Personligen anser jag att personen i rosa tröja är en idiot medan Sylve är det smarte i detta. Kan helt ärligt inte förstå hur Sylve kan vara så lugn i den diskussionen hade det varigt jag hade jag verkligen inte varigt så trevlig. Men är intressant att se på även fast man vill slå idioten. men nu ska jag vara snäll så därför blir det att lyssna på allt dom säger. Vad anser ni inom detta? Jerrings priset

Likes

Comments

Som ni vet är jag vego och det innebär att jag äter inget kött,fisk och kyckling osv utan äter helt enkelt inga djur som blivit dödade och därav är min fråga till er ifall ni hade viljat at jag börja med att fota min mat en hel vecka i taget och sen på slutar av veckan tex söndag lägger upp bilder och recept på mycket utav det jaga ätit under vecka? så tycker ni ja kan ni gilla detta inlägg eller kommentera så jag vet.

Likes

Comments

Likes

Comments

Då är det redan måndag igen kunde ju varigt en roligare dag genom att det kunde varigt lördag men är en helt okej måndag för har gods/truck lektioner hela dagen. så blir att vara här ett par timmar till tills det äntligen är dags att få gå hem. är ju trött som bara den men förhoppningsvis går tiden fort samtidigt som på ett sätt är det bra om tiden saktar ner för då hinner man bli färdig med fler saker. men vad hittar ni på denna trevliga måndagen?

Bild från nyår då Alice blev rädd för raketerna så vi satte oss ner och myste

Likes

Comments

nu när jag även bloggar på min gamla blogg igen så slog det mig hur mycket som hänt i mitt privat liv sedan jag starta denna blogg och det har verkligen gått otroligt fort.

och gällande min andra blogg så lär jag börja blogga där igen för på denna blogg vill jag vara den ordentliga personen som endast skriver saker alla kan läsa utan att må dåligt eller att jag ska behöva vara en dålig inverkan. men min andra blogg och mina gamla bloggläsare har gått igenom så himla mycket tillsammans och jag vill kunna få ut mig saker som jag känner utan att behöva känna mig dålig. och den andra bloggen kan jag alltid ta bort ifall det går över gränsen medan denna vill jag för alltid behålla. men hoppas ni kommer vilja fortsätta läsa denna blogg även fast dramat kommer vara på den andra och ordning och reda kommer vara här.

Likes

Comments

Då är redan söndag igen känns verkligen som helgen flyger iväg men som ni redan vet har jag ju mycket som ska göras som är.

Plugga massvis av bil teori för att klara uppskrivningen.

Köra så ofta som det bara går för att klara uppkörningen.

Klara truck körkorten.

Bli färdig med all gods saker.

Göra en hemlig sak som jag måste göra inom två månader.

Måste hitta en passande dopklänningen fast det är som tur är de enklaste utav allt.

Fixa inför mitt kalas.

Bli färdig med matte kursen senast om 5 veckor.

Sen nästa vecka blir tatueringen gjord.

Och inom allt detta som ska fixas senast om 8 veckor så har man ju sitt vardagliga liv att ta hand om. Men om ni vet någon snygg och passande klänning så får ni gärna länka den nedan krav är den får inte vissa för mycket tex röv och bröst, den måste vara vit och den ska inte vara för lång helst precis över knäna för vill ju såklart verkligen inte snubbla.


Likes

Comments

Då är det äntligen fredag, har varigt en väldigt lugn vecka där det enda vettiga som blivit gjort är att bli färdiga med halva teorin på godshanteringen sen blev det iväg till veterinären igår för Alice skulle vaccineras. Men kändes verkligen inte bra i känslan när man kommer in på samma ställe som där smulan dog på för fick tillbaka alla gamla känslorna. För när det gäller hästarna har man ju en vetrinärer som ser till så att dom mår bra osv sen ifall dom tyvärr behöver avlivas så har man ju en annan person till det så man får ju inte den känslan när det är en häst Vetrinär. men annars i livet så går det väldigt bra bortsett från att jag är extremt stressad inför massa olika saker som måste fixas inom 2 månader. men det är bara till att se till att fixa det för hjälper inte att bli stressad även fast man blir det automatiskt. Men idag blir det att ha truck/gods övningar hela förmiddagen sen i eftermiddag blir det att städa sen efter skolan blir det iväg en runda. sen hålla helg.

Likes

Comments

Som ni vet mår jag inte så bra så var hemma igår och idag gick jag till skolan men slutade med att man nu har både förkylning, ont i huvudet, ont i magen och mår illa så nu lär det bli att vila så man orkar med allt som ska fixas och som jag tror ni förstått så kommer det vara blogg paus tills jag mår bra.

Likes

Comments