Header
Twitter
Snapchat
Spotify
Instagram
Blogkeen
Nouw

I måndags köpte jag min första vogue, alldeles för sent enligt mig...men men, det är i alla fall den tjocka specialen "march issue" och jag måste bara säga wow, blir så inspirerad av alla fina bilder i tidningen, vill bara klippa ut och sätta upp allt på väggen! Fick även hem mina solglasögon i vitt och svart! Älskar dem, kommer användas väldigt mycket nu i sommar.

Titta bara på dem, gudinnor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har inte dragit iväg någonstans för gott här på nouw...

Jag gillar att blogga! Och älskar att fota och skriva och dela med mig av en massa kärlek och sådant fint, men just nu måste jag fokusera på mig och mitt eget liv, inte för att det är i någon röra eller så, jag har bara väldigt mycket i mina händer just nu.

Gymnasiearbetet ska in och jag har just nu två jobb utanför skolan! Håller på att ansöker om mitt tredje, är livrädd för att bli arbetslös efter studenten - där vill jag inte hamna. Att vara på arbetsförmedlingen är inget som är mig i smaken, skulle hellre sälja min garderob för att få ihop lite pengar, men skämt åsido så är jag just nu i en väldigt viktig punkt av mitt lilla studentliv - nu är det inte långt kvar.

Jag har också tänkt att bli mer seriös med fotandet, inte för att jag var det förut, men nu känns det verkligen bra! Tänkte även börja med meditation och komma in i hela filosofi/tankar/ta hand om dig-grejen, mitt liv har varit så stressigt på senaste tiden och nu vill jag ha förändring!
Tror väldigt starkt på att sprida glädje och omtänksamhet omkring dig och du kommer få samma sak tillbaka!


Jag tänkte att ni förtjänade en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv, men också för att jag vill skriva av mig lite, jag har inte glömt er och hoppas att ni inte glömt mig!

Vi hörs inom en väldigt snar framtid, kram

Likes

Comments

Smycken

översta halsbandet/Monki

nedersta halsbandet, genomskinlig topp, örhängen/H&M

Likes

Comments

Frankie boy har släppt ny låt, lyssna!

Likes

Comments

På onsdag är det den internationella kvinnodagen. Ni kanske kommer ihåg Women's March? Detta är samma organisation som är till för alla kvinnor över hela världen! Nu på onsdag - är det dags.

EN DAG UTAN EN KVINNA - till alla över hela världen

Här är en lista på vad du kan göra nu på onsdag!

- Ha på dig någonting rött i stöttandet av kvinnodagen.

- Engagera dig inte i någon form av arbete - betalt eller obetalt. Lika arbete borde vara lika lön - men så är det inte.

- Undvik att spendera pengar - och om du måste så försök att göra det lokalt och bara av kvinnoägda företag.Gå in här för att läsa mer! https://www.womensmarch.com/womensday

Likes

Comments

Godmorgon på er! Här är några bilder från helgen i Norrköping med Julia! Så sjukt att det var i Januari? Tiden går alldeles för fort för att orka med, men livet går vidare. Den här månaden händer så otroligt mycket, ska skicka iväg cv:n, försöka jobba ihjäl mig och gå på många spelningar - många svängar till Stockholm. Men jag tror att det kommer bli väldigt roligt, gymnasiearbetet ska vara klart och alla uppgifter i skolan ska snart lämnas in inför studenten. Och jag vill bara ha sommar.

Likes

Comments

Godmorgon på er(?) käkade lite amerikanska pannkakor till frukost idag med jordgubbar och en kopp kaffe! I dag blir det inget speciellt, bara häng och chill precis som en söndag borde vara.

Likes

Comments