Aldrig varit på kosläpp förut! Så idag åkte jag André Milton och mamma iväg på det. Min mormor och morfar kom också dit en sväng.
Milton var väldigt trött ( som vanligt haha ) men han flinade allt lite när kossorna äntligen fick komma ut ☺

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kunde inte fått en bättre dag igår. Nicole och Lowe kom till oss vid 14 ungefär. Barnen lekte ute, inne på altan, plockade med stenar, åkte rutchkana, lekte i sandlådan och vi bara njöt av vädret. Så otroligt skönt att kunna sitta på altanen alltså. Vi gick bort till OK och köpte med glass hem. De var så söta där de satt och mumsade på varsin glass. Milton ville även krama lowe några gånger. Inte sett att han närmat sig något barn sådär direkt annars. Så goa. Efter lite mer lek tog vi en promenad bort till agen och åt kvällsmat :)
De följde med hem efter det, Milton blev trött så jag nattade honom och Nicole nattade Lowe i deras vagn. När de båda sov satte vi oss ute i kvällssolen med ett varsitt glas vin. Så otroligt härligt. Och kul att kunna umgås lite själva och att man inte behöver säga hej då redan vid 18 på kvällen för barnen är trötta.

Likes

Comments

Skrev häromdagen att jag skulle plantera vårt äppelträd vi hade fått. Så nu är det på plats, och det blev riktigt bra. Ska bli kul att få "följa" trädet och se det växa sig större och större.

Likes

Comments

Jag har inga direkt "sommar byxor" utan mer bara shorts och kjol men idag var/är det ju inte jätte varmt så det passade sig inte riktigt. Så jag hittade ett bar chinos typ, satte på mig de och de nästan ramlar av. Tänk att de satt bra förra året men nu är de förstora. Känns såklart skitbra haha. Ännu ett tecken på att det hänt lite sen jag framförallt började med LCHF.

Likes

Comments

Så skönt att jag jobbade till 14.30 igår sen har jag ledig helg på det 🙌🏻 kunde inte bli bättre.
När jag kom hem var mamma hos oss och hon hade varit barnvakt. Så vi fikade och myste innan hon åkte vidare. Sen var jag och Milton ute mest hela tiden, skönt nu när det är bättre väder så det bara är att gå ut. Mot kvällen var han så trött lilla gubben så fick bli en tidig kväll för honom. :)

När han somnat gick jag ut och klippte gräsmattan. Jag vet att han inte brukar vakna men kändes ändå lite stressande ( André jobbade ) ifall han skulle vakna eller låta så är inte jag där.. men tänkte att eftersom han precis somnat så är det nog ingen fara. Och det gick så bra så :)
Skönt att få gräset klippt!

Gick in och fixade lite gottis sen kollade jag på dokument inifrån. Fallet Kevin på SVT 1. Kan jag starkt rekommendera. Fy satan vad jag kände mig irriterad efteråt, hur kan man som polis sitta och
pressa två barn på 5 och 7 år. Få de att erkänna nåt de inte gjort.. usch det gjorde ont i mig. Så mitt tips, kolla på det!

Likes

Comments

Kändes som vi inte setts på flera dagar allihop. Men idag hade vi en ledig dag ihop. Efter Milton vilat middag gick vi ut, jag började kratta upp under några enar. Milton och André lekte i sandlådan. Den sandlådan fyndade min mormor och morfar på beijers för bara 225 kr! Lauri kom senare så åkte han och A iväg och hämtade mer sand till sandlådan. Så nu kan Milton leka förfullt.

Jag tog även bort massa mossa/gräs där vi ska ha äppelträdet. Tänkte gräva i morgon sen plantera det. :)

Lille plutten. Ska gärna hålla i flaskan när han somnar ❤

Likes

Comments

Nu är lilla Ester här. Emfa har blivit tvåbarns mamma :) så idag åkte jag och Milton dit och hälsade på. Så liten och helt perfekt. Olle var så stolt och snäll.

Likes

Comments

När jag och André förlovade oss fick vi ett äppelträd utan mormor morfar mamma och Fredrik :) och trädet har kommit nu så igår hade vi besök av mamma mormor och morfar. Så talade de om hur vi skulle göra med det osv.
Vi fikade även, lekte och var ute :) så mysigt så.

Likes

Comments

Alltså vilken härlig och trevlig kväll jag hade igår. Vi var några från jobbet som körde partybowling, hade sett fram emot det så länge och äntligen var det dags. Skulle bli så kul att få göra nåt med kollegorna utanför jobbet. Vi sågs hos Rebecca först, körde lite lekar och frågesport. Sen åt vi och bowlade. Hade så kul. Vi blev indelade i 4 lag. Jag och Mattias var i ett och hjälp vad vi fick spela, helt slut. Vi var på serie 8 och de andra på 5 när klockan slog 22.
Vi alla gick hem till Becca efteråt och stannade någon timma. ☺

Likes

Comments

André jobbade sista natten den natten som var. Så medan han sov passade vi på att åka till öppna förskolan. Milton tycker det är riktigt roligt där och idag lekte han jätte bra själv, gick ( läs sprang ) runt och kollade. Så det var roligt att se då han inte så gärna tar för sig annars.

Likes

Comments