Header

Postad i: Smått och gott

Om ni vill ha lättsam och spännande läsning kan jag rekommendera alla böcker av Sofie Sarenbrant. Denna slukade jag på endast några timmar för den var så fängslande. Längtar tills jag får tid att läsa hennes senaste bok som heter Bakom din rygg. Gillar att varva skönlitterära böcker med mer informativa böcker och biografier.

Likes

Comments

Postad i: Kroatien 2017, Resor, Smått och gott

Nu blev det dags för oss att åka hem efter helt underbara dagar i Kroatien. En plats på jorden där jag trivs.

Bästa beslutet någonsin att boka en resa i sista sekund. Visste inte ens om att jag ville det så gärna förens vi var där. Nu har jag laddat upp de sista batterierna till hösten. Och jag känner mig inte stressad överhuvudtaget att sommaren går mot sitt slut, bara lycklig över alla fina stunder den gett mig.

Likes

Comments

Postad i: Kroatien 2017, Resor, Smått och gott, Ätbart

Köpte med mig en ask med hallon till stranden idag. De första var hur goda som helst,men efter ett tag blev de dess värre varma och mosiga..
Alltså kan inte få nog av detta vatten. Kristallklart och hur fint som helst. Ska verkligen njuta och spara i minnesbanken så jag kan plocka fram när det känns mörkt och kallt i höst.

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott, Resor, Kroatien 2017, Ätbart

Detta är den godaste pizzan jag har ätit på länge. Ja, ni ser ju själva vilken perfektion och att den har alla pålägg man vill ha. Dessutom är det en skål med tryffelsås bredvid, typ det godaste jag vet. MUMS. W åt hamburgaren som var svart, tydligen också riktigt bra.

Likes

Comments

Postad i: Kroatien 2017, Resor, Smått och gott, Träning

Eftersom vi har bränt oss lite i solen så har vi tillbringat förmiddagen med träning! Känslan nu är lika oslagbar som alltid när man har tränat. Snart tänkte vi gå ner till havet för att i alla fall sätta oss i skuggan med en bra bok i eftermiddagssolen. Tänk att livet är så fint mot mig.

Likes

Comments

Postad i: Kroatien 2017, Resor, Smått och gott

Idag åkte vi till ön Solta för att se ett nytt fint ställe. Var inte speciellt mycket turister där och vattnet var sådär löjligt kristallklart. En fullträff med andra ord.

Dessutom hittade vi en perfekt restaurang att äta lunch vid. Båda valde en pasta med lax och räkor, den smakade verkligen hav och utsikten från bordet var i en klass för sig.

Världens bästa.

Nu är vi supertrötta och ska ladda om för en ny härlig dag imorgon! KRAM

Likes

Comments

Hej! Idag var det lite svalare ute och moln, så vi bestämde oss för att ta en promenad för att utforska lite. Det hela slutade med att vi hade gått hela 2 mil. Det är tillfällen som dessa som jag verkligen uppskattar extra mycket att man är lyckligt lottad och har två friska ben. Efter en mil tog vi glasspaus på en fin strand och under vägen såg vi många fina guldkorn. KRAM

Likes

Comments

Instagram@sabinafontana