Tja bloggen! Idag kommer jag vara i Kalmar på stadsfesten. Kommer vara där alla dagarna. Den som spelade var väl bra men just nu iaf mår jag inte så bra psykiskt..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja bloggen! I helgen var jag på Lisebergs träff med några internet vänner. Set var kul och löste pinsamt ofc att träffa dem. Man har också gått på Nordstan och shoppas födelsedagspresenter till sina syskon! Jag var på Liseberg 30-31 Juli och sedan Nordstan 1 Augusti. Längtar sjukt mycket redan till nästa gång som jag ska till Göteborg/Liseberg!!

Likes

Comments

Tja bloggen! Idag ska jag till Göteborg!! Och fy fan vad jag längtar och jag är så himla taggad så ni fattar inte bara. Ska vara i Göteborg till lördag 1 augusti och kommer då vara på nordstan, annars ska jag vara på Liseberg i två dagar och träffa en massa, så spännande och jävligt pirrit, hihi.

Likes

Comments

Tja bloggen! Idag har man varit på Öland och shoppat och kollat runt på ön. Nu är jag i Kalmar och lyssnar på musik. När jag kommer hem sen ska jag spela och prata med vänner via Team Speak.

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Idag har jag varit i Kamlar på Roxette och jag somnade nästan haha men yes. (Bilder sen igår)

Likes

Comments

Tja bloggen! Idag har jag varit i Kalmar med de vuxna och kollat på artister. Dock mår jag just nu väldigt dåligt och vet inte varför men aja jag är van med det.

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Idag har jag skaffat en helt ny Instagram så in och följ mig, sabinablevnamnet. Igår var det en roligt dag med Michelle, vi gick runt på stan och fotograferade som jag nämt innan. Men innan jag åkte hem så gick vi ut och studsade studs matta, alltså gud va länge sen jag studsade, hehe.

Likes

Comments

Heej bloggen! Idag har jag varit i Mönsterås med Michelle och fotograferat lite. Det var kul och det var typ flera dagar sen jag var i Mönsterås. Men gud vad det blåste!

Likes

Comments

Heej bloggen! Det blir att man vänder på dygnet nu när det är lov men det måste det ändras på, för att snart ska man både till Göteborg och sedan läger som jag skrivit i ett tidigare inlägg.

Likes

Comments