Header
  • Twitter
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Smycken

översta halsbandet/Monki

nedersta halsbandet, genomskinlig topp, örhängen/H&M

Likes

Comments

Frankie boy har släppt ny låt, lyssna!

Likes

Comments

Min senaste obsession är ansiktsmasker - lever för dem! Så förra veckan bestämde jag mig för att köpa en ny, denna är ifrån The Body Shop. Den luktar så gott, det var nästan lite därför jag valde den men samtidigt också för att den verkligen fräschar upp hyn. Den exfolierar också vilket är superbra och ger huden ett lyster och så, jag skulle verkligen rekommendera den här speciellt nu under detta dåliga väder då huden verkligen ger upp. Den räddar min hy, så den får 10 av 10!

Likes

Comments

På onsdag är det den internationella kvinnodagen. Ni kanske kommer ihåg Women's March? Detta är samma organisation som är till för alla kvinnor över hela världen! Nu på onsdag - är det dags.

EN DAG UTAN EN KVINNA - till alla över hela världen

Här är en lista på vad du kan göra nu på onsdag!

- Ha på dig någonting rött i stöttandet av kvinnodagen.

- Engagera dig inte i någon form av arbete - betalt eller obetalt. Lika arbete borde vara lika lön - men så är det inte.

- Undvik att spendera pengar - och om du måste så försök att göra det lokalt och bara av kvinnoägda företag.Gå in här för att läsa mer! https://www.womensmarch.com/womensday

Likes

Comments

Godmorgon på er! Här är några bilder från helgen i Norrköping med Julia! Så sjukt att det var i Januari? Tiden går alldeles för fort för att orka med, men livet går vidare. Den här månaden händer så otroligt mycket, ska skicka iväg cv:n, försöka jobba ihjäl mig och gå på många spelningar - många svängar till Stockholm. Men jag tror att det kommer bli väldigt roligt, gymnasiearbetet ska vara klart och alla uppgifter i skolan ska snart lämnas in inför studenten. Och jag vill bara ha sommar.

Likes

Comments

Godmorgon på er(?) käkade lite amerikanska pannkakor till frukost idag med jordgubbar och en kopp kaffe! I dag blir det inget speciellt, bara häng och chill precis som en söndag borde vara.

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget på väg hem från en fredagskväll spenderad i Eskilstuna med bowling och kareoke(?) första gången jag provade kareoke och det var så kul? Älskade att det bara nästan var vi och en massa gamla äldre människor som lyssnar på dansband! Men de diggade oss ändå, typ.

Likes

Comments

Instagram@sabinahellstrom