Blogg paus har ju varigt över ett bra tag på min andra blogg men planen är att börja blogga även på denna bloggen igen men vill först se hur stort intresse det finns kvar på denna blogg så efter jag vet hur många som fortfarande läser så tar jag ett beslut

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

då är det en ny vecka imorgon som lär innehålla födelsedag, kalas och provrida minst en häst. sen i skolan blir det att fortsätta med ADR och Logestick utbildningen som jag ärligt talat kan säga är riktigt tråkigt eftersom man sitter och lyssnar i flera timmar i streck men är sista veckan innan det blir praktiska lektioner igen så får hoppas denna veckan går fort. men kommer upp blogginlägg imorgon.

Likes

Comments

Då så är man här inne igen och kickar igång bloggen kände att det var dags för det för nu har jag mer att blogga om. men vi kan ju köra igång med att diskutera bilkörning att idag var jag ute och körde och tränade helt vanlig körning helt enkelt som innebär stoppskyltar, korsningar, rondeller och massa annat. Och det gick faktiskt riktigt bra bortsett från 3 saker som jag ska träna på men blir att träna på det igen nästa vecka då vi ska göra en låsas uppkörning och se om allt sitter som det ska. Men bortsett från det kan jag även avslöja att jag har börjat titta på hästar där jag bland annat har hittat en riktigt snygg häst som blir att titta på nästa vecka och sen får jag se hur det blir med dom andra hästarna. Men är verkligen en stor gott och blandat påse utav dom jag valt ut att åka och titta på. Men tänkte ifall ni är intresserade utav inlägg där jag beskriver hästarna osv? För isåfall ser jag till att fixa det men vet ju inte hur många det lär att bli att titta på eftersom det kan ju hända att jag väljer direkt att jag vill köpa första hästen fast det märker vi ju. Men nu blir det att se till att klä upp sig och sminka sig sen blir det iväg en runda. Men vi hörs senare.

Likes

Comments

det märks verkligen vilken skillnaden det är på tankesättet när man hade hästar då jag hade Suprise ,benn, Misty och SteelMoon som vi ägde och kalle på foder en vad man tänker nu när man haft uppehåll i cirka 7 månader. har ju en plan i bakhuvudet men är ju fortfarande en hel del som ska tänkas på men utav dom planerna så är det ju bland annat att det blir att åka på hingstvisningen om cirka en månad. däremot hela planen kommer jag inte berätta fören allt är fixat. men poängen är att när man är mitt uppe i ridsporten så känns det så enkelt medan nu känns det mycket svårare att få allt att bli perfekt och är ju extremt svårt att gå vidare eftersom stolle fanns hos oss i 9år. för han kom ju till oss som 5åring och fick somna in som 14åring. medan suprise och misty bodde hos oss i cirka 2år och benn bodde hos oss ett par månader/1år. däremot är ju tyvärr både misty och benn döda för benn fick cancer och misty fick hjärtfel. däremot suprise har jag ingen aning om för tyvärr så var inte den nya ägaren som dom andras nya ägare för benn och mistys ägare hade vi kontakt med under hela tiden från dom såldes till dom dog. men hade ju verkligen hoppas på att suprise nya ägare skulle höra av sig. men om han skulle vara död utan att jag fått veta något skulle det vara ett kontrakt brott eftersom jag skrev in att jag skulle få reda på såna saker. så därav antar jag han lever men blir att försöka få reda på hur han har det och om han ens lever för det känns extremt jobbigt när man säljer djur och inte får veta hur det går eftersom vi trotts allt har fått veta kring dom andra djuren och vi har ju känt alla köpare lika lite från början så det är ju inget som spelar in.

men om det skulle råka vara något här som vet någon om suprise så blir jag jätte glad om ni hör av er här eller på min Hotmail blixten123@live.se.

Likes

Comments

bloggar väldigt dåligt på senaste tiden för att all min tid lägger jag ner på att övningsköra, göra körkortsteori och umgås med folk någon gång i bland men i helheten så är det att läsa på om körkortsaker och det är ju inte så roligt att läsa antar jag så därför har jag inte bloggat på det sättet och gällande olika tankar i livet just nu så passar dom flesta tankarna inte in på denna bloggen. men inlägg som kommer komma upp om det går som planerat är........

  • inlägg om hur körningen går
  • inlägg om hingstvisningen
  • och sen några oplanerade

men så ni redan vet nu att fram tills jag fått mitt körkort lär det bli lite tråkigt men sen när jag fixat det så lär förmodligen bloggen bli bra igen. Men kommer däremot från och med den 20 februari blogga på den andra bloggen oftare.

Likes

Comments

En sådan här härlig ledig fredag så finns det ju inget bättre en att plugga körkorts teori. nej men är nödvändigt för nu är det inte länge kvar innan det blir att göra uppskrivningen och var ju länge sedan man pluggande kring detta.

Likes

Comments

hejsan var ju ett tag sedan innan men tiden verkligen flyger iväg är ju bara denna veckan plus 3 dagar kvar sen är det lov fram tills vecka 9. så just nu är stress nivån hög med att hinna med allt men idag blev truck beviset ( truck körkortet) nummer 2 klart så nu är det bara ett kvar sen är alla truck kort klara. men har ju massa andra lastbils saker också att göra. men ska verkligen bli extremt skönt att få lov för min stress nivå är verkligen hög så lovet lär det bli att lugna ner alla nerver i kroppen. kring att tiden flyger iväg så känns det verkligen helt otroligt att jag blir 18 om cirka en månad och att jag äntligen snart kan få mitt B körkort. sen ska vi börja köra lastbil. så livet rullar verkligen på.

Likes

Comments

Det är ett ämne jag nämnt lite men har i stora hela inte pratat om det på sociala medier överhuvudtaget, just för jag inte hade bestämt mig och behövde prata ihop mig med min familj. Men nu efter mycket tänkande och diskussioner så har jag kommit fram till att börja med ridsporten igen däremot inte direkt utan när jag har fått mitt B- körkort som inte är helt bestämt när det kommer bli men räknar med 3-4 månader. Men direkt när jag fått körkortet lär det bli att börja om på ett sätt men på ett sätt inte för kommer bli stor skillnad eftersom innan så satsa jag med hjärtat men nu blir det att satsa med hjärnan. Så nu ska jag gå från att hålla på att träna olika hästar till att satsa på att komma så långt som möjligt inom hoppningen. men även fast det är ett par månader kvar så tittar jag redan nu på häst som ska bli min tävlings partner, olika stall och vilken Ridklubb jag ska välja och allt annat runtom kring. För det går ju verkligen fort så gäller att redan nu se till att fixa så mycket som möjligt. så snart är jag tillbaka på banan igen och idag är det 6 månader sedan jag la av med ridsporten. Men nu när jag börjar med ridsporten igen lär jag ställa högre krav på allt och vara mer kräsen gällande allt så har ju ställt upp tydliga krav på både hästen och stallet osv för allt runtom spelar ju stor roll inom denna sport. men nu så blir det att kämpa med körkortet sen är det bara att satsa för fyllt på både skolan och ridsporten.

Likes

Comments