Jag har haft ett väldigt skönt veckoslut. På lördagen kom Saara och Anna till mig. Vi grillade hamburgare och hade det mysigt. Idag vaknade jag tidigt för att kl.8 starta mot stallet. Tränade för Katja. Hon är väldigt bra och har en väldigt annorlunda stil än andra tränare vilket jag gillar. Efter träningen skulle Katja och se på en clinic där olika personer fick testa "medeltida stridsridning" eller vad man ska kalla det för. De använda iaf olika svärd och käppar. Katja visade också sina hästar som hon hade i det stallet. Vi pratade lite om att jag skulle börja rida en av hennes hästar under sommaren. Vi gick till hagen och gosade med hästarna lite och så visade hon några trick med sina hästar. Sen fick jag också testa att få dem att lägga sig ner och sitta. De var som riktiga hundar! Den enas favorittrick var att sitta så den satt sig automatiskt när vi höll på med den andra hästen. Den andra hästen tyckte om att hämta saker. Så om man kastade iväg en burk så gick den och lyfte upp burken med munnen och hämtade den till en. Sen fortsatte vi att titta på clinicen men det tog så ont i ryggen att sitta så vi måste fara därifrån. Har haft ont i ryggen nu i en vecka och det tar inte sjukt direkt det är mer som värk. Så ska beställa tid till en idrottsmassör och se om det hjälper.

Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske göra lite skoluppgifter. Här kommer iaf lite bilder från dagen.

Det är den svarta hästen jag kanske ska få börja rida.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På fredagen fick jag äntligen mitt körkort! Det gick mycket bättre den här gången. Jag blev så lycklig när han sa att det var godkänt. När inssigubben skulle ge feedback så satt han och pratade om bedövning hela tiden då han inte var så bra på svenska. Han försökte väl egentligen säga bedömning men det var svårt att hålla sig för skratt när han sa det då man var så lycklig. Emma fick sitt körkort dagen före mig alltså på torsdag. Så vi levde nästan i bilen hela veckoslutet. Hahah ni får ta och akta er i trafiken nu.

Sen på söndag hade jag träning. Jolly blir otroligt uttråkad på de träningarna jag har just nu då det är mest jag som tränar på att inte vara i vägen för hennes rörelser men hon har inte så mycket att göra. Men det var en riktigt bra träning förutom att Jolly inte alls var med i slutet när galoppen steg upp i huvudet på henne.

Nu har min provvecka börjat och jag har hälsokunskaps prov imorgon. Borde egentligen läsa på det men det är ju så tråkigt. Ja men ska väl försöka öva lite nu då..

Ha så kul så hörs vi senare!

Likes

Comments

Idag fyllde jag 18år och denna dag har inte varit den bästa. Igår var jag jätte trött och kände mig lite sjuk. Jag sov hela kvällen och natten. På morgonen vaknade jag av att jag grät över en mardröm om körprovet som jag skulle ta idag. Jag var alltså så nervös över körprovet så jag hade mått dåligt hela gårdagen och drömt mardrömmar inatt. Det hade dessutom snöat inatt en hel del och föret var inte bra alls. Sen när jag tog körprovet idag var jag alltför nervös och gjorde massa fel som jag annars inte har gjort. Bedömaren börjar säga go nej underkänt och feelingen var inte alls bra kan jag säga. Lite senare får jag huvudvärk och sen fick vi gäster hem till oss vilket jag inte alls hade orkat med. Varför kan man inte ha sin otursdag någon annan dag en på sin födelsedag?

Ibland har man bara dessa skit dagar och de måste alltid komma någon gång.

Nu har min dag iaf blivit bättre och jag hoppas på bättre dagar resten av veckan.

Likes

Comments

Var till stallet idag och red i terrängen. Vi red på en liten skogsstig och sen på en mindre väg. Galopperade två långa sträckor och det for ganska så snabbt framåt kan ja säga! Jolly var nöjd och glad iaf. Hon fick också vara fotomodell men det var inte det enklaste när hon inte kan vara stilla en sekund.

Likes

Comments

Hej!

Har nu äntligen fått en ny kamera som jag kan ta fina bilder med. Det hat känts lite tråkigt att blogga när jag inte kunnat ta några fina bilder men nu kommer jag börja uppdatera igen. Fick den av föräldrarna då den var på rea och då jag fyller år på onsdag. Det var en tidig födelsedagspresent helt enkelt. Det är en Canon EOS M3 och på köpet kom det ett 18-55 mm objektiv. Har inte hunnit använda den så mycket ännu men hittills är jag nöjd med den i alla fall. Sätter senare upp lite bilder jag tagit med den.

Likes

Comments

Idag var det första dagen tillbaks till skolan efter jullovet. Usch vad jag inte ville fara tillbaka efter lovet. Hade seriösa tankar på att hoppa av gymnasiet. Men när dagen var här och jag hade lite sovmorgon steg jag upp lite tidigare, drack finrexin så att halsen skulle kännas bättre och såg på lite youtube videon, så kändes det redan helt okej. Skolan var inte så dålig när man väl kom dit och det var roligt och träffa personer jag inte sätt på hela jullovet. Så jag kommer alltså försöka kämpa ända till slutet för det är ju egentligen bara ett år kvar!

Just nu ligger jag i sängen och äter, som vanligt. Ska göra lite läxor snart och kolla några avsnitt Good wife.


Likes

Comments

Hej! Har varit sjuk nu i snart en vecka. Det började på tisdag kväll då jag fick feber och halsont. Då skulle jag sova övernatt hos min kompis så det var inte så mysigt att bli sjuk just då. På onsdagen måste jag till stallet och sköta hästen så fick dra dit med 38 graders feber. Kul va? Nu resten av veckan har jag inte gjort så mycket annat en sätt på serier och varit till stallet. Febern är borta men min hals plågar mig ännu. Imorgon kommer det gäster hem till mig för att mamma ska ha kaffebjudning då hon fyller år på tisdag.

Likes

Comments

1. Bli modigare. Jag vill göra mer saker som skrämmer mig.

2. Ta mer risker. Jag vill sluta göra allt den säkra vägen och istället våga ta risken och kanske uppleva något fantastiskt.

3. Göra mer saker som gör mig glad. Varför slösa tid på saker som inte gör en glad?

4. Tro på mig själv. Jag vill kunna känna "jag klarar det här" och sen ge beröm åt mig själv när jag klarat det.

5. Sprida mer kärlek!

Glöm get fit 2017 och satsa på skolan 2017. Det här är 5 löften jag verkligen känner är värda att vara mina nyårslöften, löften som påriktigt kommer göra någon skillnad.

Likes

Comments