankkort i handen då det ifjol kanske tog nästan 2 månader innan vi fick dom, så det var najs. På kvällen åkte jag med några andra till Alanya och åt där middag och pratade om allt möjligt. Idag blir det att hålla lite aktiviteter för de nya. Ska hålla program i de olika klubbarna så det blir lite lättare för dem att greppa vad vi egentligen kommer göra om dagarna. Det ska bli roligt så får man träffa dom lite mer än vad vi hunnit hittills.
Det känns helt super konstigt att vara tillbaka. Man har känslan av att man varit i Finland så länge men nu när man är här känns det som om man bara varit hemma på en kort semester. Man förstår inte riktigt att man är tillbaka och kommer göra samma saker som förra säsongen. Hur roligt som helst är det också då man plötsligt stöter på någon man känner som jobbar på hotellet. Dom känner igen en själv och hälsar så glatt. Men nu skall jag packa med allt jag behöver för en dag på hotellet och dra ditåt. Vi hörs!

Likes

Comments

Som sagt börjar det närma sig så småningom igen, säsong 2017! Tänkte bara slänga in ett inlägg här nu emellan säsongerna, bara för att. haha! Här hemma under vintern har jag väl hunnit med en del. Har varit med i en revy, jobbat och besökt både Norge och Tjeckien. Massor med små grejer också, känns som om min kalender varit ganska full under vintern här hemma. I motsats till Turkiet där man inte ens vet hur nästa kväll eller nästa dag kommer se ut. En helt annan livsstil, men på samma gång skönt. Du jobbar och så ser du vad du gör efter jobb, du behöver inte planera utan hittar du på nåt gör du det. Blir ju lättare att hitta på nåt då du bor ihop med dom du umgås med, och alla på så sätt är på ett ställe, då man här hemma är på olika orter och har massa olika scheman att försöka pussla ihop för att kunna träffas.

Ser verkligen fram emot kommande säsong, skall bli riktigt intressant. I fjol var vi ju alla nya i vårt team, förutom teamleadern. Och nu kommer vi vara 3 gamla och 4 nya, kommer bli en helt annorlunda säsong än 2016. Nu vet man ju vad allt handlar om, och vet hur det funkar så det kommer säkert kännas konstigt på ett sätt. Jobbar dessutom på samma hotell igen så miljön är också den samma. Nu är det bara att njuta den sista tiden här hemma och vänta till slutet av april då det bär av. Säsong 2017, I´m waiting for you!

Likes

Comments

Har idag jobbat min sista dag. Vi hade inga klubbar öppna eftersom nästan alla har åkt hem och för att vi skulle packa allt. Blev en lång och tung dag men nu är allt klart! Nu återstår två lediga dagar förän hemfärd på tisdag morgon.

Hmm... Vad har jag gjort sedan jag senast bloggade? Annars inte så mycket speciellt men vi hade den avslutande galan där hela personalen samlades! Det var riktigt roligt, mycket mat och roligt program hela kvällen!

Igår dansade vi vårt sista minidisco! Förstås skulle det vara lite speciellt så vi var fulla av glitter och energi. Inte så mycket barn, men vad gör det då det var ett super avslut! Tror det får bli ett kort inlägg dethär efterom man är ganska lut i huvudet efter allt packande och fixande. Ska snart dra ut och äta middag och sedan bara chilla på vår lokala bar!


1: Har verkligen börja tycka om sushi här

2: Dream team redo för gala

3: Jag och min finska kollega

4: Packat och klart

Likes

Comments