Header
View tracker

Postad i: Träning, Smått och gott

Ja, som ni ser på rubriken så startade jag veckan på bästa sätt! Ett köttigt pass på gymmet. Älskar att träna och älskar att nå nya mål! Nu sitter jag och finlirar på min uppgift som ska in ikväll! Har även paket att hämta ut, spännande! Vilken underbar måndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Smått och gott

Såhär mysigt är det hemma hos oss, varsin paketkalender innebär 48 klappar. Något roligt att se fram emot varje morgon till frukost. Istället för gran, får paketen ligga bredvid renarna som ni ser. Fint det med. Har ni unnat er någon kalender, kanske med choklad eller te?

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Smått och gott

Äta gott, kolla på bio och allmänt bara vara är ju underbart. Vi tittade på Fantastiska vidunder och var man hittar dem. Jag tyckte den var himla bra då jag gillar den typen av filmer. W var inte lika förtjust. Men mysigt var det i alla fall, länge sen vi var på bio. Såg att det skulle komma många bra filmer framöver, så då blir det nog några fler biobesök. Ha en underbar dag och andra advent.

Likes

Comments

Lördag, och det betyder för min del, en massa plugg. Deadlinen är på måndag så då spelar det ingen roll att det är helg. Om en stund ska vi i alla fall käka lunch på Pinchos med w:s familj. Det ska verkligen bli gott! Ha en underbar dag, kram.

Detta underbara ljus låg i lucka nummer 3. Han vet vad jag tycker om, min älskling.

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

Alltså wow, det är fredag, igen! Veckorna går så sjukt fort och jag hinner inte med.. Dagen har bestått av träning och plugg (som vanligt). Tänkte ta en ledig fredagkväll och göra tacos med min älskling och titta på idol, hur mysigt!? Vad gör ni en fredag som denna? Kram

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

Ja, såhär ser de flesta timmarna ut på dygnet. En kopp kaffe, datorn och anteckningsblock i högsta hugg. Och om jag gillar det? Självklart gör jag det! KRAM

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

1:a december och det betyder i mitt fall massa mysiga faktorer. Bland annat har jag och W pysslat ihop varsin paketkalender i hemlighet. Så nu får vi öppna varsitt paket varje morgon till frukost, HUR MYSIGT?! Detta blir man aldrig för gammal för. Har ni hunnit titta på årets första avsnitt av julkalendern? Jag har inte, men hoppas på att den är bra. Dock tveksamt om någon kommer bli bättre än Mysteriet på Greveholm. Ha en fin dag allihopa!

Likes

Comments

Postad i: Inredning , Smått och gott

Ja, som ni vet ÄLSKAR jag hyacinter, det doftar verkligen jul i hela lägenheten och i bakgrunden spelas jullåtar. Till och med mysigt att sitta och plugga i denna stämning. Som ni ser på bilden så är "vaserna" lite provisoriska, en glasburk utan lock, ett dryckesglas och en faktisk hyacintvas. Tycker det är så fint när man ser rötterna, det händer lite mer än när man bara ser själva löken och blomman. Hiss eller diss på det? Själv gillar jag det.

Likes

Comments

Postad i: Inredning , Smått och gott

Du behöver

Tändsticksask

Papper

Snöre

Lim

Sedan är det bara att valfritt dekorera hur du vill ha det, min kompis familj brukar dekorera med snäckor och annat fint på sommaren. Denna ask är lite mer röd och julig, hur som helst blir de personliga, fina och perfekta som dekoration, det gör liksom ingenting om asken ligger framme. KRAM

Likes

Comments

Postad i: Inredning , Smått och gott

Haha, japp, ni läste rätt, jag har fått en dille på kottar. Hela lägenheten genomsyrar julpynt med kottar. Även badrummet är smyckat med kottar, så himla fint. Tips på enkelt pyssel också. En glasskål/glas, kottar och snöre är det enda som behövs. Lite kul med variation, sist hade jag eucalyptus som brydde handfatet, detta känns mycket mer juligt. KRAM

Likes

Comments

Instagram@sabinafontana