View tracker

Träning, Tävling

Nu är det inte långt kvar tills jag och mitt lag ska tävla säsongens första tävling i Borås. Jag är så exalterad över att få spendera helgen med dem bästa personerna. Vi åker på fredag buss dit och tävlar på lördagen efter tävligen så åker vi buss hem igen det är så mysigt att åka buss med så många personer som betyder mest för än. Det ska bli super roligt att tävla men innan tävling så har vi 2 träningar kvar så nu ska det ges allt för att de ska gå så bra som möjligt. Nu är det mest att finslipa programmet och andas, stressa inte.

Ha en super bra dag tills vi ses igen!
Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Godmorgon på er! Sitter för tillfället och gör mig iordning för att åka till skolan. Börjar 8:45 så då passade jag på att skriva ett inlägg här. Men hoppas allt är bra med er, efter skolan så ska jag plugga innan jag ska åka och träna. Men NI alla får ha det bäst så hörs vi senare puss

Likes

Comments

View tracker

Outfit

Dagen outfit blev
Jeans: Cubus Blus: Kappahl Halsband: Guldfynd Skor: Johnny Bulls
Ha det bäst!!

PS min kamera är lite smutsig så det är därför dem ser ut sådär, ska försöka fixa det så snabbt som möjligt heheh <3

Likes

Comments

Skola, Vardag

Nu är det fullrulle i mitt huvud. Har massa läxor/prov som måste göras snarast. Har 1 hel skrivuppgift i svenskan som jag måste vara klar tills söndag 23:59 känner att jag borde börja med den NUU. Har 1/2 engelska text kvar att skriva skulle vara klar tills i fredags. Hela min spanskakurs måste jag göra om 1 prov, alla läxförhör 5 st ish, sen hela Pablo ecobar text tills fredag. Det är de jag måste göra klart denna vecka och några veckor framåt. Kommer få fler prov/läxor inom kort. Har 1 prov denna vecka och en redovisning imorn.

Känner spontant att jag borde ta tag i mina studier dem här veckorna som är kvar innan jullovet. Måste höja mina betyg för att komma in på det gymnasium som jag vill gå på. Dem har väldigt höga poäng för att komma in. Men jag ska ta tag i mina studier nu har jag bestämt inte bara för min egen skull utan för min framtid också.

Hoppas eran dag har varit bra och ta tag i dina studier innan det är försent va inte lika lat som jag har varit!! Nu säger jag godnatt hörs imorgon <3

Likes

Comments

Vardag

Nu är det vinter på riktigt, det har vi nog alla märkt av då snön kom väldigt tidigt och väldigt mycket på en gång. Det är mysigt med snö men hatar slask allt blir blött och man fryser och blir förkyld. Då jag är väldigt noga med att hålla mig varm när jag kmr hem så sätter på mig mjukis och en tröja och kryper ner i sängen så mysigt. Sen senare mot kvällen så sätter jag på mig min mysiga morgonrock den är så varm och mysig kan leva i den (fick den i julklapp av min farmor) jag brukar ha den när jag vaknar på morgonen också för att hålla mig så varm som möjligt.

Men hoppas ni mår super bra och att ni har haft en underbara dag! Hörs imorgon godnatt på er! :)

Likes

Comments