Hejsan, eller godmorgon! Jag skrev inte igår för jag hade helt enkelt inte lust till det. Men idag har jag! Jag har precis typ vaknat och ska strax duscha och sminka mig. Jag ska nog till Malmö idag, vi får se hur det blir!

Men igår fixade jag mig och så, men det blev att jag inte gjorde någonting så visste inte riktigt vad jag skulle skriva om. Så jag var mest på datorn och mobilen och kollade läget. Bäst att ta det lugnt nu innan skolan börjar. För sen blir det en massa plugg!

Men nu ska jag försöka gå upp ur min sköna säng och ta en lång och varm dusch. Sen fixa mig och se vart jag tar vägen! Vi ses sen!

Jag lyssnar även på Breaking Benjamin nu, har sån blandad musiksmak, haha!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, jag ligger nu i sängen, har möblerat om mitt rum idag och städat. Har verkligen haft världens mensvärk idag men har gjort saker så det inte gör lika ont. Har också varit ute och tagit en promenad! Det är storm här typ, men det är alltid skönt att komma ut ibland, helst nu när alla mina vänner är utomlands.. vill ju också! Men ska nu strax äta lite och hade tänkt bara att mysa och ta det lugnt nu. Har ändå varit igång idag, vilket jag är stolt över, för annars brukar jag bara sitta och inte göra något.

Men nu ska jag kolla på Youtube och vänta att maten blir klar, vi ses sen!

Här får ni en söt bild på min katt.

Likes

Comments

Godmorgon fina ni. Jag vaknade 08.30 utav min katt, han väcker mig hela tiden, uugh! Och jag har ju sååå svårt att somna om efter jag blivit väckt så var ju tvungen att gå upp.

Efter det har jag bara duschat, varit med min katt och ska strax äta. Har mensvärken från helvetet idag, kan knappt stå upp och mår illa. Tur att man har vinterlov! Fast skolan börjar ju nästa vecka, är inte taggad. Men försöker vara positiv, för snart är det sportlov igen!

Jag skriver mer senare idag, så vi ses sen!

Just nu lyssnar jag på musik, denna låten gillar jag verkligen, jag älskar Lil Peep, som tyvärr gick bort i november.


Likes

Comments

Hejsan, detta är mitt första inlägg. Jag kände då för att skaffa en blogg, för att kunna skriva av mig då och då, även att jag tycker det är kul att hålla på med sånt här. Jag är då en tjej på 16 år snart 17 som bor utanför Helsingborg, jag går första ring i gymnasiet. Jag läser handel och trivs med det. Utanför skolan är jag med min bästa vän sedan 7 år tillbaka, snart 8 år, wihooo! Jag gillar även att hålla på med smink och hår, vilket jag gjort sedan jag var liten, jag skulle gå stylist programmet, men jag fick höra att det blir svårare att få jobb i framtiden. Vilket gjorde att jag fick tänka om.. då hamna jag i tankarna om att hålla på med musik, för musik är mitt liv. Men då fick jag höra samma sak igen, jag vet att man inte ska lyssna på vad andra säger. Men jag vill ju kunna få ett jobb i framtiden. Så då valde jag handel, jag går på ett lärlings gymnasium då chansen är 75% att få jobb efter studenten, eftersom vi praktiserar mer än vad vi går i skolan. Vi praktiserar onsdag-fredag och går i skolan måndag & tisdag. Vilket är skönt för mig med, för jag har haft det jobbigt med skolan under alla år.

Livet utanför skolan och vänner, är väldigt tufft. Jag förlorade min pappa den 26 januari 2017 i självmord. Vilket gjorde att det blev ännu jobbigare. Jag själv mår ej bra psykiskt, inte efter pappa utan har gjort det sedan jag var 9 år. Men jag försöker vara positiv! Jag gillar att hjälpa andra väldigt mycket, mer än att hjälpa mig själv.

Jag hoppas ni fick ett hum om vem jag är, så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments