Hej!
Idag har det varit så skönt det har varit typ 22 grader!! Vi har suttit ute nästan varje rast och bara haft det bra! När jag kom hem idag ca 16:30 så la jag mig och solade direkt och pluggade till moppe kortet sen var jag vid Pepsi och kollade till honom en kort stund nu ska jag snart gå och lägga mig så godnatt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå!
Idag har det varit en riktigt seg dag har velat sova hela dagen! Men idag har jag iallafall fått reda på nationella prov resultaten i matte och varit med min pojkvän och vi följde med min syster på hennes scoutavslutning vilket var väldigt mysigt :)) ha en bra fortsatt kväll!!

Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit ganska chill de va lugnt i skolan vi repade på våra låtar till gotzam vilket gick väldigt bra och så var jag på en ungdomsgård efter skolan. Nu sitter jag bara och tar det lugnt framför tv:n med familjen. Ha en bra kväll!!

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag varit i stallet det gick tyvärr inte så jätte bra då Pepsi var väldigt spänd och reagerade väldigt starkt på Skänken men det var kul att rida igen iallafall, men nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska sova .

Likes

Comments

Så idag är det måndag typ värsta dagen i veckan och kan ju säga att den inte började så jätte bra har knappt sovit och stressade så mycket imorse. Har klarat halva skoldagen nu så halva kvar. När jag kommer hem ska jag rida och bara ta det lugnt. Ha en bra dag!

Likes

Comments