View tracker

Igår var jag Milton Nicole och lowe iväg och badade på strandbadet i Karlskoga. Milton har verkligen så kul i badet och han njuter verkligen ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I lördags var jag in till Karlskoga på kvällen för att fira Linda som fyllt 25. Hade en väldigt trevlig kväll med massa prat och trevligt sällskap. Blev dock inte så jätte långvarig och var hemma efter kl 12. Men kände mig nöjd då jag hade jobbat samma dag och skulle jobba kvällen på söndagen :)

Likes

Comments

View tracker

Tog med min familj till Karlskoga idag. När vi kom dit var Milton trött så han fick sova i vagnen så vi tog oss en lång promenad. När han vaknat kollade vi i affärerna och kl 13 hade jag en tid på träningslagret :) vi åt även lunch på Joans innan vi åkte hem igen.

Milton fick äta lite pannkakor till lunch men hann ta bilden innan de kom ut med det ☺️

Likes

Comments

Gud va mycket god mat jag ätit denna helg, i fredags var jag André och Milton hem till mamma och Fredrik på mat. Hade jätte trevligt och det var väldigt längesen vi var där så det var verkligen på tiden att komma dit :)

I lördags var vi hem till min pappa och Areane för att fira pappa som fyller år idag. Där var även Jocke Cissi Hugo Louise och Jesper :) även där var det jätte trevligt, Milton var dock trött redan när vi kom dit men det gick ändå bra. Man får ju anpassa sig lite ibland.

Likes

Comments

Det här med att fota är inte alltid så lätt. Speciellt inte när barnet inte vill sammarbeta haha. Igår och i förrgår försökte vi oss på att ta fina julkort, men luvan åkte av, ville hellre leka med det vi lagt fram och inte kolla i kameran hehe. Men fick tillslut en bild som blev bra :) och även idag skulle Milton bli fotograferad, denna gång på öppna förskolan. Det gick inte så bra det heller, ville bara upp till mig hela tiden. Men fick två bilder iaf tror jag ;)
När det var klart så lekte vi lite och hälsade på de andra som var där innan lilleman blev trött och vi åkte hem :)

Man blir trött av att vara på öppna förskolan ☺️

Likes

Comments

❤️❤️❤️

Likes

Comments

I måndags kom Emfa förbi med en present till Milton, en jätterolig Kulbana som han gillade väldigt mycket ☺️ det tackar vi så mycket för ❤️

Vi mötte även upp henne och Olle idag utanför öppna förskolan. Jag och Milton har bara varit där en gång när Milton var jätte liten. Och idag var det så roligt att se honom leka så mycket och upptäcka allt nytt. Inte alls blyg eller så. Det måste besökas fler gånger.

Likes

Comments

Förr har jag inte direkt varit så förtjust i snö, men nu när man fått barn så är det roligt med snö igen. Vi har klätt Milton och gått ut några gånger och det märks att han tycker det är spännande med snö.

Likes

Comments

Såhär låg Milton på mig häromdagen, inte hänt sedan han var liten bebis. Tog vara på varje sekund ❤️

Likes

Comments