Godkväll på er!

Idag har jag haft lektioner och gjort ett prov. Det var ganska lätt! Men har varit med min underbara bästis My! Vi gick på stan en stund. Köpte ett par byxor och en växa och jag rätt nöjd med köpen. Men har inte gjort så mycket mer. Men det blev ett litet inlägg men skriver imorgon godnatt på er!
Byxorna kostade 499:- men det var rea så köpte dom för 99 :- och är as nöjd!

Väskan köpte jag för 80:-
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Idag är det onsdag och inte så långt kvar till fredag hörni! Så skönt. Men idag har det varit en seg men lite rolig dag. Men onsdagar kan vara så ibland! Men fick sluta tidigt idag och det var as skönt. så när jag kom hem var jag ute i typ 40 min med grannen och min hund, som hade as kul ute, hehe det var lite kul och se henne skutta runt hit och dit. men nu sitter jag vid två datorer, en som jag pratar med mitt hjärta och den andra som jag skriver mitt blogg inlägg på. Men aa, det funkar iallafall. Men har inte så mycket att skriva mer men skriver imorgon. Hej då har en bra kväll på er!


 

Likes

Comments

Godkväll på er!

Idag har det varit en vanlig skoldag, hehe. Har kört pingis på idrotten var as kul! kom hem vid fem, halv sex och duscha det första jag gjorde och det var så skönt. Har ätit kyckling tacos, det var så gott! Nu sitter jag och pratar med min kille. Och på fredag ska jag träffa han, längtar! Men nu har jag inte mer att skriva så skriver imorgon.


 

Likes

Comments

 Tja !

Idag har jag haft lektioner som vanligt. Efter maten gick vi till ICA och köpte vindruvor! så jävla gott!!! love it. Men nu är jag hemma i mitt hem och ska sova i min egna säng! Som jag har saknat. Men har ätit mat och det var gott. Nu sitter jag och pratar med mitt hjärta och ska göra det i några timmar. Och så ska jag plugga lite med men ska prata vidare med hjärtat nu hejrå!Likes

Comments

 Hejsan.

Idag har jag inte så mycket men min morbror kom och fika och nu är jag hos han och ska sova här tills imorgon och då får jag mer sovmorgon, yes! Ska äta snart och sen kanske träffa ska Richard. Men är as hungrig och snart är det mat. Men nu pratar jag med den bästa och ska prata vidare så skriver imorgon efter skolan. Hejdå!

Likes

Comments

 Hej på er det var ett tag sen!

Det har varit lite saker men ska börja blogga igen tror jag, för tycker det är lite kul. Men det har varit jul lov och har firat jul hemma och nyår med morfar i Skåne. Och så har jag varit las palmas, i sol och värme och det var så jävla skönt!! Men nu är skolan igång och det är skönt att träffa min fina klass.

just sitter jag och pratar med världens bästa och har as kul! <3 Men har inte gjort så mycket i helgen var oss mammas och pappas kompisar och sovit där och så klart har jag pratat med världens bästa hjärtat. Men har inte gjort så mycket idag har mest tagit det lugnt men ska prata vidare nu skriver imorgon hej.

Likes

Comments

 Hej kära läsare!

Idag har det varit en vanlig dag. Haft redovisning för klassen och jag HATAR sånt!! gjorde bort mig två eller tre gånger, lite pinsamt för mig där! Men har annars haft det ganska bra, var i stan och byte ut en sak som jag hade köpt igår för den var tydligen sönder, typiskt mig. Men nu är jag hos min morbror och ska sova här för att mamma jobbar till nio imorgon bitti så pappa får sov morgon och då kommer jag inte till skolan så det är därför jag sover där. Har kollat klart på en film och så har jag ätit mat, det blev ris med kyckling. Så har jag kollat på den ny avsnittet på Shingeki nr kyojin oad 1-1 och det var så bra!!!!!!! Ni får också en bild på den serien. ÄLSKAR ANIME!! så nu vet ni det 😉. Men har inte så mycket att skriva nu men skriver imorgon. Hej då!

Likes

Comments

 hej på er! 

Idag har det inte hänt så mycket, har varit i skolan och haft lektioner som vanligt. Men nu sitter jag och pluggar till biologi som vi har imorgon och känner att det inte kommer gå så bra, för ska ha med allt som vi har gått igenom så här långt men det kommer nog gå bra, annars får jag göra om det tills det blir bra! Men annars har det inte hänt så mycket mer än det så skriver i morgon, hejrå!

Likes

Comments

Hej på er det var ett tag sen!

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag nu men det har varit lite saker i vägen och har inte haft så stor lust att blogga men nu är jag det hihihi. Idag har jag inte gjort så mycket åt pizza med familjen och varit ute i den fina snön som äntligen har kommit! Så nu har man lite jul känsla!! sen har jag inte gjort så mycket ska plugga lite, har prov denna vecka i biologi och i matte och jag hoppas att allt ska gå bra, men det får vi se. Men har inte så mycket att skriva nu så skriver imorgon nä jag kommer hem från skolan. Puss på er!

Likes

Comments

Hej på er! hur mår ni? själv mår jag bra wink ska till min kära klass imorgon ^^. Och så ska jag till tandläkaren, hehe kul. NEJ! hatar tandläkare! Så nu vet ni det. Men komme hem nyss, efter en as mysig träff med vänner och familj. vi har myst och ätit kräftor! så har jag nördat gamla barnfilmer! ^^ love them! vakna skapligt av min lilla mamma som var lite bussig. Det är skönt att vara borta en stund och sen komma hem. Men ska städa lite och sen duscha. Så vi hörs! Kramiz.

Likes

Comments