​Idag och igår har vi haft finbesök hemma hos oss. Världens finaste vovve är här och myser med oss. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Idag fick ben och rumpa sig en rejäl omgång. Känner redan att jag kommer ha världens träningsvärk imorgon. Woho

Likes

Comments

​Just nu saknar jag min bästis lite extra mycket... Milano känns så otroligt långt bort, tur är väl det att det finns internet så vi kan hålla koll på varandra och prata ändå. Här en bild från en myskväll vi hade för inte så jätte längesedan. 

Likes

Comments

Ovan bild är morgonens inspiration för att klara mig igenom ett träningspass. Go go go

Likes

Comments

Mina favoritredskap när jag tränar mage på gymmet. 

Likes

Comments

Igår ekade det farligt tomt här, helt enkelt av den anledningen att jag hade fullt upp. För en snabb update så har jag sträckt nacken på simhoppet i onsdags, vilket har gjort att jag två nätter i rad sovit ofantligt dåligt. Igår var det plugg som stod på schemat och framåt kvällen kom min familj ner hit till Lund för att äta tapas på St Michel här med oss och för att fira den muslimska högtiden Bayram. Så här glad var jag, maten var himmelskt god och kvällen avslutades med ett glas vin tillsammans med "gamla" klassen och reflektioner över både städning, examen som bara är ett år ifrån och utlandsvistelser.

Puh. Idag blir det kondition på gymmet, får se hur mycket jag orkar med min nacke. Om inte annat så får fokus bli på mage när nacken väl inte orkar mer. 

Likes

Comments

​Utsikt från vårt fönster på sjätte våningen. 

​Lund bjuder på solsken

Likes

Comments

Idag pallrade jag mig för övrigt till gymmet (som nästan alla andra morgnar). Idag var det dock så otroligt svårt att hitta motivation. Vanligtvis flyger jag upp på morgnarna kl 06.30 när klockan ringer - bara det är helt insane. 

Men idag tog det emot. När jag väl kom dit, lite senare än vanligt kändes det inte bra. I spegeln såg jag nog inte riktigt vad alla andra ser, och jag gjorde mitt allra bästa för att fullfölja passet som fokuserade på ben/rumpa/rygg. Det är så typiskt, just det här med ideal och att man aldrig någonsin kommer känna sig lika smal eller fin som den där tjejen på tidningsomslagen. 

Konstigt också, å andra sidan med tanke på att jag om någon borde vara nöjd med mig själv. Jag har de senaste 8 månaderna gått ner lika många kilo i vikt och skaffat mig en stark kropp. Jag har storlek 25 i jeans, you name it. Hade jag hört någon annan berätta samma historia hade jag utan tvekan tappat hakan. Det är ju så otroligt stort! Men idag spelade inget av det där roll. Idag var den där osäkra tjejen jag inte träffat på riktigt sedan i januari där i spegeln och tittade tillbaka på mig. Kanske var det därför jag ville ifrån gymmet så snabbt som möjligt? Kanske var det mitt träningsschema som jag äntligen ska byta ut på söndag? Inte vet jag. 

Imorgon är det nya tag! 

Likes

Comments