övrigt

Hörni jag är jätteledsen men jag hinner faktiskt inte uppdatera här så mycket nu, jag har massa prov snart som jag måste plugga jättemycket till och jag vill verkligen höja min betyg som just nu är väldigt låga, och sen efter skolan har jag piano och dans där vi tränar mycket till en show så jag har verkligen inte tid, vi får se jag hinner uppdatera ändå, trots allt det här men vi får se, annars borde uppdatering bli bra igen vid påsklovet ungefär💓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min dag

Ungefär såhär kommer min dag se ut idag!<3

😴6.00 - Kl 6 på morgonen går jag upp ur sängen och börjar fixa iordning mig, jag sätter på mig kläderna jag valt dagen innan, sminkar mig, äter frukost och borstar tänderna osv.

🏫7.50 - 10 i 8 går min buss som jag tar till skolan, det tar ca 15 minuter att åka. Jag brukar vara framme vid 5 över 8 och jag går då till mitt skåp för att lämna min jacka och hämta böcker till SO lektionen som jag har på fredagar. Lektionen börjar 8.20.

🍔10.55 - Nu är det lunch och idag kommer det vara indisk tandoorifisk (ingen aning vad det är hahah) mums...

🚌15.35 - Nu slutar jag skolan och det är heeeelg hahah, jag tar då bussen hem igen och börjar packa för oftast åker vi till vårar landställe på helgerna.

🚗16.20 - Det är olika varje gång men det brukar vara vid ungefär den här tiden som vi stoppat alla väskor i bilen och börjar åka mot landstället.

🏠18.20 - Efter ca 2 timmar (beroende på trafik) brukar vi vara framme, det första vi gör är att tända en brasa och massa ljus och få upp värmen helt enkelt för det är alltid iskallt där hahah.

🍕20.00 - Runt 8 brukar vi äta middag, antagligen med en film på TV. Sen händer det inte så mycket mer hahah, kanske en ny film och mer och mer popcorn, men sen brukar jag gå och lägga mig vid midnatt eller senare hahah.

Så jaaa de där va alltså hur min dag kommer se ut hahah, kan vara det tråkigaste någonsin för er att läsa men jag vet inte vad jag ska lägga ut hahah. Jag vill lägga upp en haul typ, men jag har inte fått några pengar på tre månader så jag är ganska pank hahah. Och jag vet att jag kan fråga mina föräldrar och det har jag gjort och de är faktiskt skyldiga mig mer än 2000kr men de har typ inte råd att betala nu, men när jag får mina pengar blir det shooppiiiiiing. (Inte så mycket dock för jag ska till Italien och Gran Canaria i sommar så jag vill liksom spara hahah)

Hoppas ni får en bra fredag och en fantastisk helg som i alla fall kan vara lite längre än en sekund som det brukar kännas som hahah, så hörs vi snaaart!
Puss & kram!<3

Likes

Comments

Hörni förlåt för att jag inte uppdaterade igår eller dagen innan, men vi har så himla mycket i skolan just nu, vi har en uppsats i svenska, ska skriva en text om religion på SO:n, och vi har ett stort spanskaprov på måndag osv, så jag har liksom inte tid. Jag hoppas ni förstår och jag försöker uppdatera så ofta jag kan💓
Jag tänkte skriva ett inlägg imorgon innan skolan om min dag idag<3
Puss & kram!<3

Likes

Comments

Min dag

Hej på eeeer!
Jag har nyss ätit middag, köttfärssås och spaghetti, och sitter nu och kollar på det nyaste avsnittet av Riverdale!
Idag kom det ju ut ett nytt avsnitt av once upon a time, som jag såklart kollat på, och jag döööör för jag måste vänta ända tills måndag till nästa avsnitt! VARFÖR GÖR DE SÅHÄR MOT MIG!?

Min hund Elton, kastrerades förrförra veckan, och idag gick vi till veterinären för att de skulle kolla på stygnen och sedan tog vi av hans tratt! Han blev såklart jätteglad hahah.

Jag ska inte göra så mycket mer idag, jag tänkte bara sitta med mobilen, kanske kolla på en film, men sen måste jag faktiskt jobba med en uppgift vi har just nu i skolan, på svenskan ska vi skriva om en karaktär i en bok, så det måste jag göra. Kuuul..

Jag har inget mer att säga nu hahah, men ha en trevlig måndag så hööörs vi!
Puss & kram!<3

Likes

Comments

Min dag

Jag ska snart gå och lägga mig, men det kommer nog bli svårt att somna eftersom söndagsångesten hemsöker, imorgon har jag skola igen eftersom jag haft sportlov. Jag har inte gjort så värst mycket idag, jag sov bort halva dagen för att sedan följa med mamma till Mio för att köpa lampor till mina föräldrars nattduksbord, visst låter det kul?

Det här blev ett väldigt kort inlägg eftersom jag inte hade gjort så mycket idag hahah, men imorgon är det skola (döda mig please) och jag har i alla fall något att göra på dagarna. Även om jag väldigt gärna skulle vilja ha sommarlov nu, så känns det ändå lite skönt över att få komma in i rutinerna igen. På tal om sommar, så har jag blivit sååå taggad på sommaren nu, och jag håller på och skapar en Spotifyspellista med massa låtar som ger flashbacks till sommaren!

Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig så att jag inte ser ut som en död zombie imorgon haha.

Puss & kram!<3

Likes

Comments

tags

Hej på er! Detta är då mitt första inlägg, så jag tänkte göra en tag så att ni får lära känna mig lite!<3

1. Godis eller frukt?

Lätt godis, för det är liksom jättegott? Hahah nä men sen är jag faktiskt allergisk mot frukt så tyvärr kan jag inte äta det. Eller jag är inte allergisk mot alla frukter men mot stenfrukter eller vad det heter, alltså frukter med kärnor som typ äpple.

2. Film eller serie?

Nej Gud vad svårt, jag kollar på film 24/7 men samtidigt serier också. Men jag tror jag väljer film för jag har svårt för att hitta bra serier (just nu kollar jag på Once upon a time) och jag älskar att mysa ner mig i sängen eller i soffan och ha Harry Potter maraton hahha, så jag väljer film.

3. Har du mjölk i teet?

Jag dricker inte te faktiskt, jag mår typ illa av det, jag vet inte varför det är ett mysterium hahah, så nej jag har inte mjölk i teet hahah.

4. Musik eller böcker?

Jag tror jag väljer musik här för jag brukar inte läsa böcker, de enda böckerna jag läser är Harry Potter hehe, men musik lyssnar jag däremot på 24/7 så jag väljer musik.

5. Spolar du före eller efter tandkrämen?

Jag spolar efter, för jag tycker det blir för starkt annars heh.

6. Knycklar du eller viker toapappret?

Jag viker, tycker det är mycket enklare hahah.

7. Stressad eller lugn?

Jag är definitivt en stressad person hahah, även om det inte finns något att vara stressad över, tänker jag att det är konstigt att det inte finns något, och så blir jag stressad över det istället. Heh

8. Hur fördriver du tiden när du åker buss/bil?

När jag åker med bussen till skolan brukar jag lyssna på musik om jag inte tar samma buss som en kompis, då pratar jag ju med hen istället såklart. När jag åker bil till mitt landställe brukar jag också typ lyssna på musik och kanske chatta med någon kompis.

Så det där var alla frågor! Jag vet inte hur jag ska avsluta det här inlägget haha men jag ska skriva ett inlägg ikväll också så kika in då!
Puss & kram<3

Likes

Comments