Header

Postad i: Smått och gott

Ni som kan ge blod, ni glömmer väl inte bort att göra era medmänniskor en tjänst? Endast 220 000 är aktiva blodgivare i Sverige. Varje år får 100 000 personer blodtransfusion, av dem är en tredjedel i akuta livssituationer. Att lämna blod om man är frisk är VIKTIGT! Dagens uppmaning till alla därute. Det är ett så enkelt sätt att rädda liv på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott, Gotland 2017, Resor

Bilderna tar aldrig slut från Gotland så jag fortsätter lägga ut lite inlägg med tips på ställen som vi besökte. Detta var ett stop på vägen då vi blivit tipsade om att de hade goda bullar. Det hade de verkligen. De hade även ett pingisbord som vi spelade vid en stund. Supermysigt helt enkelt, dessutom var det fina inredningsdetaljer överallt. Sådant gillas av en fotogalning.

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

Igår kväll testade jag att slå lite golf för första gången i mitt liv, kul var det också. Kanske inte var de snyggaste slagen men jag träffade bollen i alla fall(!)
Det mest magiska måste ändå ha varit himlen, det såg ut som den brann i solnedgången.

Om ni tittar riktigt noga så ser ni bollen flyga iväg på andra bilden!

Likes

Comments

Postad i: Gotland 2017, Resor, Smått och gott

I brist på att andra ställen hade öppet så lunchade vi på Lilla Bjers innan vi lämnade Gotland. Det visade sig vara en fullträff med trevlig personal, vällagad lunch, gott kaffe på maten och även sevärda odlingar. Så tips till er som letar efter det, ligger ganska nära Visby och bredvid låg världens maffigaste vallmoäng.

Likes

Comments

Postad i: Fotografering, Smått och gott

Passade på att ta med kameran när vii grillade i lördags så jag kunde fotografera det nyaste tillskottet i gänget och hans mamma. Några guldkorn till bilder blev det, fast inte speciellt svårt att fota något som är så fint, perfekt och kärleksfullt.

Älskar denna bild på fina Camilla och Måns, han är så söt i sin baskerkeps.

Även denna gillar jag så mycket då man verkligen ser deras starka anknytning till varandra.

Tack för ni ställde upp som modeller!

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott, Ätbart

Japp, precis som rubriken lyder så är detta världens godaste proteinshake. Självklart delar jag med mig av receptet till er, för detta vill ni inte missa. Perfekt att blanda ihop i sommarvärmen.

Proteinshake

1 dl starkt kallt kaffe

1 dl valfri mjölk

1 skopa tyngres protein med smak av kladdkaka

Skaka och servera kallt med isbitar.Likes

Comments

Postad i: Gotland 2017, Resor, Smått och gott

Nybro tror jag att stället hette i Havdhem som vi chillade på för några dagar sedan. Så härligt ute på stenarna, vågorna skvalpade och vinden fläktade. Tydligen var det fullt med ormar bland stenarna fick vi höra, men som tur var såg vi inte några!

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

Var till handelsträdgården för att införskaffa oss blommor. Plockade blommor till graven och planterade några andra, blev fint och färgglatt.

Körde ett precis så jobbigt pass som jag hade längtat efter. Drog 125 kg i mark, nytt pb. Kändes dessutom förvånansvärt lätt, kul!

Sedan var det dags att ha grillkväll. Mys!

Hela härliga gänget samlat. Kvällen bjöd på kubb, kortspel, God mat och riktigt gott sällskap. Tack för en härlig kväll fina ni.

Likes

Comments

Instagram@sabinafontana