imorrn åker jag och besöker sthlm <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger fortfarande i sängen med feber och allmän ångest över att man inte får något som helst gjort förutom att snart ha tittat igenom allt som har att erbjudas på netflix.
Jag ska prova att göra ingefära och citron te, det ska hjälpa har jag hört, det ska vara extra bra om man river ner vitlök, men den delen tror jag att jag skippar!

Likes

Comments

I måndags kom jag och zack hem från en riktig dunderhelg i sthlm, så härligt att träffa nära och kära!
Utställningen gick bra och de flesta av mina tavlor har hittat ett nytt hem, Jag vill tacka alla som kom och tittade.
Efter andra och sista dagen på utställningen så drog vi ihop ett gäng och festade på slaktis, och efter allt partajjande så drog jag med en megaförkylning hem till oslo, så just nu ligger jag har med feber i sängen, som tur är har jag min fina zack som tar hand om mig när jag är sjuk.
här kommer ett hopkok av bilder från helgen.

Likes

Comments

Snart fyller jag år igen, den 8e september och ju fler vårar och vintrar man har samlat på sig desto mindre kan man skylla på din ålder när man gör dumma val "ung och dum" ja, det kanske fungerade att säga med ett skratt när du var 16 år fyllda, men nu måste man själv ta ansvar för sina val.
Jag känner mig inte ett dugg visare än vad jag gjorde för några år sen..
Så, nog med åldersångest.
På min födelsedag kommer vänner från sverige till oslo och vänner här kommer vara med, men jag har ännu inte klurat ut vart vi ska hålla hus, så det måste planeras, och helgen innan dess så kommer en annan vän från sverige över också.

Problemet är att jag är så stressad över utställningen vi har den 16e för eftersom jag måste ha ca 20 tavlor klara och kreativitet känns inte direkt som något man kan tvinga fram.
Likes

Comments

En bra kväll med Zacks jobb på eventet för The studio Fitness and lifestiles öppning!

Likes

Comments

Idag tog zack ut mig på stan så gjorde vi en shoppingrunda och hamnade tillslut med hamburgare och drinkar hallelujah!

Likes

Comments