View tracker

I söndags var jag på en dubbelpole-workshop. Så jäkla kul! jag och Isa har kört lite dubbelpole innan men kul att få lite mer tips på teknik etc

Vi fick såklart inspiration och provade ett trick igår på träningen 😁

Vi började även öva på Handspring  igår. Det är ett av mina mål inom pole. Kommer visa mer av det senare ☺

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar känslan efter ett morgonpass. Man känner sig fräsch och pigg. Dock händer det inte allt för ofta då jag är så jädrans morgontrött.  Men idag överraskade jag mig själv och masade mig till ett nästan tomt gym. Blev 30 minuters intervaller. Vilken skillnad det är att springa innan frukost och efter jobbet när man redan har ätit 4 mål i princip.

Likes

Comments

View tracker

Ikväll bjöd Sandra på hemmagjord sushi, så jädrans gött. Lätt den godaste sushi jag ätit iallafall. Till efterrätt bjöd hon på glutenfri kladdkaka gjord på kokossocker, den måste jag definitivt prova att göra själv. Då kommer receptet upp här ☺

Likes

Comments

Idag hoppar jag träningen. Hade tänkt vara duktig att gå upp i tid å köra lite yoga som en bra start på morgonen. Men mitt snoozehuvud satt igång och vips så hade jag försovit mig istället. 😏

Ikväll blir det sushi hos Sandra, hon brukar göra egen så det blir spännande. Får se om jag tycker om sushi denna gång, brukar vara från gång till gång. Också kan jag inte äta mer än 3-4 bitar innan jag blir less på smaken.. 😛

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Såg reklam om MAX nya veggoburgare med halloumi. Såg så jäkla god ut så jag fick lite inspo att prova själv ☺

Burgare
Riv 200 g Halloumi och en morot
Pressa två vitlöksklyftor
3 ägg
3 msk pofiber
chiliflakes
gräslök
svartpeppar
lite salt
2 msk olivolja

Forma till burgare och stek på medelvärme tills de blir fasta

Glutenfritt hamburgerbröd
250 g kvarg
1 dl havremjöl (glutenfritt)
1 dl rismjöl (kan använda annat mjöl)
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
salt
sesamfrön till toppingen

Ugn 200 c, ca 15-20 min.
Rulla till runda bollar å tryck ut försiktigt på en plåt. Pensla på lite olja. Toppa med sesamfrön.

Likes

Comments

Yummie!

Blev sjukt sugen på varm choklad så slängde ihop en variant som är lite vänligare mot mig som ska hålla undan från socker just nu.

Värmde kokosmjölk, vispade i kakao, lite chokladproteinpulver och en gnutta kokossocker.

Hade nog kunnat hoppa kokossockret eller Chokladproteinpulvret eftersom båda sötar. Man nöjde sig med några klunkar, man blev mätt på chokladsmaken, blev ganska mäktigt. Men gott. ☺

Tips: Säkert gott att vispa lite grädde att ha på. Nu hade jag ingen hemma så fick hoppa över den!

Likes

Comments

Nu när nya polekursen dragit igång har vi en 8 veckors utmaning där vi ska jämföra olika saker vi vill utvecklas i och se hur bättre de blivit efter dessa 8 veckor.

Mina främsta mål just nu, sol jag kommer att jobba på mycket nu i år är främst:

- Handstående utan vägg. Jag är rädd för väggen och jag är rädd för att kasta mig. Detta ska bli bättre minsann. Vågavågavåga

- En finare brygga, ska jobba på min stela rygg.

-Stretch i övrigt, är ju otroligt stel överallt och särskilt i höft/rumpa/baksida lår. Detta ska jag skriva mer om i ett eget inlägg senare.

Heja Heja! !

Likes

Comments

Jag kämpar på med att vara sockerfri av den onödiga sorten. Förra veckan var jag på en utbildning med jobbet där jag visste att det skulle bjudas på gofika så för att vara snäll mot mig själv och en hjälp mot suget bakade jag en egen kaka och tog med.

nu höftade jag på allt och gjorde efter vad som fanns hemma. Men på ett ungefär:

Glutenfritt  havregryn
hackad mandel
Chokladproteinpulver
Kakao
En äggvita
Kokos
Hackade dadlar
Linfrön
Solrosfrön
Varmt vatten med kokosolja och lite agavesirap

Klicka ut, in i ugnen på 175 grader. Tills de får fin färg och blir sådär lagom knaprig.

Perfekt mellanmål i mitt tycke! ☺

Likes

Comments

Har länge varit sugen på att prova ögonfransförlängning men kännt att det varit lite för dyrt för att hålla så kort tid. Dels för att jag tränar en del, så tänker jag att hållbarheten blir kortare. Kan ha fel visserligen.  I vilket fall så valde jag att prova att göra egen, för att se om det kan vara ett alternativ och dels för att se om jag ens skulle passa i förlängning då jag redan har ganska långa fransar i sig, dock lite glesa.

Det jag gjorde var att köpa fransar som är individuella, alltså inte en hel fransrad utan 3-4 fransar i en. För att fästa de köpte jag vattenfastlim som visst ska sitta lite längre. Så får se nu hur länge det sitter.

Detta var som sagt första gången, är limklumpar på fransarna och hade svårt med tekniken men det tar sig nog 😉

- Klickade upp en liten klick lim på en bit folie
-Doppade fransänden  i limmet med hjälp av en pincett satte fast den längst in på fransraden,  inte på huden!!
-Sedan gjorde jag samma sak på andra sidan och fortsatte tills jag var nöjd.

Som sagt, limklumpar och nån är lite skev, men så får det vara första gången. 😉

Tips: Innan - Tvätta bort mascara noga. Ej med oljeprodukter.
Efter - Håll undan från vatten, svett etc första dygnet. Sov inte på mage å gnugga ögonen i kudden.

Får se om de sitter kvar imorgon hehe!

Likes

Comments

Körde första gympasset på länge nu. Det fick bli ben/rumpa då polekursen  börjat imorgon efter juluppehåll. Vill ju inte ha träningsvärk i kycklingvingarna  då 😉

Då jag jobbar till 17 blir det ganska sent med middag efter träning. Äter ordentligen till mellanmål på eftermiddagen, idag blev det chiapudding och en apelsin. Det håller jag mig länge på. Men blir riktigt hungrig då passet går mot sitt slut så ikväll laddade jag upp med en riktig baddargröt.

1dl havregryn
3 dl vatten

Sedan blandar jag gröten med:
1 äggvita
En halv mosad banan
1 skopa chokladprotein

Toppat med:
Hallon
Banan
Jordnötssmör (LOVE IT)
Hemmagjord granola

Mätt i magen minsann ☺

Likes

Comments