Header

Idag hade jag min första körlektion med körskolan och det gick bra även fast jag var nervös i början men det gick över rätt så fort. Efter att jag hade haft körlektion så bjöd Simon mig på mat eftersom att vi inte åt frukost innan jag hade körlektion för hade den vid 11. Det blev mer som att vi åt lunch men det var gott ändå. När vi hade ätit klart åkte vi och handlade lite på Willys. När vi kom hem så tog vi det lugnt och inte gjorde så mycket mer på resten av dagen. Vi har fått sport lov nu så det är skönt att sova ut lite och bara ta det lugnt. Just ni ligger jag i sängen och har kollat lite på studentklänning och balklänning men jag har ännu inte hittat något. Har ni tips på hemsidor som har studentklänning och balklänning? Skriv jätte gärna för känner att det snart är dax att beställa för det är inte så jätte länge kvar till studenten. I fredags var det min sista dag av praktiken och det känns inte så farligt då jag blev timanställd och fått sommarjobb där så jag är jätte glad att få vara kvar där då jag trivdes där. Jag fick blommor av praktiken som tack för jag hade varit där och blommorna var jätte fina.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtansdag och jag var hemma från skolan idag då jag inte mådde så bra imorse men nu mår jag bättre iallafall. När Simon kom hem från sin praktik så gav han mig en ask gelé hjärtan och rosa tulpaner. Blev jätte glad och jag hade ingen aning om att han skulle köpa något till mig.
Jag har börjat kolla efter studentklänning och balklänning eftersom jag tar studenten i sommar men har tyvärr inte hittat något än.
Näsa vecka har jag sportlov och det ska bli skönt att få sova ut lite. På sportlovet ska jag ha två övningskörningar med körskolan och det är första gången jag kör med körskolan då. Får hoppas att det går bra, fast jag vet att jag kommer vara jätte nervös då jag inte har övningskört sen i sommar.

Likes

Comments

Helgen har varit väldigt bra även fast jag och Simon inte har gjort så jätte mycket. I fredags så var vi hundvakt åt Simons hundar så det blev att vi satt och myste med dom nästan hela kvällen. I lördags var vi hundvakt igen en stund under dagen sen lagade jag och Simon mat sen gjorde vi inte mer än så. Idag har vi varit i Finspång och kollade på Simons mammas kompis lägenhet för hon har flyttat hit så vi hälsade på där och fikade lite. Efter det åkte vi och handla åt Simons mamma. När vi väl var hemma så satte vi oss och tog det lugnt. För ett tag sen kom jag ut ur duschen och nu sitter jag här och tänker på hur jag vill göra med mitt hår. Det var ett tag sen jag gjorde något med mitt hår och jag känner att jag vill bli lite ljusare till sommaren + så behöver jag klippa topparna för det var också ett tag sen jag gjorde det.

Likes

Comments

Igår var det äntligen fredag igen och jag slutade tidigt får praktiken igår så det blev bara ännu skönare att komma hem hyfsat tidigt. Igår kväll gjorde jag och Simon inte så mycket mer än att vi skjutsade Simons mamma och pappa till Finspång och sen köpte vi hem pizza och åt. Medan vi väntade på att vi skulle åka och hämta dom igen från jobb festen dom var på så satt vi i soffan med vovvarna och kollade på tv och bara myste tills det var dax att hämta dom. Idag har vi inte gjort så mycket än vi har ätit frukost och sen chillat vid mobilen och datorn. Vi får se om vi hittar på något senare ikväll. Jag och Simon köpte den nya fantan mezzo för ett par dagar sen och jag tyckte att den var god. Trodde inte att den skulle vara så god men det var den faktiskt.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och jag har för en stund sen tagit första dosen av Twinrix då vi ska åka till Makedonien med klassen och då behöver man ha det vaccinet som är mot hepatit A+B. Nästa dos är slutet av nästa månad. Sitter och väntar på att Alicia ska sluta sin praktik så vi kan äta lunch och så jag slipper sitta själv. Vid halv tre börjar esteten och vi ska spela in en film som vi ska skriva manus och allt sådant och filmen ska vara ca 10 minuter lång. Troligtvis börjar vi lite tidigare så vi hinner bli klara tills lektionen är slut.

Likes

Comments

Det var väldigt länge sen jag bloggade men jag tänkte att nu är det dax då jag har saknat att blogga lite då och då. Under den här tiden som har gått sen jag bloggade sist så har jag fått glasögon, jag och Simon har förlovat oss som vi gjorde på julafton. Jag har fått hem min student mössa och det är inte långt kvar tills vi tar studenten. Vilket är både skönt men ändå tråkigt för att man kommer sakna klassen och alla sina vänner som man träffade i skolan för det är ju trots allt inte säkert att man kommer träffas igen. Men nu ska vi inte tänka så utan man får hoppas på det bästa.

Idag var det vanlig skola och jag hade sovmorgon som var väldigt skönt. Imorgon ska jag ta vaccin spruta och sen har jag teckenspråk och efter det har jag estet. På onsdag är det praktik resten av veckan vilket är kul då jag trivs där jag är. Just nu sitter jag i sängen och väntar på att min huvudvärk ska försvinna.

Likes

Comments

Idag var det skola och vi pratade om studentmössor och spexfoto på våran mentorstid. Efter det hade vi svenska som vi bara läste texter sen gick vi på föreläsning om att bilda ett uf företag. Sen hade vi matte som vi fick börja tidigare och sluta tidigare vilket var skönt. Idag gjorde jag klart estet uppgiften som jag hade som var att man skulle ta bild på sig själv och sen så skulle man skriva en kort beskrivning om sig själv och varför man valde estet. Nu är jag hemma och jag sitter vid datorn och kollar på youtube.

Likes

Comments

Har ju inte bloggat på länge så jag tänkte att jag skulle blogga idag. Skolan har ju börjat som dom flesta nog vet och nu går jag sista året på gymnasiet. Jag känner att jag är inte redo för att ta studenten näsa år och börja jobba på riktigt men ändå ser jag fram emot att ta studenten och flytta hem ifrån. Just nu har jag praktik i 7 veckor tror jag att det är och jag är på hemsjukvården i Finspång. Jag trivs verkligen på min praktik och man lär sig nya saker nästan varje dag.

I helgen har jag och Simon inte gjort så mycket utan i fredags så var vi med Simons vänner en stund och åkte bil. Igår var det traktor och gräsklippar race i Hällestad och det kollade vi på med Simons familj , Simons farfar plus hans sambo. Det var roligt det var första gången jag var där bara att det var jätte varmt där. Efter racet åkte jag och Simon till Finspång och handlade. Idag har det varit en lugn dag vi har inte gjort så mycket mer än lagat mat och åkt till Finspång.

Just nu sitter jag i sängen och väntar på att jag och Simon ska hitta på något att göra. Är det något speciellt ni vill läsa om så skriv i kommentarerna vad ni tycker är kul att läsa om?

Likes

Comments

Bloggandet går inte så jätte bra för mig men aja. Ni som inte har testat den nya Sprite alltså Sprite mynta så tycker jag att ni ska det. Jag tyckte att den var jätte god och förut så var Sprite min favorit läsk men nu lär det blir den med mynta. Jag kommer garanterat köpa om den! Igår städade vi Simons bil både utvändigt och invändigt så nu är den ren och fin. Senare på kvällen så övningskörde jag lite med Simons pappa men Simon följde med för han fick övningsköra tills vi hittade ett bra ställe för mig att köra. Det var första gången jag körde i märker och när det regna men det gick helt okej. Nu ska vi mysa lite till lite gott och serie.

Likes

Comments

Idag följde jag med Simon till körskolan för han hade körlektion och jag fick följa med när han övningskörde. Efter körningen så åkte jag och Simon till Willys och handlade lite när vi kom hem gjorde vi mat. Vi åt bara friterat idag så det blev pommes, lök ringar och chicken nuggets. Senare på kvällen åkte vi upp tills Simons storebror och där fikade vi lite.Nu på kvällen kollade jag några avsnitt av Eva och Adam serien och åt lite chips. Men nu sitter jag i sängen och inte gör någoting alls.

Likes

Comments