Träning

Dagens träning gick super bra, så stolt över mitt lag dem är dem bästa. Jag är så glad att vi har utvecklats super mycket på så kort tid. Idag körde vi full out det menas med att man kör programmet fullt ut och det gick super bra. Vi fick även våra dräkter ( inte bästa bilden men orkade inte ta fram kameran nu på kvällen hoppas det går bra ändå) den satt jätte bra men den var bara lite lång i armarna men det gör inte så mycket.
Nu taggar jag träning imorgon då vi ska lägga till våra hopp det ska bli super roligt.

Hoppas att eran dag har varit super bra! Godnatt på er finisar <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Skola, Vardag

GOD MORGON! Sitter i skolan och har förtillfället engelska lektion hade nyss ett muntligt 'genrep' inför nationella proven och det gick bättre än förväntat men jag är super trött, hade väldigt svårt att somna igår utan anledning alls. Jag vred och vände på mig jätte mycket. Men jag tror det kan bero på att jag har väldigt ont i mina revben och när jag ligger på sidan så trycks revbenen ihop och får mycket vikt på sig. Jag har lite svårt att gå ibland men hoppas att det blir bättre snart.

Har Spanska prov efter lunch och jag ser inte framemot det och har inte pluggat till det men hoppas det går bra iallafall. 

Har träning ikväll och det ska bli super kul, men ska nog ta det lugnt för vi har showcase på lördag och vill inte göra illa mig mer. Vi ska få våra dräkter inför showcase på lördag. 


Ha en underbar dag så hörs vi senare! 

Likes

Comments

Skola

Måndag igen da, helgen är slut och dags för skola. Hade inte så många lektioner idag så det är jätte skönt att börja en vecka med 2 lektioner. Hade historia på morgonen, är inte så förtjust i just det ämnet men man får bara acceptera de. Jag skriver en uppgift om vad svenskarna gjorde under andra världskriget, det går super bra och ska snart börja skriva själva texter på datorn har bara gjort me kladd. Sen efter lunch hade jag HKK i 3 timmar och vi skulle laga en egen maträtt som hade kyckling i sig och det var super gott, tyvärr så kunde jag inte äta de vi lagade för man var tvungen att ha citron/lime och citrongräs i och jag tål inte citrusfrukter men jag smakade och det var gott. Men jag ångrar nu att jag gjorde det för jag har super ont i magen och känner mig inte helt frisk men hoppas det går över tills imorgon.
Sitter för tillfället i min säng och ska planera vad jag har för läxor/prov och uppgifter som ska in denna vecka så jag vet hur jag ska dela upp det så inget krokar med träningen.

Hoppas att ALLA har haft en underbar dag så hörs vi!

Likes

Comments

Vardag, Vänner

Lördagen var väldigt seg jag satt för det mesta och titta på teen mom og. Jag tog det väldigt lugnt. Tills min kompis Nicole-Suvarna kom över och vi hade en jätte mysig kväll med massa prat om livet och skratt på det hela också som alltid händer när vi är med varandra. Senare framåt kvällen så möte vi upp en kompis. Vi var resten av kvällen, vi hade det super mysig.

Just nu sitter jag i min säng och äter frukost för vid 14 tiden så ska jag hem till min extra syster och fira henens 18 årsdag innan träningen drar igång vid 18. Ser framemot träningen idag. Men hoppas ni får en underbar söndag!

Bilderna är tagna via snapchat hoppas det går bra!

Likes

Comments

Vardag

Idag var jag hos tandläkaren och det gick super bra. Dem fotade och sköljde mina tänder. Jag hatar verkligen tandläkare, för det är så obehagligt när någon rör i min mun med massa verktyg. Deras handskar dem har det känns som att dem ska opera mina tänder och dem måste alltid ha så mycket utrustning för att göra en liten sak. Som tur e så går jag till tandläkaren vart tredje år alltså så ska jag dit igen 2018 (om jag räknade rätt heheh) nu var det slut tjatat om tandläkare hahah

Nu sitter jag i min säng och ska snart fixa mig för att gå och lägga mig. Men hoppas att eran dag har varit super bra och ha det bäst!

Likes

Comments

Vardag

Jag heter Sabina Häll och jag är 15 år, jag bor i Sveriges huvudstad jag trivs helt okej där jag bor. Jag är en sportig trevlig och glad person som älskar att upptäcka nya saker och möjligheter i livet. På dagarna så går jag sista året i grundskolan alltså 9an och jag älskar verkligen min klass men skolan i sig är inte så bra men det är trots allt sista året så man får helt enkelt stå ut. Efter skolan så brukar jag vara med kompisar, plugga, shoppa och träna. Mitt stora intresse i livet är Cheerleading jag älskar verkligen allt med det, tipsar starkt att prova på ifall du gillar gymnastik, volta eller bara vill testa något nytt och annorlunda. Jag har gått på de i cirka 3 år och har ALDRIG känt att jag vill sluta. Det är en sport som går ut på att man måste kunna lita på varandra och sammarbeta som lag och inte bara tänka på sig själv utan man måste kämpa som lag och förlora/vinna som lag.

Här på bloggen kommer ni få hänga med mig i mitt liv och lite annat som jag hoppas ni kommer tycka är roligt! Lämna gärna en kommentar om du vill veta något eller undrar något!

Detta är det jag kommer på just nu om mig men har säkert missat något men hoppas ni vill stanna kvar så ha det bäst tills nästa gång vi ses!

Det kommer fler bilder senare håller på att ladda över bilder till min dator så det kommer fler bilder.

Likes

Comments