• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

rip the maker of the red cup och
gott nytt år fina ni

Likes

Comments

Jag har en obsession med Lush produkter, denna badbomb är en halloween special som var så fin att fotografera och helt underbar att ha i badet.

Likes

Comments

Lite bilder från Halloween firandet, håller hus på tumblr och instagram nu för tiden, annars då? Typ går vidare med livet och ständigt försöker hålla mig kvar från att inte sticka till ett annat land så jag kanske uppdaterar här, kanske inte. Vi får se xxx

Likes

Comments

Ännu en gång står det tomt här, jo det var ett tag sedan, men mycket är på gång! Har nyss kommit hem från Way Out West festivalen och ligger hemma med en förkylning två dagar innan skolan börjar (???) Kikade mest här för att säga; hej, jag lever och släpper snart min egna webbsida med mycket spännande! Vi ses snart!

Likes

Comments

Hej, har varit lite borta från denna sida ett tag, då jag har haft mycket mycket mycket för mig på den senaste tiden. Jag tänker att jag kör en snabb update till varför jag inte lagt ut några bilder och story om The 1975's spelning i April.

Kommer bilderna ut och i så fall när?

Ja det gör dem! Håller på med ett större projekt då jag för någon vecka sedan träffade på dem igen under bråvalla festivalen. Lanserar min helt nya webbsida där ni kan se hela mitt portfolio med både foton, videos och annat. Men självklart är denna sida kvar för själva bloggandet!

Varför har du inte lagt ut bilderna tidigare?

Sanningen är nog att jag vart så besviken från spelningen i Stockholm, och då menar jag inte showen utan hur själva meet&greet gick till, och då menar jag inte hur bandet betedde sig utan snarare hur Universal samt security behandlade oss. Slutade med att våra platser sög för att meet&greet blev sent och blablabla. Poängen är att jag inte känt att det varit värt att skriva om för jag skulle bara försöka få något verka bra när jag egentligen inte tyckte att det var det.

Vart kan man hitta dig nu?

Som ni kanske märkt är jag inte så bäst på att hålla igång här.

Ni hittar mig för det mesta på instagram och twitter. Samt vimeo.


Vad händer nu?

Nu håller jag på med mitt alldeles egna projekt så kallat The Free Spirit Concept. Vad det är får ni se snart. Ni kommer få en massa bilder från The 1975's spelningar kan jag lova.

Här är sidan


Har ni fler frågor?

Kommentera så svarar jag så gott jag kan!


Likes

Comments