I höst ska ni få läsa


Världens bästa

Blogg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jävlar, det är sommar!!!?! Allt har gått så fort och helt plötsligt ligger man här på en solstol och steks. Är nu i Albanien och ska fortsätta vara här i 5 veckor till. Blandade känslor kring det, älskar att vara här men det blir lite för många veckor enligt mig. Saknar mina bästa vänner och kvällsljuset? Det är typ det som jag får mest ångest av, att jag missar kvällsljuset, älskar verkligen det med Sverige, här är det kolsvart vid nio:(

Har mycket släkt här nere, nästa vecka drar vi till den första stranden med mammas familj, vi stannar vi en vecka. Det kommer att bli långa dagar på stranden och sena middagar... klagar inte:)

Senan åker vi till ett annat ställe i en vecka med pappas familj! Vi måste dela upp det såhär, annars blir vi alldeles för många!

I mitten av juli kommer den svenska släkten hit, då packar vi våra väskor och åker ner till den vackra kusten, där kommer vi vara i två veckor med tre andra familjer!! Det kommer bli fett, plus att Edita och Emine är med! Vi har så många minnen där som barn, det ska bli dröm att vara där med dom och fortsätta att skapa minnen ihop!

Här ovan har ni bilder för någon sommar för några år sedan! Stoppa tiden

Likes

Comments

Igår var det dags för Flippa att ta studenten! En så himla fin dag, vi började med att åka till Viktor Rydberg Djursholm för att se henne springa ut. Det var bland det finaste jag upplevt, att se sin vän gråta av lycka så att tårarna sprutar var magiskt. Hon var så glad och stolt över sig själv, det är fint! Även jag stod och bölade<3

Sen åkte loppan flak och vi gick hem till henne, mottagningen var asfett, maten och drickan var 10p!!! Hela släkten Furugren var så himla trevliga, alla var så öppna och lätta att prata med! Kännes som jag känt dom hela livet. Tack Filippa för att jag fick vara med och fira din stora dag.

Likes

Comments

Idag ska jag börja mitt nya experiment, jag ska nämligen bli helt laktosfri. Har alltid haft problem med min hy och har fått prova en massa saker som aldrig funkat. Har på senare tid insett, det inte finns någon hudvård i världen som kommer att hjälpa mig! Jag måste börja hålla koll på vad jag äter. Ska nu testa att vara laktosfri! Ni ska få följa med på min lilla resa, är väldigt taggad men tror att detta kommer vara svårt för mig då jag är en stor ostälskare. Alla som känner mig lär ju skratta just nu, men jag är faktist redo att ge upp det om hyn blir bättre!

Känner mig som Kourt K

Likes

Comments

En helt magisk långhelg! Tack alla mina kära vänner

Likes

Comments

En annorlunda helg, det är jobbigt att träna och sträva efter något som man inte får. Jag tävlar ju cheerleading och sättet vi bedöms på är fel. Min förening är inte omtyckt av många då vi många år i rad tagit hem guld på Sm i alla divisioner. Igår på tävligen blev det väldigt tydligt att domarna inte gick efter något system utan utefter vad dem tyckte personligen, vilket är fel. Inga av våra lag tog hem guld i någon division även fast alla program satt helt felfritt. Det fanns inget som vi kunde gjort annorlunda, jag är nöjd med alla lag i min älskade förening. Förmodligen kommer vi att överklaga resultatet, sedan får vi se vad som händer efter det!

Nu ska det bli skönt att komma ifrån regniga Luleå och komma hem till soliga Stockholm! Jag vill också passa på att be om ursäkt för det usla bloggandet, har vart väldigt sjuk och sen var det dags att resa!! Har inte haft tid helt enkelt.

Likes

Comments

Hej bloggen, jag är jättesjuk! Hejdå bloggen

Likes

Comments