View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

denna veckan har jag verkligen inte mått bra så har blivit att bara se till att kämpa sig igenom skoldagarna. men nu när det äntligen är helg så blir det iväg och övningsköra på förmidagen imorgon sen blir det att dra igång julstämningen med att pynta för är ju bara en månad kvar till julafton., tycker verkligen det är riktigt mysigt med julsaker men får alltid dåligt samvete när jag tänker på alla som sitter ensamma utan att vilja det och folk som inte ens har ett hem osv. men ser såklart till att göra så mycket som det går att göra. men om vi ska tänka på det positiva så är det roligt att alla samlats och att det blir ljusare utomhus när det är massa extra belysning och är ju en dag då man bara skiter i allt annat och ser till att ha vara glad och mysa. däremot så gillar jag inte julmat så blir att äta vanlig mat. men nu blir det i första hand att klara av alla dessa veckorna som är kvar.

Likes

Comments

som ni redan vet så har jag haft ett tablettmissbruk och jag har överdoserat, men det är ett avslutat kapitel sedan 2år. men något jag aldrig har velat prata om men efter idag så känner jag att jag behöver få ut det ur mig. och det är att jag lider av panikattacker som uppkommer när jag blir satt i jobbiga situationer tex om läraren ber alla i klassen att städa i klassrummet så kan jag få panikattack av inte få reda på vad jag ska göra utan att man istället ska behöva ta plats bland folk man inte trivs vid och jag får känslan av att jag är i vägen eller att dom andra anser att jag inte gör det dom vill. och det får mig till att känna att jag får sådan panik så jag måste därifrån. men jag har alltid försökt låssas som ingenting men idag fick jag en sådan attack och då bestämde jag mig för att tänka igenom det hela. men då är ju frågan till varför jag har dom här panikattackerna och det är för att en person som fanns i mitt liv 2011-2012 behandla mig så illa så jag mådde extremt dåligt men år 2013 försvann personen som tur är ur mitt liv. men det har satt sina spår på många olika sätt. och gällande tablettmissbruket så har jag ju berättat om smärtorna som gjorde att jag åt massa tabletter men det är bara 60procent av sanningen för dom andra 40 procenten av mitt missbruk är på grund utav den personen och den personen påverka mig så mycket så jag klara inte av att leva normalt och det fick mig till att få dödstankar som fick mig till att överdosera. men har sedan 2014 mått jätte bra bortsett från panikattackerna och att jag ibland får perioder då jag blir deppig men har lärt mig att hantera det. har inte velat gå in på detta för vill inte bli dömd och vill inte att folk behandlar mig på ett annat sätt utan skriver endast detta för folk ska förstå varför jag är som jag är och varför jag hantera vissa saker på andra sätt en vad man borde. och kan säga att innan den personen kom in i mitt liv så mådde jag jätte bra och var verkligen den snällaste människan man kunde hitta och var extremt blyg. men personen fick mig till att bli utåtriktat och att jag har lättare för att bli sårad så därför litar jag inte på folk, och kan säga att hade man kunnat vrida tillbaka klockan hade jag verkligen hantera det på ett annat sätt för då var jag för blyg för att göra något men hade det varigt nu så hade jag verkligen sätt till att personen fått vad den förtjäna. för personen fördärva så extremt mycket under tiden som den fanns i mitt liv och den personen har ju gjort att jag inte klarar av vissa saker och varje gång jag tänker på det personen gjort mår jag extremt dåligt och vill bara ge upp. men ska inte låta personen påverka mitt liv så jag gör allt jag kan varje dag för att glömma bort det och se till att bli så duktig som det går och vissa folk att även fast jag har ett söndrigt hjärta ska jag klara det.

det ända som fick mig till att inte ge upp var min familj, djuren och mina vänner så dom betyder verkligen guld för utan dom hade jag aldrig varig här idag.

(kommer ej nämna namn och kommer inte vilja gå in på vad personen gjorde för går ej att berätta mer utav historian utan att avslöja vem det är. och hoppas verkligen ni visar respekt.)

Likes

Comments

Hejsan då är det redan söndag igen. helgen har bestått utav att i fredag vara på fest sen på lördagen mådde man ju som man förtjänar så då blev det att fixa hushållssysslor och umgås med syrran,barnen och ta hand om djuren. och idag blir det iväg till dop för är Tyler som ska döpas.
Men här får ni se bilder från i fredags och från igår sen får ni se bilder från idag senare.

