I torsdags åkte jag och Milton till öppna förskolan lite spontant. Han gillar verkligen att leka där. Lilla gubben ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Miltons första lucia på förskolan idag. Vi klädde ut han till en liten tomtenisse. Dock såg han André när de var påväg ut i ledet så han sprang till honom. Lilla gubben. Men han var med och gick tillbaka i ledet sen.
Vi fikade även inne på förskolan och kollad runt på vad de hade jobbat med under hösten. En riktigt mysig eftermiddag.

Likes

Comments

Milton och jag sitter i soffan och myser medan pappan i huset sover. Ska strax inta frukost.

Likes

Comments

Nu börjar det verkligen ta form. Alla skåp är på plats förutom det som ska vara ovanför kyl/frys. Luckorna är på plats och även bänkskivan. Det är en del kvar men nu känns det riktigt bra att kolla in i köket. Micro och ugn är på plats också. Danne hjälper oss med elen och det är inte så bara de heller. Men som sagt det börjar ta form och man ser ljuset i tunneln. Så tacksam över all hjälp vi får också.

Luckan till diskmaskinen ska sättas dit också, och hällen. Några passbitar fattas också så ja det är lite kvar som sagt. Sen är det ju taket kvar och att kakla.

Likes

Comments

Det blir faktiskt inte så ofta vi är barnlediga för att vi vill göra nåt bara vi utan oftast blir det för att vi jobbar. Som idag jobbade vi förmiddag båda två så Milton sov hos sin farmor och farfar. Jag slutade 18 igår så vi åkte in till Karlskoga och åt på sibylla. Sen blev det bara häng hemma, skönt det med.

Alltså kolla vilken fin bild farmor hade tagit på Milton. Smälter ju ❤️

Likes

Comments

I torsdags var det julbord med jobbet på Nobell i Karlskoga. En riktigt trevlig kväll med bra underhållning :) kul att vi var såpass många från jobbet som hängde med.

Likes

Comments

Milton har den senaste tiden vägrat att bada/duscha! Han som älskade att bada förr. Vet inte vad det kan bero på.
Idag på förmiddagen tog jag med honom till badhuset, och där älskade han att bada. Tur det, var lite nervös för att behöva vända hem direkt.

Likes

Comments

Det här med köket har tagit mycket tid från oss. Men så blir det ju såklart. Igår åkte jag med Milton till öppna förskolan, mötte upp emfa och Olle. Milton trivdes på en gång och började leka massor. Tror han saknat att få träffa massa andra barn och leka. Har ju inte blivit så mycket hitta på senaste tiden. Så det var skönt för oss båda två att komma iväg lite.

Likes

Comments

Det går framåt med köket. Känns som vi inte gör annat än grejar på ett eller annat sätt. Igår kom mamma och mormor hit för att tapetsera i köket. Och det blev skit bra! De är så duktiga så. Vi uppskattar verkligen all hjälp vi får. Mattan är på plats också, den hann jag inte riktigt se helt. Den är täckt med papp så vi inte skadar den nu när vi grejar med annat. Så det ska bli kul att se sen när pappen dras bort.
Pappa och André har satt reglar i taket. Vi måste dra el längst taket och greja lite samt att det var lite hål i taket så därför bestämde vi oss för att göra om taket helt också. Det kommer bli så bra när det är helt klart.

I morgon kommer vi nog kunna sätta dit lite skåp.

Svårt att få en rättvis bild på det. Men såhär blir det. Kommer självklart lägga upp bättre bilder längre fram.

Likes

Comments

Kände redan i torsdags kväll att Milton var väldigt varm och under natten var han jättevarm. Och nu har han blivit skrovlig i halsen och har hosta. Allmänt hängig är han. Så idag är jag för första gången hemma och vabbar. Men ska ner och jobba någon timma när André kommer hem. Milton ska till farmor en stund och pappa & André ska greja med taket och sätta upp reglar. Så jag kände att jag lika väl kunde jobba mina sist timmar på mitt pass.

Likes

Comments