Helgen

Hej alla underbara!
Min lördag vad väldigt seg. Håller på att bli förskyld så tog det väldigt lugnt idag låg i soffa hela dagen och titta på film och vila lite.

Nu sitter jag och väntar på att mello ska börja. Ska äta tacos snart med pappa ska bli så gott och mysigt.

Imorgon väntas träning igen ska bli super kul men vet inte om jag ska träna imorgon eftersom jag håller på att bli förskyld. Får se hur jag mår imorgon helt enkelt. Har inte tid att vara sjuk då jag ska tävla om mindre än 1 månad och många har varit sjuka. Är så spänd på tävlingen.

Ha en underbar lördag kväll så hörs vi! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Veckans uppdrag praoa! Prao i en vecka nu super skönt då jag behöve ta hand om mig själv lite också. Jag fick prao hos pappas kompis som jobbar i en fiskebutik (Berras sportfiske) vid tekniska högskolan. Super lugnt och gör typ inget hehe.

Likes

Comments

Helgen

Helgen var super mysig fredagen var ganska tråkigt satt mesta dels hemma och tog det lugnt efter skolan. Lördagen så var jag och ett gäng på Eriksdalsbadet och bada sedan gick vi till donken och åt sen lunch, sen begav jag mig hem för att försöka plugga lite slutade med att jag tog en lång dusch och sedan titta på film sen myste jag med pappa. Söndagen var väldigt lugn vakna vid 12 och titta på youtube tills det var dags att åka till träningen. Träffade en kompis innan träningen som jag inte sett på sjukt länge så kul, hon tittade på min träning. Träningen var super roligt men var ganska trött på allt och hade inte motivationen, styrkan var jobbig var helt slut efter. Styrkan är det som är roligast men jobbigast.
Hoppas du är utvilad någorlunda och njöt av helgen, så får ni ha en fantastisk kväll så hörs vi imorgon!

Kram <3

Likes

Comments

Livet

Hej! Idag så hade jag tänkt att skriva om första dagen på min "utredning" (om man kan kalla det så) men iaf idag vid 10 tiden hade jag tid hos läkaren då jag har haft problem med magen att jag har ont väldigt ofta och kraftigt, så jag skulle dit och se vad dem sa så tydligen kan jag ha förstoppning i magen men jag skulle ta lactulos (kom inte på vad det heter men något sånt) som ska hjälpa mig att få bort kramperna i magen. Ska ta den i 8 veckor 2 ggr om dagen först varje dag i 4 veckor sen varann dag i 4 veckor och se hur det blir 15 ml. Ska dit igen nästa vecka och så ska vi se om det har blivit bättre eller om jag fortfarande har ont om jag fortfarande har ont så ska vi ta blodprov och se vad det säger ungefär. Så ska också dricka 3 glas vatten på morgonen och 2 till lunch.

Men det var allt för idag hoppas ni vill stanna kvar och läsa om andra saker i mitt liv. Imorgon så väntar en full späckad förmiddag med bad med några kompisar från Klassen sen åker jag troligtvis hem och umgås med pappa.
Men detta inlägg var mest info om vad som händer och sker i mitt liv! Puss och kram <3

Likes

Comments

Q/A


Mitt fullständiga namn: Sabina Linnea Häll Nordström

Mitt födelsedatum:
7 september

Hur lång är jag:
160cm

Min favorit rätt:
Pepparsteak pommes och beasås

Min favorit dryck:
Äpplejuice

Drömsemester:
Australien och Maldiverna

Favoritbutik:
Hollister och Adidas

5 saker jag inte kan leva utan:
Mobil,hörlurar, lypsyl, handsprit & dipbrow

Mitt favoritland:
Sverige är ju bra men älskar Thailand men USA skulle inte heller sitt fel

Favoritserie:
Skam, Pretty little liars, make it or break it

Kändis crush:
Justin Bieber

Likes

Comments