• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Ännu en gång står det tomt här, jo det var ett tag sedan, men mycket är på gång! Har nyss kommit hem från Way Out West festivalen och ligger hemma med en förkylning två dagar innan skolan börjar (???) Kikade mest här för att säga; hej, jag lever och släpper snart min egna webbsida med mycket spännande! Vi ses snart!

Likes

Comments

Hej, har varit lite borta från denna sida ett tag, då jag har haft mycket mycket mycket för mig på den senaste tiden. Jag tänker att jag kör en snabb update till varför jag inte lagt ut några bilder och story om The 1975's spelning i April.

Kommer bilderna ut och i så fall när?

Ja det gör dem! Håller på med ett större projekt då jag för någon vecka sedan träffade på dem igen under bråvalla festivalen. Lanserar min helt nya webbsida där ni kan se hela mitt portfolio med både foton, videos och annat. Men självklart är denna sida kvar för själva bloggandet!

Varför har du inte lagt ut bilderna tidigare?

Sanningen är nog att jag vart så besviken från spelningen i Stockholm, och då menar jag inte showen utan hur själva meet&greet gick till, och då menar jag inte hur bandet betedde sig utan snarare hur Universal samt security behandlade oss. Slutade med att våra platser sög för att meet&greet blev sent och blablabla. Poängen är att jag inte känt att det varit värt att skriva om för jag skulle bara försöka få något verka bra när jag egentligen inte tyckte att det var det.

Vart kan man hitta dig nu?

Som ni kanske märkt är jag inte så bäst på att hålla igång här.

Ni hittar mig för det mesta på instagram och twitter. Samt vimeo.


Vad händer nu?

Nu håller jag på med mitt alldeles egna projekt så kallat The Free Spirit Concept. Vad det är får ni se snart. Ni kommer få en massa bilder från The 1975's spelningar kan jag lova.

Här är sidan


Har ni fler frågor?

Kommentera så svarar jag så gott jag kan!


Likes

Comments

Det här var vår utsikt genom vardagsrumsfönstret, här tillbringade vi den mesta tiden i lägenheten, dessa pics tog jag när vi kom tillbaka hem efter spelningen.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan! Nu är sommaren här och jag har varit i Göteborg under början på Juni månad för att se Håkan Hellström på Ullevi! Innan de riktiga konsert bilderna kommer upp kommer lite bilder från innan!

Dagen innan Lördagen (konserten) så åkte vi till Göteborg, vi hyrde en lägenhet över helgen och det var det bästa vi någonsin gjort! Kändes verkligen som en var hemma! Vi bodde vid stigbergstorget, några minuter från avenyn, på kvällen tog vi spårvagnen mot avenyn och jag träffade Felix för första gången! En underbar människa! Vi hade pratat lite innan och han är verkligen hur jävla trevlig och snäll som helst! Ni hittar hans blogg här! Vi möttes på Moon Thai och drack en drink som ni kan se på första bilden, har ingen aning om vad det var för något då den hette något med Håkan (alla krogar körde visst på Håkan-tema) Vi strosade runt lite till i Göteborgs uteliv, vill bara ta tillfället i akt och säga att Örebros uteliv är trash om man jämför med detta. Vi gick "hem" lite tidigt men vi skulle gå upp ännu tidigare på morgonen så vi behövde sova, vilket var lite tråkigt! Ville bara se mer och mer!

Johannes, som sover/chillar i kön, tror han är hälften sengångare för han kan sova var som helst och somnar på mindre än 10 sekunder. Så avundsjuk på honom

P.S helt sjukt var en hittade karro-elever överallt? Träffade cirka 8-10 personer från Karro/Örebro, varav två mötte vi på spårvagnen dit som vi köade tillsammans med, en på miljonen att det skulle hända, hur mysigt som helst, trodde nästan en var hemma!

Dagen på Lördagen så började vi köa vid åtta, lyckades hamna näst längst fram vid scenen, och det var magiskt. Var det värt allt köande? Det vet jag inte, för det var varmt och mina fötter är fortfarande inte helt okej? Men då vi köade rätt tidigt fick man rosa band och kom in på "inre-delen" av Ullevi, vilket var en helt annan upplevelse!

Likes

Comments