Helgen , Träning

Hej på er! Det var ett tag sedan. Har varit fullt upp med att ta hand om mig själv och försöka att acceptera det som hänt (om ni har läst min insta, finns en bild som jag la ut i början av april läs där så förstår ni). Insta: Sabinaahall och om ni skulle vilja så kan ni nå mig på snapchat: Sabinacheer 

Min helg har varit fantastisk åkte till landet som ligger 30 min från Nyköping för att jag skulle ha tävling jamfest är tävlingen om ngn undra hehe. Lördagen var en lugn förmiddag fram till 14 då jag började fixa mig för jamfest och sedan vid halv 3 så åkte vi mot Rosvalla för där skulle tävlingen vara. Vi fixade oss, åt mat, värmde upp och sedan var det dags för mitt lag att köra vi hade ngr få fall men vi kammade hem en 2a plats och är väldigt stolt över mitt lag då vi gjorde vårt allra bästa. Nästa tävling är RM/SM nästa helg den 26-28 maj i Luleå ska bli super roligt.

Söndagen var lugn hade ont i halsen så var inte på topp men firade min kompis NS som fyllde år samma dag som jag tävlade så det var ngr där så vi fikade sen bar det hemåt mot Sthlm för att vila och förberedda måndagen.

Just nu ligger jag i sängen för att sova då jag fortfarande inte är på topp. Men imorgon väntas en lugn dag i skolan sen träning på kvällen. Ska bli super roligt.

Ta hand om er så hörs vi imorn! Puss och kram skumbanan <3

Några bilder från tävlingen. Bilder på laget kommer snart kan skriva mer om cheerleading om ni skulle vilja veta mer?! Skriv en kommentar eller gilla så jag vet❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet

Hej! Som ni har märkt så har det inte kommit upp något inlägg på ett tag och har faktiskt inget förklaring till varför mer än skola men eftersom jag inte pluggar jätte hårt så pluggar jag inte så ofta mer än i skolan vilket är super dåligt men jag är lat och har ingen ork att plugga hehe. Men det har blivit mycket med träningar och nu har jag blivit tränare vilket känns super roligt, tränar 6 åringar dem är så söta och duktiga. Jag har tävlat DM i mars vilket var super roligt vi kom 2 SILVER av 4 lag och vi får åka till Luleå och tävla RM vilket jag ser så mycket fram emot det är 26-28 maj och tävlar den 27 på lördagen. Sen 2 veckor innan det så tävlar jag jamfest i Nyköping det är jag också väldigt taggad på men Luleå ska bli mycket roligare då jag aldrig har varit så långt upp i Sverige.

Jag tänkte uppdatera under påsklovet men det hände en personlig om ni vill veta kan ni antingen titta på min Instagram @sabinaahall eller om ni vill kan ni läsa på Facebook Sabina Häll , mår fortfarande dåligt över det och vill helst inte skriva så mycket om det här då det är väldigt jobbigt att ta upp, det handlar om terrorattacken som hände i Stockholm det är en dag jag kommer minns väll men ändå en stor sorg för Stockholm och för min familj😥

Om ni vill följa vad jag gör om dagarna följ min Snapchat Sabinacheer och följ min instagram sabinaahall
Kramar på er så hörs vi snart! <3

Likes

Comments

Helgen

Hej alla underbara!
Min lördag vad väldigt seg. Håller på att bli förskyld så tog det väldigt lugnt idag låg i soffa hela dagen och titta på film och vila lite.

Nu sitter jag och väntar på att mello ska börja. Ska äta tacos snart med pappa ska bli så gott och mysigt.

Imorgon väntas träning igen ska bli super kul men vet inte om jag ska träna imorgon eftersom jag håller på att bli förskyld. Får se hur jag mår imorgon helt enkelt. Har inte tid att vara sjuk då jag ska tävla om mindre än 1 månad och många har varit sjuka. Är så spänd på tävlingen.

Ha en underbar lördag kväll så hörs vi! <3

Likes

Comments

Vardag

Veckans uppdrag praoa! Prao i en vecka nu super skönt då jag behöve ta hand om mig själv lite också. Jag fick prao hos pappas kompis som jobbar i en fiskebutik (Berras sportfiske) vid tekniska högskolan. Super lugnt och gör typ inget hehe.

Likes

Comments

Helgen

Helgen var super mysig fredagen var ganska tråkigt satt mesta dels hemma och tog det lugnt efter skolan. Lördagen så var jag och ett gäng på Eriksdalsbadet och bada sedan gick vi till donken och åt sen lunch, sen begav jag mig hem för att försöka plugga lite slutade med att jag tog en lång dusch och sedan titta på film sen myste jag med pappa. Söndagen var väldigt lugn vakna vid 12 och titta på youtube tills det var dags att åka till träningen. Träffade en kompis innan träningen som jag inte sett på sjukt länge så kul, hon tittade på min träning. Träningen var super roligt men var ganska trött på allt och hade inte motivationen, styrkan var jobbig var helt slut efter. Styrkan är det som är roligast men jobbigast.
Hoppas du är utvilad någorlunda och njöt av helgen, så får ni ha en fantastisk kväll så hörs vi imorgon!

Kram <3

Likes

Comments