Jobbade 9.45-15.30 igår. Åkte hem och fixade mig så kom Lisa och hämtade mig vid 19 så åkte vi hem till henne där det var ett gäng härliga personer. Vi drack, sjöng, spelade spel och skrattade. Hade kramp i kinderna tillslut haha. En mycket trevlig kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags var vi ut till mamma och firade både hennes födelsedag och midsommar. Min mormor och morfar var där också. Fikade först och var ute en sväng, så skönt att Milton kan knata runt helt fritt där ute. Sen grillade vi och det smakade så bra.

Likes

Comments

Lite nya tavlor fick pryda väggen i vårt sovrum.

Jag älskar dig står det sen längst ner Sabina & André :)

Likes

Comments

Fick nys om en tjej i Karlskoga som syr så otroligt snygga barnkläder. Så jag kollade igenom hennes flöde och hittade en tröja jag ville att Milton skulle ha. Så idag blev det klar så jag kunde hämta den.

Supernova.insta heter hon på instagram för er som vill kika in där.

Likes

Comments

Min mamma kom till oss efter kl 14 sen åkte vi in till Karlskoga och kollade i lite affärer. Vi avslutade med en fika på biltema. Haft en toppen eftermiddag helt enkelt.

Likes

Comments

Tidigare idag planterade jag blommor som jag och mormor handlade igår. Fick bli några blommor runt brunnen sen även i blomlådor vi har på framsidan :)

Likes

Comments

Packade iordning lite mellis, tog med filt och lite leksaker så åkte jag och Milton till stranden förut. Det blåste en del men valde en plats där det var lite mer lä. Vi kände på vattnet men det var kallt, så vi hängde mest på filten.

Hur söt 😍

Likes

Comments

Inte riktigt lika bra väder i förmiddags som igår. Men det gör inte så mycket :) började dagen med sovmorgon till halv 9!! Tack Milton :)
Efter frukost tog vi oss en promenad till pekås för att handla lite frukt sen gick vi förbi lekparken så han fick gunga lite. Pluttis.

Nu sover han middag och jag inväntar André så jag kan sticka iväg och spela bilbingo med Cissi.

Likes

Comments

När jag kom hem från flygfältet så var det bara att fixa sig lite snabbt sen iväg till Örebro igen för att möta upp tre härliga tjejer som jag tränade med i höstas/vintras. Så roligt att träffas igen. Och vi åt så otroligt god mat på grekiska kolgrillsbaren. Därefter gick vi och kollade lite. Hade kunnat satt mig på ett fik eller en bar och bara kollat folk.

Opel art börjar i morgon. Massa olika konstverk runt om i Örebro. Här är ett av de. Massa massa stolar som är fastbundna med varandra.

Likes

Comments

Nu har han gjort det, min lillebror har hoppat fallskärm. Han önskade sig det i present när han fyllde 25. Så idag var det dags och vi var på plats för att kolla på. Känner mig stolt över honom, han vågade. Han fick uppleva sin dröm. Började till och med gråta när han landade. Känslig som man är.
Det var häftigt att få se.

Likes

Comments