Header

Postad i: Smått och gott, Ätbart

Alltså herregud så gott detta var. Förra lördagen bjöds det lyxigt nog på sushi och bubbel till alla gäster. Vinnande koncept med tanke på hur gott det var. Dessutom blev det över en del som vi kunde fortsätta mumsa på dagen efter. Sushin är alltså från bästa stället ESA sushibar som jag skrivit om förut, ni måste testa! MUMS

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

Att det redan gått en vecka från förra helgen är galet, vart tar all tid vägen?! Skönt med fredag i alla fall!
I går blev det två träningspass gjorda så idag är kroppen lite mör, ska nog köra lite favoritövningar idag bara för det är så himla roligt! Vad ska ni hitta på denna långhelg? Själv ska jag tillbringa den på bästa sätt, det vill säga umgås med nära och kära, KRAM!

Här kommer ytterligare några bilder från firandet förra helgen!

Likes

Comments

Wow vilken grym helg! Var som sagt i Stockholm för att fira min syster och firandet innehöll allt roligt man kan tänka sig! Började dagen med en drömmig brunch på Miss Clara, sen bestod kvällen av bubbel, sushi och dans. En riktig fullträff! Roligt nog tog jag med kameran, så tänker mig att det kommer komma upp lite inlägg under veckan från firandet. Nu är det måndag och en ny pluggvecka har kickat igång! Oj så skönt det var att träna idag dessutom, körde ut mig totalt, bästa känslan. KRAM!

Bästa, finaste syster som är så vacker både på insidan och utsidan!

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott, Träning

Yaay! Idag tog jag äntligen nytt PB i mark, 120 kg! Så himla nöjd, har ju haft det som mål ett bra tag nu. Så skön känsla när man uppnår ett mål/ delmål oavsett vad det är. Känslan var grym att kunna lyfta så mycket, är nöjd och stolt över mig själv. Håret blev även superfräscht hos frisören och nu tar jag en välförtjänt helg, ska bli så roligt att få hänga med min syster, det är efterlängtat. KRAM!

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

YES! äntligen kan fredagskänslan infinna sig och helgen kan ta vid, träning och frisören står på schemat. Gårdagens tur till Gävle gick galant och utöver det fick jag massvis med saker gjorda, så skönt. Denna helg kommer vara fullproppad med massvis med roligheter, bland annat födelsedagsfirande i Stockholm. Ni får ha en fin helg så skriver jag snart igen, KRAM.


Nedan ser ni absoluta favoritfrukosten just nu, fått en riktig dille på havregrynsgröt, hallon eller blåbär är favorittillbehör + Tyngres protein kärleksmums.

Likes

Comments

Instagram@sabinafontana