Header
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hur snyggt är inte det här? Håller just nu på att leta efter en snygg svart kostym, eller ja, en kavaj och kostymbyxor! Det ser så coolt och mäktigt ut, och framförallt väldigt stilfullt! Älskar bilden på Kate Moss i mitten i den vita.

Likes

Comments

En supergod sallad med avokado perfekt till lunch, jag lever för den, för den funkar till allt och det tar max 10 minuter att göra! #nouw

Recept:

Spenatblad

Sallad

Körsbärstomater

Krutonger stekta i smör, kryddat med svartpeppar

Skivad avokado

Ceasardressing

Toppa med parmesan (det allra viktigaste)

Likes

Comments

Jag fotade @torilandershed för ett tag sedan till mitt portfolio, och det blev så himla fint, kolla bara hur snygg hon är, tog ett att att ta reda på hur jag ville redigera det, men blev så nöjd i slutändan. Hoppas ni får en fantastisk söndag och ta hand om er!

Foto & styling av mig

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Its up! Detta gjordes under två dagars stress till en uppgift i skolan, temat var sorg. Det roligaste måste jag ändå säga var att sminka Julia, la på lite glittertårar utöver blixten och det rosa sminket! Det var så roligt - måste ordna en fest med Bowie-tema någon gång.

Likes

Comments

Från igår kväll, föra hos Martina innan vi drog till Ritz för att se Daniel Adams-Ray, han spelade bland annat Michael Jackson och Snook-låtar, snacka om nostalgitripp från förr! Hov1 var även där för att se honom live, så det var fett.

Martina lyssnandes på Drake, och yours truly

Likes

Comments

Från gårdagen. Var ute igår och såg ingen mindre än Daniel Adams-Ray, han var grym! En av de bästa utekvällarna någonsin faktiskt.

Örhängen- BikBok, Jacka och Polotröja - H&M, Keps och vinglas - Marres

Likes

Comments

Här är resten av bilderna som jag fotade och filmade @juliajk till mitt projekt i skolan, fick känslan sorg och då tänkte jag, varför inte göra en hyllning till David Bowie?

Har gjort en video också, den kommer upp i morgon! 


Sminket tog ju några timmar kan jag ju säga, men det var så värt det, bara kolla hur coolt det ser ut!

Likes

Comments