Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det börjar allod precis likadant. Du stöter på en person i något sammanhang (tinder, på gymmet, på stan, på klubben) och det är något som fångar ditt intresse. Oavsett om det är dennes fantastiskt fina ögon, hur personen skrattar med hela sin varelse eller hur det vibrerar i luften mellan er så är det något som får dig att titta två gånger.

Någon tar ett första steg och en konversation inleds. Kanske är det på ett svettigt dansgolv där du sträcker fram din mobil där du öppnat upp en ny kontakt och får personen i fråga att ge dig sitt nummer för att sedan få ett sms där personen undrar om du vill ses på en söndagspromenad. Kanske skriver personen ifråga på tinder om att du är alldeles för söt för att inte superlikeas och frågar sedan hur din dag har varit.

Och för ett tag är allting intressant, spännande och ja - nästan perfekt. Steg ett efterföljs ofta av en otrolig intensitet. Ni hörs konstant, nästan chatt-smsar. Ni ses kanske varje liten sekund då tid finns över och det känns som att detta - det kan nog vara DEN. Villa volvo vovve. Det är en mäktig känsla det där att inse att det faktiskt fortfarande finns någon vettig kvar att tycka om och att du faktiskt hittat en sådan. Någon som får den där glöden som så länge legat släckt inom dig att spraka till liv och av någon märklig anledning har du glömt vad det var som fick dig att lägga en tjock jävla brandfilt över elden för att undvika att den skulle tändas någonsin igen.

Det intensiva lägger sig nu för tiden snabbt. Du blir alltid lika chockad även om du varit med om det så många gånger förut. Det är antingen du eller personen i fråga som av någon anledning blivit mätt på det intensiva. Kanske var det så att någon av er stod på det där svettiga dansgolvet och mötte ett par nya ögon som framstod som ännu mer storslagna i dimman. Kanske var det någon av er som uppdaterade sin tinderprofil en tråkig söndag då du råkade vara någon annanstans och matchade med någon ny som var alldeles för söt för att inte superlikeas. Kanske var det du som genom en doft eller en låt eller ett minne blev påmind om varför den där brandfilten låg där till att börja med.

För "Generation gräset är grönare på andra sidan" letar konstant efter garantier i en värld där frestelserna är oändliga. Där vi växt upp med vetskapen om att vi kan klara allt vi tar oss för och att möjligheterna är oändliga. Vi inbillar oss att vi inte är redo för ett förhållande, när vi oftast egentligen redan var i ett förhållande utan att sätta någon särskild etikett på det.

Och det är därför du med ett sting i maggropen ser personen med de vackra ögonen som för bara någon månad sedan låg omslingrad i din dubbelsäng med dig och tittade på serier en hel helg utan att gå utanför dörren uppdaterat sin tinder eller sitter på "ert" cafe med en annan framför sig. Det är då du inser att gräset visst inte var grönare på andra sidan och att den där glöden borde fått bli en eld.

Likes

Comments

Efter ett löppass på gymmet tog jag med mina föräldrar och en av mina systrar ner på Ginger Hälsobar för lite nyttig frulle. Det blev smoothiebowls för hela slanten! Så härligt ställe med fantastisk trevlig personal.

NU sitter jag i frisörstolen hos min lilsis, ska bättra på den bruna nyansen i håret. Ikväll pyser jag på familjemiddag med min familj och min moster med man i Malmö. Hoppas ni har en fantastisk lördag. PUSS

Likes

Comments

Här satt jag och min bästis i eftermiddags och njöt av en god cappuccino, varsin halv kanelsnurra och en halv chokladboll (hur smidigt att vi alltid är sugna på samma saker?!). Klockan 17 pallrade vi oss till Ica innan vi skildes åt igen för att spendera kvällen på vars ett håll.

För klockan 18 kom hela min familj hit och vi trängdes totalt 6 personer och en hund i min lilla 3-sitsiga divan. Min älskade familj ❤️ efter pizza, godis och idol lämnade de mig och åkte hem. Nu kommer min bästis hit för mys sista timmarna innan det blir ny dag. HOPPAS ni har det minst lika bra som mig. KRAM

Likes

Comments

Woah, kolla in denna torsdag-middag-desserten!! En riktig matkoma efter att jag delat denna med min bästis och vi i princip rullade hem. Tilläggas bör att det blev en tryffelpizza INNAN nutellapizzan. Haha, inte märkligt att jag kände mig tvungen att pallra mig till gymmet efter (obs lögn gick endast till gymmet för att jag inte hade något annat för mig)😅. Nä nu ska jag titta på Wahlgrens värld innan jag kryper ner.

På schemat står imorgon spinning innan jobb. Efter jobb ska förhoppningsvis den där tvn upp på väggen i sovrummet. Snart har den stått på golvet i ett år. HERREJESUS. KRAM

Likes

Comments

Hur fint är inte mitt alldeles egna kök?! Älskar det! Spenderar dock alldeles för lite tid i det, vilket det ska bli ändring på i höst. Mer bullar och grytor ska lagas på dessa arbetsytor. Har ni några tips på en riktigt god och mustig höstgryta? Ett riktigt långkok eftersökes! Shoot!

Likes

Comments

Idag är jag så seg. Kom hem från jobb strax innan 18 och tokdäckade. Så märkligt, en riktig vägg som slog mot mig i måndags och jag har inte lyckats hitta tillbaka till energin. Undra vad det kan bero på? Mycket märkligt. Pinnade upp för backen till Hanna när jag vaknade vid 20 och drack en kopp te och åt lite raw food-glass.

Vad tycker ni pm bilden ovan? Det är från fotograferingen för några veckor sedan. Så himla duktig min syster är som var projektledare för detta. Wow.

Nu ska jag snart masa mig de 100 m ner för backen och hem. Är trött igen. Imorgon är jag bokad på ett tabatapass på morgonen. Tror jag avbokar det. Ta hand om er där ute i blåsten. KRAM

Likes

Comments

🙋🏻 från tröttaste tjejen i stan!

Imorse ringde klockan vid 05:30. Ett spinningpass väntade innan jag flängde ner till Lund för lite marknadsföring och därefter toksomnade jag på tåget hem. Efter någon timme på kontoret följt av någon timmes jobb från soffan tog jag mig ut på en promenad. Välbehövt. Har tryckt så mycket godis idag att jag på riktigt har ont i magen. Så bra gick det med det ”jag ska inte äta mer godis nu, dags att få ordning på kosten” denna gången. Applåd till dig Sabina👏🏻

Nu ska jag öppna datorn igen en stund innan jag tar en dusch och lägger mig och sover. Leker med tanken att pallra mig till gymmet imorgon när de öppnar kl 06:15. SÅ tidigt men känns oftast så bra efteråt. Hmmm. Har ni något bra tips på hur man klarar av tidiga morgnar? Var hittar ni motivation i vintertid? Dela gärna med er! Kram

Likes

Comments

Lite tisdagsmotivation, hämtad direkt från Pinterest från tåget på väg till uni i Lund. 🙌🏻⭐️

Likes

Comments

Sneak-peak från photoshooten vi gjorde för två veckor sedan med yogatema. Det är jag och min twinnie som är modeller ⭐️

Likes

Comments