I never needed you like I do right now
I never needed you like I do right now
I never hated you like I do right now
'Cause all you ever do is make me..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När vi körde runt ön på vår lilla mc så slår drömmarna till igen. Sol, vind, fart, LIVET, I LOVE IT!! Hur gick det med mc kortet förra året egentligen? Ansökningspapperna kom i brevlådan, inte mycket längre än så. Men hur i hel***e ska jag ha tid och pengar till det i år? Planerna är för många och året är för kort.(det är redan april!!) Många planer är igångsatta hemma och jag vet inte ens när jag kommer dit. Har ett ben i Asien och ett i norden. Snurrit och läskigt, men chansar man inte får man aldrig veta och som många redan vet så kräver jag ofta (alltid) svar. Let's see how this turns out.

Jag njuter av varenda sekund av vad jag har och var jag är. Ska jag vara ärlig så vill jag inte ens tänka tanken på att åka hem. Varje dag är ett nytt äventyr och jag gillar det skarpt.

Kort och gott om destinationen för tillfället = kho Chang. Elefant ön. Kom hit igår, bor i en fet villa. Hyrde mc. Kört runt hela ön, nästan dött på kuppen. Fick den sjukaste thaimassagen-Misshandlad ✔. Typ så ja.

Likes

Comments

Två dagar i djungeln. Ja det är precis vad jag vill kalla det. "Spaet" låg mitt ute i ingenstans i bergen nästan på gränsen till Burma. Sov mer eller mindra bort första dagen då skitet jag fick inte ville släppa. Men två burkar av någon som skulle hjälpa mot hosta och bakterier i halsen och tabletter jag inte vet vad det var så börjar det bli bättre. Vädret har inte varit det bästa och igår var det storm. Åska, regn och det blåste en massa. Ett träd trillade över el-ledningen och strömmen gick. Så där satt vi och åt middag med levande ljus och blixtra som lös upp för oss. Ändå lite mysigt.

På dagen hann vi med två vattenfall. Ett litet och ett med 7 etapper och 2000m klättring. Hur jobbig det än är att klättra upp så känner jag mig som ett barn på julafton. Älskar varenda steg. Zick zacka mellan grenar och rötter. Hitta rätt ställe att sätta fötterna på bergen, balansera på stockar över vattnet och för varje etapp får man se någon som slår många utsikter. Svårt att förklara och få en rättvis bild med kameran. You have to be there. Men allt är magiskt.  Sprang även på ett vildsvin, där blev jag lite tagen. Kom lite för nära för min smak men han var söt. 

Likes

Comments

Lämnade phuket i lördags morgon. En alldeles förtidig sådan om man frågar mig. Upp på en buss för att åka mot chonpom  ( eller vad det heter) Åtta timmars resa och inte alls en uttråkad och rastlös sabina. Gratis wifi men vad hjälper det när batteriet inte håller så länge? Väl framme så skulle vi till en håla utanför stan. Jätte mysigt hotell, de hade inrett det som ett gammalt slott/fort. Hade riktigt stor terass med en gunga som man kunde sitta och kolla ut över vattnet. Blev lite kär i stället men lite off för min smak. Där var vi i två dagar innan vi begav oss till Bangkok. Skulle egentligen ta ett stopp i huahin men pga att det regnade (vi säger att det var på grund av det) så valde vi att dra hela resan på samma dag. Träffade lite släktingar till kanna och åt middag. Man vet att man inte är i turist orter när inget står på engelska. Billigt är det och riktig bra mat så jag stormtrivs. Får väl bara gå en språkkurs till vintern så man kan förstå lite. Vi bor i hennes morbrors lägenhet i södra bangkok. Helt nybyggd med allt man kan tänka sig. Privat pool, gym och ett lek rum med biljardbord och sånt. Om jag lever loppan. I morgon styr vi kosan till river kwai. Där ska vi bo på ett spa. Paddla kanot, bada spa, cykla runt floden och bara slappa. Kan det bli bättre?!
Lever livet som jag bara hade ett.

Likes

Comments

Ångrar inte mitt lilla Yolo moment när jag bokade denna resan. Tre veckor från jag bokade befann jag mig i Thailand. Bästa beslutet jag någonsin gjort, vilken resa det har varit och den är inte ens slut. Diplom fick jag och är officiellt utbildad bartender. Vilken känsla! Ni som sitter där hemma och tänker att det inte kan vara så svårt, herre jävla jo! Tror inte ens jag pluggade så här mycket i skolan. Men värt varenda sömlös natt, svordom, alla timmars plugg och slit. (och utflippade kvällar på bangla och phi phi) Reunion på magaluf(?) med det svenska/norska gänget i sommar. Fler resor och konserter är bokade. Sommaren kommer bli magisk, utflippad och galen. Längtar redan! Varje början har ett slut, men med varje slut kommer också en ny början. Let's make it count!

