Header

Postad i: Smått och gott

Fick precis tillbaka min tenta och är så nöjd och glad över resultatet. Känner mig så stolt över alla mina prestationer i skolan hittills under mina år på högskolan. Tror det är viktigt att ge sig en klapp på axeln, andas och bara våga vara stolt. Idag är jag det. Så himla skön känsla när allt hårt arbete lönar sig och man får se det svart på vitt.

En bild från ett annat väldigt glatt tillfälle i mitt liv.

Likes

Comments

Postad i: Ätbart

På senare dagar har dessa bönor verkligen blivit mitt favoritsnacks alla dagar i veckan, dem är så himla goda! Edamamebönor med flingsalt kan man verkligen inte få för mycket av, dessutom superenkelt att koka upp och äta på direkten. Och ni som känner mig vet att jag gillar när det går snabbt och enkelt i köket. Så TIPS till er som ännu inte har upptäckt dessa godingar! 

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott, Träning

Startade dagen med ett träningspass med min älskling, så himla härlig start på dagen! Trots duggregn ska vi nog ut på promenad snart, kan inte få nog av alla fina höstfärger i träden! Senare väntar lite serietittande, nästa uppgift i skolan grundar sig på att att man måste sett några säsonger i serien The Wire, så bara att börja plöja sådär 30 h serie. Hoppas ni får en härlig lördag och helg alla ni som läser detta.

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott, Ätbart

ÄNTLIGEN FREDAG!! Kom nyss hem från en heldag i Gävle, så roligt att träffa klassen. Nu väntar lite fredagsmys med film. Kolla vilken rolig present jag fick från min syster förra helgen hon hälsade på. Det är alltså en majskolv som man poppar i micron. Ska testa att göra det efter middagen. Hoppas på smarriga popcorn. KRAM

Likes

Comments

Postad i: Smått och gott

Tjoho, skickade precis in arbetet som skulle in idag. Måste sluta vara ute i sista sekund hela tiden.. Men huvudsaken är att jag hann och förhoppningsvis gick det bra också. Nu tänkte jag ta mig lite luft innan jag åker på fotokurs. Älskar hur mycket jag lärt mig och numera fotar jag endast manuellt, vilket är stort för mig. Öva, öva, öva är det som gäller, för jag har långt kvar innan jag når mina mål. Man kan verkligen förmedla så mycket inspiration med fina bilder. Vad har ni för er en dag som denna? Hoppas ni mår bra, kram!

Bild från en mysig pluggfika.

Likes

Comments

Postad i: Inredning , Inspiration och materiella ting, Smått och gott

Såhär fint blev det med några av mina eucalyptus jag köpte igår. Precis som väldigt många andra har även jag fått en dille på denna vackra växt. Dessutom håller de sig längre än vanliga snittblommor. Älskar även ljuset BURN CANCER som jag fick i present av Freja för ett tag sen. Luktar underbart gott och är tillverkat till förmån för ung cancer. 10 % av försäljningspriset går till forskning. Ett perfekt presenttips nu såhär i mörkare tider.

Likes

Comments

Instagram @sabinafontana