Header

Vill skriva allt jag känner men jag vill inte att någon ska veta.. 👋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Under hela mitt liv har jag varit missnöjd med min kropp. Alltid sett ngt som "måste" bli bättre, snyggare. Fortfarande har jag den känslan men den är inte lika intensiv nu när jag har barn.

Så, jag tänkte såhär. Att jag skulle byta inspiration och ideal. Jag ska sluta stirra mig blind på vackra, onaturligt smala kroppar och börja kolla mer på normala plus size modeller. Som självklart också är väldigt vackra! 

Dock när jag gjorde det så insåg jag att jag är fet på fel ställen.

Brösten hänger, magen lika så. Dubbelhakan avslöjar att jag är en sockertorsk och armarna och rumpan visar att jag inte tycker om att "lyfta skrot". Mina ben däremot, är jag nöjd med 😉

Alltså är jag bara nöjd med en liten del av hela mig. Men jag borde vara nöjd med hela mig, för jag är vacker - bara de att idealet och samhället säger annat..

🍀

Likes

Comments

Igår hade jag och Patrik kräk fest här hemma. Viggo verkar ha klarat sig iaf. Men jag vill nog aldrig vara dålig samtidigt som min man igen, för att ta hand om lilleman medan man var sjuk var då inte de lättaste 😥.

Idag är vi ok iaf, jag har fått lite problem med ryggen igen men de löser sig, de gör det alltid. Lite vila, lite aktivitet så blir det bra sen.  Ringde vc för att se om jag skulle till läkaren igen eller om jag måste till sjukgymnast och gå den vägen. Sjukgymnast blev självklart svaret. Men innan jag fick höra det så frågade hon mig om jag tatt Alvedon och att det fanns diklofenak receptfritt på apoteket.. 

Så jävla typsikt sjukvården att knarka ner folk istället för att hitta det verkliga problemet. Blir så trött på dem! 😡

🍀

Likes

Comments

Idag fråga Pernilla mig om jag ville med på en pw, självklart säger jag.  Och bra va väl de att äntligen röra på fläsket mer än jag brukar, för de gav mig motivation till att börja träna igen.
Så nu på kvällen har jag kört lite hemma träning med
situps (20×3),
armhävningar (12×3),
höftlyft (35×3 med 5kg boll),
lunges (12×3),
benböj (12×3).

Nu pallar jag inge mer 😂

🍀

Likes

Comments

- 2 Juni 2009 -

Allt man behöver göra är att se till att näsan är ovanför vattenytan. Så länge man har det så överlever man. Ibland händer det att jag inte orkar simma längre, jag är trött både fysiskt och psykiskt, men så fort näsan hamnar under ytan lyckas jag på något sätt ta mig upp ändå, om inte någonting tar tag i min fot och drar mig långt, långt ner idet mörka iskalla vattnet. Det där någonting har ett stadigt grepp om min fot och jag lyckas inte vinna denna gång, de drar mig längre ner än jag någonsin varit. 
Så nu ligger jag där, under vattenytan utan att ens hunnit tagit ett stort andetag och plötsligt så måste jag kämpa för att överleva, vare sig jag var beredd på det eller inte.

Jag sparkar med benen och flaxar med armarna i ren panik och jag känner hur lungorna fylls med det där mörka iskalla vattnet, jag vet att dem snart spricker. Jag kan inte andas och tankarna snurrar. Tänker på allt som är dåligt och aldrig på det som är bra.


Likes

Comments

Iförrgår var jag hos frisören och fixade håret. När jag kom hem tyckte jag att håret var lite fläckigt på ena sidan och sen att håret var i en gul nyans.
Det finns vissa som inte tyckte det och många som tyckte de va jättefint. Men i mina ögon så var det så. Så jag ringde min frisör och berätta vad jag kände, så nu sitter jag här med folieslingor i mitt hår.

Det som känns så skönt är att min frisör inte tar det negativt och ser inte det som att jag gnäller utan är glad att jag sagt till.
Personligen känner jag mig som ett pain in the ass 😂

🍀

Likes

Comments

Jag lovade ju ett inlägg tidigare idag men så blev det ju inte. Efter jag lämnade Viggo på förskolan så träffade jag en utav de andra mammorna och vi bestämde oss för att ta en fika. Sen sa det bara poff och det var dags att hämta de små.

Iaf, citatet. "All we have to decide is what to do with the time that is given us" är mitt absoluta favorit citat. Inte bara för att det kommer från en utav mina favoritfilmer utan också för att det på ett sätt hjälpt mig.

Jag har under några år, från 2009 till 2012 gått på tomgång. Visst har det hänt väldigt mycket under de åren. Bland annat flyttat ett antal gånger, blivit sårad och har sårat andra, skaffat hund, bytt jobb tre gånger, försökt studera men misslyckats och en hel del annat.
Och under dessa år har jag tänkt; jag behöver bara bestämma mig för vad jag vill så kommer jag att lyckas. Därav citatet.

🍀

Likes

Comments

Min header hålls rätt simpel och diskret för att jag tycker det är snyggast 😊

Imorgon när Viggo är på förskolan och jag städat klart här hemma så tänkte jag skriva ett litet inlägg om varför jag tagit ett citat från J.R.R. Tolkien. Godnatt!

🍀

Likes

Comments

Jag känner mig osäker i vardagen, jag tycker om rutiner och planer. En impuls lite då och då har jag inget emot men planer gör mig lycklig.

Viggo är just nu på förskolan, hans sista inskolningsdag och allt har gått superbra - för honom. Jag däremot känner att jag egentligen inte vill missa en sekund av hans liv just nu. Jag vet att förskolan är bra för honom, det märks på honom. Men Mamma saknar sin plutt. Blir säkert annorlunda för mig när jag börjar jobba, får lite annat att tänka på och timmarna går snabbare då än när man är hemma.
Och då blir det andra rutiner eftersom jag också jobbar kväll. Det som jag finner jobbigt nu är ju att jag "bara" är timvkarie - alltså jag har inget schema utan kan bli inringd 1h innan jag ska vara på jobb. Att då behöva förklara för Viggo att han måste till förskolan då på direkten finner jag jobbigt. Men ett jobb är ett jobb, jag får snart mitt sommarschema så då har jag iallafall koll på vilka dagar och tider jag jobbar i några månader.

Är så glad att jag inte är ensam i detta, att vara ensamstående måste vara extemt kämpigt. Att få ihop vardagen så att det flyter på bra är väldigt viktigt för mig och utan min man hade jag haft väldigt svårt att ordna det.

🍀

Likes

Comments

Igår var jag på babyshower för min fina vän Veronica. Så som alltid när någon vän ska få barn så brukar jag sy babynest eller ett lapptäcke till vagnen.

Och jag visste att Veronica verkligen ville ha ett babynest, att de ska få en påg och hon tycker om stjärnor. 

Så detta blev resultatet⬆

Att sy är min hobby, jag finner det avslappnande och jag blir så tillfredsställd och nöjd över mig själv när jag skapar något och får ett bra resultat.

Och för er som undrar; ja, jag tar beställningar 😉

🍀

Likes

Comments