Likes

Comments

Lite sömn och inget liv har det varit de senaste dagarna. I helgen drog vi till Whiteroom, känns som ebs invaderat hela phuket. Några blåmärken rikare och fler historier att lägga i kategorin "what happens in Thailand, stays in thailand". Sista helgen med gänget blev ändå lyckad! Denna veckan har bestått av plugg, plugg och åter plugg. Har sista slut provet i morgon och då får vi veta om vi harvklarat oss eller inte. Vi flydde skolan för första gången denna veckan idag. Drog till stranden drack lite cider/öl, flairade och lyssnade på skön musik. Precis ett sånt break man behöver efter 3h teori prov. Vilket fall som så är det examens middag och utgång på kvällen. Sista flippen innan den riktiga resan börjar. Skönt och tråkigt på samma gång. Men nya saker är halvt planerade och det blir nog bara en mellanlandning i Sverige om allt går som jag vill.

Bättre roomies hade man inte kunnat ha, ni har gjort dessa veckorna så mycket lättare. Guld värda! och shit vad jag kommer sakna alla långa nätter med urflippade skratt och galna saker.  

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur vi lyckas med allt, Evelina, Mathilda och jag men efter en heldag på stranden där vi övat på flair. Blev vi (mest jag) lagom brända. Vi drog på aloveramassage. Långt om länge hittade vi en salong som såg anständig ut. Massagen i sig var riktigt bra men fram mot slutet så fick grannen till oss det där lilla extra. Snack om tigrar, lejon och googel translate,( morrande?, stönande och ljud jag inte kan förklara) förstod vi lagom segt vad som hände bakom duken brevid oss. När vi drack vårt te och läste i gäst boken "best happy ending ever! ". Fick vi det spikat och klart att vi inte hade fel. Nåväl, vi drog hem och gjorde oss i ordning för att äta och dra vidare till bangla. Mötte upp andra från ebs på Stockholmsyndrome, drog vidare och skakade rumporna på White room. På vägen lyckades Daniella charma någon snubbe från borås (?) full som en alika var han, köpte en ros och gav mig den innan han lyckades stappla vidare. Klockan sprang iväg som vanligt, haffa en tuk tuk med en italienare och fransman. Blev en ebs samling utanför seven eleven och vattenkrig vid 4 på natten. Ja, man kan frysa i Thiland även om det är 28 grader. 

Likes

Comments

Det blev en galen fredag 🎵 Friday =funday!  Morgonen bestod av prov som vanligt sen gick vi upp i live baren med fransmännen. Drog drinkar och sen fick vi någon timme på oss att förbereda för vårt drinkbidrag till eftermiddagens tävling.  Vår förberedelser bestod av att gå till seven eleven och köpa en flaska vodka och blanne vann. Sen jävla var vi igång. Lagom fulla tills poolparty på taket började. Blev väl lite mer för vissa än för andra, för vem var snubben på vår toalett? Halv taggade för bangla drog vi vidare ändå men blev en tidig kväll.

Har inte så mycket att säga mer än att bilderna får tala för sig själv 😊

Likes

Comments

Roligaste dagen i skolan på länge. Fick mycket tid i baren och drog upp till poolen och bada och solade lite innan vi drog till kamala och käkade riktig schnitzel!! Första riktiga maten man fick i sig sen matförgiftningen. Drog till vår lärares bar för att plugga och dricka lite, han har den med färgan Håkan. Helt sjukt. Snart lokal kändis nu ;) Evelina och jag hamnade lite efter när vi skulle gå till baren. Precis när jag frågar henne "var är jag, var ska jag?" så pekar hon på skylten. "Sabinas guest house" Fan jag lämnar inte detta land! Imorgon är det fredag. Poolparty och en sista fest helg med gänget! Love love love! 

Likes

Comments

Denna veckan började helt sjukt. Måndagen gick sådär kuggade första försöket på freepouren, var bara två i klassen som klarade det. På kvällen skulle vi dra och käka. Gick till lemongrass som ligger precis vid skolan så Evelina aka kryckan kunde följa med. De hade god thaimat som det inte finns gott om i området. Men en halvtimme/ timme senare ångrade jag och Matilda vårt val av mat och dryck. Magen svullnade upp som en stor balong och började krampa. Har aldrig varit med om något liknande. Vi hade en djävulsk natt, sov inte en timme och när klockan ringde var det bara att inse att man kunde glömma att ens försöka gå till skolan. Sov till och från hela dagen och kramperna vägrade ge med sig. Gör det såhär ont att föda barn tänker jag inte vara med! Drog iaf upp mig till skolan idag och det var inte lätt. Gick till apoteket vid lunch och fick en jävla massa piller. Så förhoppningsvis ska magkrampen ge med sig, för nu vill jag inte vara med längre. Har fått i mig lite mat nu i eftermiddag och hoppas på att jag får behålla den.

Tiden går så fort att jag vill pausa. Vi är inne i vecka 3 och snart kommer alla slutproven och snart ska man lämna dessa människorna för att resa på olika håll. Fan! Jag vill vara här längre! Även om det ska bli skönt att få resa runt och ha lite semester med mer sol och bad så kommer det bli lite tomt. 

Likes

Comments