Header

Bloggen var död igår för att jag avpublicerade ett inlägg i sista sekund. Mest för att det inte var mitt inlägg, men som lite för enkelt kunnat ses som mitt inlägg, eller en text från mig. Jag har ett litet depprojekt pågång. Men är lite kluven på hur det hela ska gå till. Samt över vilka reaktioner man kan få av folk från jobbet t.ex. Jobbigt det där med sociala medier, att man bör/måste tänka efter före. Sen har jag även jobbat som en tok, samtidigt som jag försöker finna tid till att vara hemma hos Dita. Vilket leder till extrem sömnbrist. Sover rätt ofta färre än 3-4h flera nätter i veckan, och det sätter sig på psyket lite ^^

"Idag kl 05.53"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag läste en artikel "Världens bästa vegoprodukter är utsedda!" och tänkte att något lär ju verka lockande. Dessa kycklingbiffar blev utsedda till Bästa veganska kycklingen och se lite ut som de som jag och Dita käkade på Ed's i somras. Så jag har kollat upp återförsäljare, men misslyckats att finna vad jag sökte. Tills i fredags, då jag tog mig till Flygfyren och hittade dom, längst upp i frysen för vegetariska varor. Blev glad c:

Likes

Comments

Facebook älskar att visa ads från alla möjliga företag som säljer smink. Ofta får man se en fastforward toturial på när någon halvkänd tjej lägger sin foundation osv. Visst, resultatet kan anses vara snyggt. På film, via en skärm.
En fredagkväll stod jag i kassan och två brudiga brudar dök upp, med den exakta sminkningen, med säkert samma produkter, halvpackade och uppklädda. Deras ansikten var svettiga och såg tunga ut. Jag kände bara obehag av att kolla på dom. Det var ljust i "rätt" delar av facet, mörkt på andra delar och knottret av halvmogna finnar syndes igenom brunkrämen... något som inte syns via en kamera. Ett faktum som ingen brud verkar förstå.
Att se dom där adsen och sedan tjejerna i verkligheten får mig att inse en sak: Vill du bomba ditt face med krämer, skuggor och allt därimellan, så kommer du inte kunna röra dig utan att det "fina" sabbas och ger en motsatt äcklad effekt. En livsstil som jag aldrig frivilligt skulle välja. Sedan att facebook trycker upp sminkreklam på min sida och inte Ditas gör mig mest irriterad. Men det är så det är i detta samhälle.

Likes

Comments

YES! Jag har väntat i många år på att detta ska ske! Såg första posern redan 2012 med felaktigt datum, eftersom Johnny Depp sedan sa att de var tvungna att skjuta upp Pirates cuz of The lone ranger o: Pirates hade alltså kommit ut i år om det inte var för den filmen :/ MEN HUR TAGGAD KAN MAN BLI EGENTLIGEN?

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw