Header

Postad i: Smått och gott

Klockan är inte ens 8 och jag är uppe och ganska pigg?! Väldigt ovanligt att jag vaknar av mig själv och är pigg en lördag. Men morgonstund har guld i mun som folk brukar säga, och idag är jag beredd att hålla med.

Nu ska vi göra i ordning frukost och äta innan vi tar en promenad till träningen. Har jag sagt att vi börjat på crossfit? Så himla roligt, kul med en nystart. KRAM på er och ha världens bästa lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott, Ätbart

Idag efter dagens väldigt soliga promenad gick jag förbi pressbyrån och hämtade ut mitt härliga bullogram. Några dagar för sent, men vad gör det? Dagens promenad var så underbar, en färgprakt i naturen, träningspodden i öronen och fredagsfeeling utan dess like.

Ser fram emot dagens träningspass i eftermiddag, idol på tvn ikväll och allmänt fredagsmys, KRAM.

Likes

Comments

Postad i: Fotografering, Smått och gott

Hittade en solros i skogen som säkerligen en fågel hade planterat. Den fick följa med hem till en fin vas. Tror att det ska finnas självplock av solrosor någonstans i Sverige, det skulle jag vilja besöka nästa år, så mysigt. Antar det fungerar liknande som med självplock för jordgubbar.

Hoppas ni får en skön tisdag, här smattrar regnet mot rutorna och jag tänker inte göra mer än nödvändigt, KRAM.

Likes

Comments

Postad i: Fotografering, Smått och gott

Två foton från helgen. Spräckliga löv, solsken, en kamera i handen och frisk luft, då trivs jag. Det är något speciellt med de ögonblick då man glömmer bort allt annat som är runt omkring en, och det enda fokuset man har ligger på där och då. Att man upplever sådana stunder förstår man först efteråt. Det är fint.

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

Hej fina ni. Veckan rullar på och det är långa dagar på praktiken just nu med mycket saker som ska bli gjorda. Men oj så roligt det är. Är så tacksam att jag har möjligheten att vara på det ställe jag vill. Nu ska jag ut och gå en lång promenad i det ruggiga vädret. Antagligen med en podcast i öronen. Berätta gärna vilka era favoritpoddar är! Alltid kul med nya tips när favoritavsnitten är färdiglyssnade. KRAM

Ny smak av amino pro. Den är himla god och dessutom i limited edition, så passa på att smaka nu när den finns.

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott, Träning

Hej på er! Har under en längre tid känt mig lite krasslig och därför inte kunnat träna så mycket som jag velat. Men nu äntligen känner jag mig mycket bättre och oj så skönt det är att vara tillbaka. Körde två roliga pass i helgen varav ett styrkepass och ett konditionspass.
Känns dessutom skönt med måndag då jag både har en rolig och fullspäckad vecka att se fram emot. KRAM

Likes

Comments

Postad i: Fotografering, Smått och gott

HEJ! Så skönt med fredag och helg, älskar känslan av att ha hela helgen oplanerad och alla möjligheter i världen att hitta på vad som helst! Löven på träden har börjat ändrat färg och det ger mysstämning deluxe. Så mysigt att tända massvis med ljus denna årstid och ha spelkvällar eller titta på bra filmer/serier. Nu ska jag i alla fall plantera om lite blommor som växt ur sina krukor och lyssna på Kent! KRAM

(Två bilder från förra hösten)

Likes

Comments

Instagram@sabinafontana