Nu när jag äntligen börjat arbeta igen börjar jag även åter känna behovet utav att börja ta hand om mig själv och något jag slarvat oroligt mycket med de senaste åren är min hudvård.

Jag har tidigare tvättat mitt ansikte med tvål och vatten och smort in mig med de som funnits till hands överst i lådan. Men nu när jag börjar närma mig 30, har två barn och ett hektiskt liv gäller de att göra allt man kan i sin makt för att hålla sig fräsch. Så här om dagen åkte spenderas byxorna på och sparkontot börjar lida mot ett minne blått..

Är ni noggranna med er hudvård?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag tänkte jag tipsa er om två produkter som sedan de kom in i mitt liv gjort mig till en lyckligare människa.

Först ut är sminkborsten Sigma Taperd Blending - E40. Men denna borsten behöver du verkligen inte vara ett proffs för att få till en naturlig vacker dagsminkning. Applicera ögonskugga på borsten, lägg den i globlinjen och låt magin ske nästan utav sig självt.

Nästa tips har ni som följer mig på andra sociala medier redan sett och de är en brynpenna från märket The BrowGal. Precis som med sminkborsten från Sigma förenklar denna processen av sminkningen och till och med jag som ritar på mina bryn varje dag kan äntligen göra de både snabbt effektivt och snyggt! En helt fantastisk produkt som alla borde investera i.

​Följ mig även på instagram och snapchat: Sabina_Hoglund

Likes

Comments

Som ni märker har jag svårt att slita mig från bloggen och återigen sitter jag här och funderar över hur jag ska göra. Jag vill blogga, nu måste jag bara lista ut hur jag ska ta mig ann detta.

Jag har även valt att jag kommer börja blogga mer i inriktningen skönhet än "mammablogg" och detta pga att jag märker hur mycket mitt självförtroende byggts upp under den tiden jag fått vara mer än "mamma".

Numera titulerar ja mig stolt som Sabina AKA Mamma - Fru - Bästa vän - och MAKE UP ARTIST och jag storm trivs i min nya roll som mig själv. Det senaste veckorna har jag genom gått en fantastisk resa i mitt liv och de här är bara början...!


I choose to make my dream a reality

Makeup: Sabina Höglund Foto:Kari jaroszynska Modell: Stockholmsgruppen

Likes

Comments

Tänkte vi kunde mjukstarta bloggandet igen med en liten frågestund! Så passa på att lämna alla era funderingar kring vad jag gjort de senaste 8 veckorna.


Likes

Comments

8 veckor har passerat i en rasande fart och igår tog jag "examen" och jag kan numera titulera mig som makeup artist! Redan idag hade jag mitt första frilansjobb och på måndag kommer jag skriva papper för mitt nya jobb på KICKS(!).

Bloggen har nu även legat nere i 8v och jag står här i valet och kvalet, blogga eller inte blogga? Som ni alla vet hatar jag att göra saker halvhjärtat och tar jag mig ann ett projekt vill jag även fullfölja detta.

Men finns de fortfarande en efterfrågan? Ska jag börja skriva om smink i stället, fortsätta som förr eller ska jag bara låta min blogg period vara över? Det är ett svårt val och jag skäms inte för att skriva de (eller okej lite skäms jag) jag orkar inte lägga ner tid på en blogg som ingen läser. Jag har barn, ett intresse, en strävan efter att frilansa och sist men inte minst ETT JOBB! Visst är de fantastiskt? Så hur skall jag göra? En del av mig ÄLSKAR att blogga och kommer alltid göra de.

VIKTIGT INFO:

Nu mera hittar ni även all info ni kan behöva på makeupbysabina.se. Va säger ni? Ska vi ta tag i denna gamla skördetröska igen eller ska vi gå vidare med nya spännande projekt?

Likes

Comments

Hej vänner!

Tänkte bara informera om att jag from nu kommer satsa hel hjärtat på mina studier och kommer därför inte kunna blogga lika mycket som innan.

Just nu följer jag MIN DRÖM och jag hoppas ni står bakom mig i detta, glöm inte följa med på instagram/snapchat: sabina_hoglund där uppdateringen kommer vara mer konsekvent. Även youtube kanalen kommer jag försöka hålla igång såklart! Bloggen kommer uppdateras bara inte lika ofta som innan.

För er som ej röstat än skulle jag bli super tacksam om ni gick in HÄR och la eran röst på mig som Årets Inspirationsprofil, röstningen avslutas 7/4.



Likes

Comments


Better Blogging Nouw