Vardag

En dag helt i min smak!! Dagen har bestått av dressyrträning på morgonen, kaffe i stallet, hem och laga lunch och matlådor (härligt att vara tillbaka med dom faktiskt)

Dagens lunch, och dessutom vad jag äter till lunch i matlåda tre dagar framåt. Mums sååå jag saknat lax, godaste som finns!!


Efter lunchen tog jag tag i min garderob, vilket projekt... tog mig två timmar att sortera in tvätt och vika om mycket som redan var kaos. HÄRLIGT att ha det gjort dock! Tror det hör lite till min ADHD att ha kaos eller varje plagg på precis på rätt plats hehe.

Efter att ha ägnat mig åt det en bra stund var det skönt att åka och träna!! Laddade upp med lite riskakor och protinella på, med en nocco som Pär köpt åt mig! Lät väl som världens klyschigaste mellis, men men är ju bloggare nu så är väl fritt fram

Nu blir det strax mat, nötfärs med ris och massa steviaketshup. Soooom jag längtat!!! Hahaha 👸🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Träning, Kost, Vardag

Godmorgon!
Första måndagen efter tävling alltså.. mycket blandade känslor. Efter månader av morgonpromenader och strikt kostschema så ska man nu hitta tillbaka till det "normala" vad det ens är??

Efter tävlingen har jag unnat mig att äta. Dvs i bilresan hem från Stockholm och hela dagen igår när jag åt påskmat med min familj och massa choklad, så nu klarar jag mig haha!

Jag är rädd att hamna i det "svarta hålet" som man hört talas om. Att bara äta och äta. Jag googlade runt mycket igår angående mat efter tävlingsdiet och har nu lärt mig att man i början inte har någon mättnadskänsla, men det kommer. Kändes lite tråkigt, här har man gått hungrig i månader och ändå får man inte vara mätt nu (?!)
Men det kändes också bra att veta. Nu behöver man inte försöka äta och äta tills man är mätt ;)

Jag har kommit fram till att köra en twist på att dieta baklänges, då jag tror det funkar mig bäst. Denna vecka kommer jag att höja mitt kcal med ca 200-300 kcal samt ha 1-2 fria mål.

Min frukost idag 😁 havregryn i vanlig ordning.

Jag tror att detta upplägg kommer passa mig bäst. Frihet under ansvar, fritt innanför ramarna, kalla det vad du vill men jag behöver en viss kontroll över min mat, för att undvika hetsätning som är vanligt efter tävlingsdiet.

Mina tankar om mat efter tävling helt enkelt. Finns nog inga rätt eller fel egentligen, jag provar detta och får ändra efteråt om det inte skulle passa mig.

Det viktiga för mig är att hitta en balans i att äta gott och nyttigt, kunna hitta på aktiviteter med mina nära där inte maten hindrar mig (som dieten gjorde ibland när det blev mer jobbigt än roligt att ta sig iväg på saker med matlådor), orkar prestera på gymmet, stallet osv
Men framförallt må bra!

Puss

Likes

Comments


Mitt första blogginlägg här, vad spännande!

Jag tänkte inte vara långvarig, en presentation om mig finner ni till vänster och har ni några frågor är det bara att kommentera eller skriv till mig på min instagram där jag heter felicethuresson.

Men jag tänkte ändå presentera bloggen lite grann. Här kommer jag att skriva om min vardag, som är en berg-och dalbana minst sagt. Jag fick min ADHD diagnos sommaren 2015 och sen dess har jag haft lättare att acceptera hur mina dagar, mina val, mina ageranden och mina prioriteringar inte ser ut som andras.

Jag har föreläst om min ADHD, och vill fortsätta dela med mig av hur den för mig är en drivkraft som gör att jag ständigt är på språng framåt. Mina impulsiva handlingar gör att det kommer förmodligen finnas en hel del underhåll på denna blogg, men det kommer också komma mycket tankar och funderingar från en tjej som ser på världen på det kända sättet "utanför boxen", men tack vare de kan ibland titta in och känna sig utanför, när resten av världen är innanför.


Jag hoppas du kommer att trivas här!


Vid kontakt: felice.t@hotmail.com

Här är en bild på min fina häst som ni förmodligen kommer se mycket av. Kung Kurre <3... och en annan bild på mig, med ett av mina andra intressen. Träning och bikinifitness, där jag precis gjort min debut. Vilken härlig kombo av intressen va?? "inte visste jag att de där fanns under ridkläderna" som en dam i stallet kommenterade när jag hade tävlat ;)


Så, nu vet ni lite vad som väntar, nu vet ni lite om mig. Då kör vi!

Likes

Comments