Vid 9.30 i morse hämtade jag och Milton upp min mormor så åkte vi hem till min mamma. Mötte henne ute, lekte en stund innan vi tog oss en promenad när Milton blev trött :)
När han vaknade igen blev det massa lek och bus inne. En helt fantastisk dag. Kom inte hem förrän strax efter halv 4.Lilla skrotis. Nu är han inne i en fas där han blir så arg när han inte får som han vill.. inte lätt alla gånger ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Milton sov hos farmor och farfar i natt då André jobbade natten och jag var ju iväg. När vi kom dit blev han så glad.
Så roligt att få se utvecklingen han gör hela tiden. Han har börjat med att vilja dela med sig, kommer och ger oss saker. Visar tydligt vad han vill göra.
Åh det är så roligt nu med allt han gör. Och allt blir lättare också, man kam förstå på ett annat sätt vad han vill osv. Bubblar och pratar mer och mer :)

Här på bilden hade han först hämtat André, sen farfar och farmor. Så ville han att de skulle sitta och leka med honom ❤ alltså hur gulligt är det inte.

Likes

Comments

Igår var jag hem till Linda och träffade massa härliga tjejer. Vi drack och hade det trevligt. Det behövdes verkligen en kväll full med skratt.

Likes

Comments

Hade bestämt tidigare i veckan att jag ville åka till Marieberg med Milton som idag på eftermiddagen. Kändes lite halvtråkig att åka iväg när det var så fint väder men vi var ju iaf ute en sväng på förmiddagen. Så vi åkte iväg efter att Milton sovit middag. Och han var så snäll i vagnen. Hade räknat med att inte kunna kolla på allt och var inte där för att shoppa en massa i alla fall utan såg det som en liten utflykt. Hittade lite i alla fall och känner mig helnöjd med dagen :)

Likes

Comments

Så härligt att vakna av att solen skiner. Blir fylld av energi och vill göra massor.
Efter frukosten gick vi ut, jag tvättade de fönster som jag hade kvar att tvätta på utsidan medan Milton och André lekte. Stannade kvar ute en stund och fixade lite.
Vid 11 var jag hos Linda så fyllde hon på mina fransar. Nu känns det bra igen ;)

Likes

Comments

Cissi och Hugo kom hem till oss förut. Nu var det alldeles för längesen vi sågs alla fyra. Man vill få till det mer ofta men tiden räcker inte alltid till. Men såhär långt ifrån får det inte gå igen ❤
De stannade några timmar och lekte med oss innan de åkte hem. Då klädde jag Milton och gick till lekparken med honom. Och så fort jag tar upp mobilen för att ta kort dör den.. så ingen bild från lekparken får ni se.

Nu har jag myst ner mig i sängen med paddan och tänkte kolla lite serier. Perfekt när André jobbar eftermiddag ☺

Likes

Comments

Känslan när man vaknar strax efter kl 8 på morgonen och inser att Milton inte vaknat ännu och har sovit hela natten i egen säng. Vilket inte händer alltför ofta direkt! Vi gick in till honom för att kolla till, tror ju nästan det hänt nåt eftersom han oftast alltid annars vaknar på natten. När vi smyger in så sitter han där i sängen helt söt.
Det var i alla fall skönt att starta denna lördag med sovmorgon :)

Under förmiddagen lekte vi inne och gick även ut en sväng och lekte :)

Likes

Comments

Igår unnade jag mig en riktigt god lunch buffé på agen med Emfa. Var riktigt gott ☺

Likes

Comments

Denna dag har gått i ett. Men jag gillar det lite ändå, och idag har jag fått spendera dagen helt själv med Milton då André haft truckutbildning sen varit iväg på andra ärenden. Tycker det är så mycket när det bara är han och jag.
I morse åkte vi till min mormor & morfar. Spenderade någon timma där och när vi kom hem tog vi en promenad så M fick sova middag, dock sov han bara en timma men så är det ibland.
På eftermiddagen åkte vi hem till Johan Jenny och lilla Vilma. Tiden drog iväg även där och vi kom hem efter kl 16.

Likes

Comments

Häromdagen tog jag med Milton till öppna förskolan så han fick leka av sig lite. Det tyckte han var kul :)

Likes

Comments