Likes

Comments

då är det äntligen höstlov något som jag verkligen har längtat efter på grund utav blandanat så är jag riktigt trött på skolan. så ska verkligen ta vara på varje minut. så därför blir det att göra färdig alla läxor denna helgen så jag från och med måndag inte ska tänka på skolan överhuvudtaget. det ända som har lite med skolan att göra som jag ska fixa nästa vecka är att jag ska se till att övningsköra så mycket som möjligt. men bortsett från det så ska jag umgås med folk och åka till Ullared sen så blir det att hjälpa min ena syrra att flytta, sen ska jag se till att blogga mycket mer.


(här kommer lite bilder som tagits under veckan som gått)


Likes

Comments

hejsan, då är den berömda tråkiga måndagen här igen men som tur är så är det ju "bara" cirka 2 timmar kvar tills man får komma hem så får hoppas på att tiden går fort. men tänkte sammanfatta allt kring skolan, och en del utav mitt privat liv i detta inlägg så vill ni läsa om det kan ni fortsätta läsa annars kan ni sluta läsa nu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------som ni vet går jag i andra ring inom linjen fordons och transport. där den gruppen jag är i just nu håller på och kör personbil men man får ju inte ut sin behörighet fören man fyllt 18 och det gör jag inte fören den 10 mars så är ju cirka 5 månader kvar. men om cirka 2,3 veckor så lär vi börja med olika sorters truckar men truck kortet kan man får direkt när man klarat det. sen har ju lastbil och lastbil plus släp och hjullastare som man ska hinna få innan man går ut om 1 och ett halvt år kvar. så är ju mycket man ska hinna med när man har alla vanliga ämnen sidan om där vi har massa nationella prov just nu. sen har jag ju även dyslexi som gör det ännu svårare så när andra lägger ner 100 procent måste jag lägga ner minst 150 procent. så har ju väldigt mycket att göra och därför har jag valt att inte skaffa något sidan om skolan ännu. men funderar såklart väldigt mycket på ridsporten eftersom jag höll ju på med det i flera år och har nu inte hållit på med ridsporten på cirka 3 månader men känns verkligen som mycket längre tid. så efter mycket fundering fram och tillbaka över hur jag ska göra så jag inte ännu kommit fram till ett hundra procentigt svar men tänkte skriva ett eget inlägg om just ridsporten om ett par månader när jag och alla runtom har tagit ett säkert beslut så kommer ni få veta ifall ni kommer få följa en/flera ny(a) häst(ar) eller inte. men eftersom tiden går åt till skolan så mycket som det gör just nu så hamnar allt annat under mattan. för är även inne i en period just nu där jag kämpar med att inte gå till botten för allt känns mycket jobbigare och ställer mig själv dagligen frågan om jag verkligen kommer klara det. så måste kämpa med att hålla humöret uppe, och då klarar jag inte av att behöva känna pressen kring allt annat och jag har flera gånger sagt att jag inte kan låta bloggen vara nummer 1 men aldrig gett en ordentligt förklaring därför gör jag det nu. sen vet jag att det går rykten om att ett lastbils gymnasium skulle vara enkelt men det är verkligen inte sant för det är minst lika svårt som andra gymnasium som och till och med svårare en vissa sen så ska vi inte bara ha godkänt utan vi ska ha godkänt i allt plus fixa alla körkorten och den linjerna jag jämför med är blandat barn & fritis, hästlinje och äldreomsorg. sen alla andra linjer har jag ju ingen aning om hur det är på eran skola.

men som sagt så kommer det ett eget inlägg om ridsporten

Likes

Comments


idag känns det verkligen inte som en lördag efter att spenderat förmiddagen i skolan och sedan dess har det blivit att hitta på massa olika saker med My och nu ska vi hålla kväll. men öppethus var faktiskt väldigt trevligt tycker tiden går riktigt fort iväg och tycker faktiskt skolan har gjort ett bra jobb med att få det till att bli så bra som möjligt. det ända negativa jag kan tycka är att dom hade vanlig korv och hade även fixat kyckling korv men dom hade ingen vego korv. men det går jag inte in på mer just nu för det orkar jag inte. men här kommer lite bilder från dagen men var mycket jag inte fota men ni får i alla fall se lite olika saker. men hörs imorgon då jag förmodligen är piggare så jag kan komma med ett bättre inlägg.

Likes

Comments