Dagens frisyr:Uppsatt i en hästsvans

Dagens humör:Trött men glad

Dagens klädval:Mjukisbyxor, svart tröja

Dagens att göra:Plugga matte o svenska

Dagens längtan:Lov

Dagens vill ha:Fixade naglar

Dagens bästa:Pannkakor t lunch, fredag imorron

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola! Sitter just nu o myser med mamma innan vi ska städa men gjorde it så mkt igår drog bah en sväng ner t stan o sen hem igen. Har inga planer för resten av dagen mer än att städa o plugga.

Likes

Comments

Yaaasss! Ni läste rätt jag färgade topparna o luggen rosa igår. Meden färg från vinhandlarn i Tannefors som kostar 90kr.

Som ni ser så är d tre olika färger i mitt hår längst upp är d min riktiga hårfärg sen kmr en lite mer guldig färg som är en lila färg som har blekt sig i solen sen kmr den rosa.

D ser olika ut för vilket ljus jag står i men jag använda snapchat kameran o bytte filter. För d skulle synas.🎀

Likes

Comments

Hola! Hann tyvärr it att blogga igår pga att jag åkte t simhallen efter skolan med syrran, hnes kille o hans syster o vi kom hem typ vid nio. Men har haft en bra dag idag o igår.

Tog även bilder med hans mobil under vattnet. Här är en av dom när jag står på händer.

Likes

Comments

Hola. Kom hem typ precis o d är så kallt ute har ingen känsel i mina ben elr händer. Men har haft en helt ok dag va ganska trött idag men mkt skratt på sista lektionen.

TB t när jag var liten.

Likes

Comments

Hola! Kom hem för ett tag sen o är oss mamma o hennes kille är här. Men har haft en bra dag med mkt skratt. Höll på att frysa ihjäl när jag gick hem. D har vart en ganska då chill dag oxå.

Sitter just nu och läser de tre musketörerna. Som vi ska läsa på svenskan o hemma. Har it kommit så långt men en så länge tkr jag it att den är så jätte bra men spännande är den iaf. Fattar it så mkt heller finns lite konstiga ord oså.

Likes

Comments

Godmorgon. Vaknade för ett tag sen o sitter på sängen o ska åka t skolan vid tjugo i. Tänkte bah göra en liten update eftersom att jag it blogga igår.

Likes

Comments

Heej! Sitter just nu i soffan o väntar på att pappa o syrran ska bli klara så vi kan åka t Vidingsjö för att åka pulka. Tror it att vi ska mer idag än att åka pulka. Men d ska bli kul.

Likes

Comments

På tal om att det är kallt ute så är det så jävla kallt i skolan. Man sitter på lektioner o fryser ihjäl vi får it ha på oss jackor inom hus heller. O sen mst man gå ut för att gå t matsalen it kul.

It så jätte kallt men ändå.

Likes

Comments

Hola! Sitter just nu o väntar på farmor, faster o fasters kille o syrran. Har haft en bra dag förutom att vi hade träslöjd ist för syslöjd men annars har dagen varit bra!

Likes

Comments