Ja ni.. Jag vet inte

file:///Users/sabbdadlei/Documents/Videos/BAAHAHAHAH.m4a


Oh mha.. Vet inte om länken funkar, Om den gör det såå..
Testade att klippa in min röst i GarageBand och ändrade lite på det hela, Vet inte vad jag ska tycka riktigt xD kul blev det iallafall (Vad jag tyckte åtminstone)

Skulle egentligen fortsätta att försöka göra en annan låt, men kände för att skoja till det hela lite mera. hehe..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mot Tallinn!! Yeah! =D 

Yes! Nu drar jag äntligen till Tallinn igen!
Åkte dit första gången 2015, efter den extremt misslyckades semestern 2014.. Då jag och min morsa skulle till Köpenhamn och Hamburg, Men vi kom inte så långt tyvärr.. Min morsa ramlade på trottoaren och slog i sig rejält, (Hon mår bra nu) så det blev en hotel semester i Köpenhamn och sedan hem igen med tåget..
2015 tänkte vi iallafall åka iväg, så det blev Tallinn. Och nu har vi åkt dit varje år (en så länge) xD
Och nu drar vi igen! Med båt (Gillar båtar huehue)

Ska ta ett par nya bilder också, och ladda upp kanske bilderna från förra året dessutom.. Det känns som en plan

Likes

Comments

Tjhoo Hoo Månad

Det har hänt för mycket saker i Juni xD Kylskåp och toan byttes ut, och ommålning i badrummet dessutom!
Har fått sitta hos min mormor hela tiden bhaha xD Sen åkte man på ett party som man åkte hem ifrån väldigt fort dessutom.. Kändes inte så kul att vara där, (speciellt när man var trött som tusan) 

Sen.. ÄNTLIGEN!! så har jag en skrivare/scanner, så jag kan scanna in bilder till datorn och skriva ut bilder från datorn. 
Så jag äntligen kan börja med det jag vill göra haha! 
Med tanke på bilder... Det blev inte så mycket bilder från Zakura grejen, allt annat kom i vägen hela tiden. Men la upp 2 bilder iallafall, Det får man vara nöjd med ;) 


​Also.. Har skaffat Twitter, är nästan mera där en här bhaha! Om man enbart vill skriva något litet kor eller snabbt! =)
https://twitter.com/SabbDadlei





Likes

Comments

Picture Nr 1

Picture Nr 1

Från ett utav träden som står på min framsida. Vi hade 4 träd men 2 utav dem dog (dem var gamla) Och nu börjar det ena trädet utav dem 2 som är kvar att dö .-. Skulle vilja ha tillbaka träden, Fast kanske en mindre version utav Cherry träden, Nu är dem här träden inte så stora. Men dem ger rätt mycket skugga iallafall (har dessutom ett stort hus framför mig) Eller så får Mimer helt enkelt ta och beskära grenarna på dem så dem inte blir så pass stora,

Men när dem väl blommar så är dem sjukt fina =D

Likes

Comments

Vensy's Zakura/Cherry Arriivva 

Vensy's Zakura/Cherry Arriivva 2017 gonzza been sthottcchented dan 31 May, Indtot dan 4 Juny! Dhotc khoommssher whössttrrha markénts aden Zakura/Cherry's tottemme sale, aden mhack mharre, sho missenlie anthe dhatcde day!

#vensysstozzt #zakuracrazzhe #sabbdadlei

Halloj! Gör en liten kul grej för mig själv här hehe.. Från den 31 Maj till den 4,de Juni ska jag rita Zakura/Cherry träd, Inte så mycket kanske... Men nog för att jag ska få något skoj att hålla på med!

Likes

Comments

Lite Gran Bilder

Några Närbilder på min gran 'Picea Pungens Hoopsii' Blågran. Har velat ha den gransorten ett bra tag nu haha! och nu har jag en ;) Har haft den i någon månad nu! och den växer redan =)

Likes

Comments

Regn Morgon

Älskar när man hör regnet droppa ned på fönstret på morgonen, Det finns en skön känsla i det hela.
Blir sugen på att gå ut på en promenad! Men får vänta tills det blir ljusare ute (hoppas att regnet inte har försvunnit då hehe) Får dock skaffa bättre skor att gå ut i regn med, Men det får blir någon annan gång.

Likes

Comments

Skumma Körvel Promenaden

Skulle gå ut på en promenad och upp till Mormor för att hämta min Körvel,
På en gräsmatta står en bil jag tänker "jaahaa en bil" Senare på promenaden kör den förbi mig, och när jag ytligare hade gått en bit så står någon och.. Skottar kvistar? han som skottar kvistarna säger "Nu blir det städat här!"" jag säger "AAAAAA" sen gick jag.
Väl inne i huset så stod en hel familj och skulle in i samma hiss som mig, jag går ur, kliver in hos min mormor, tar min Körvel och ska in i hissen igen.. Hissen stannar på våningen under, någon kommer in "TJAA" säger han, jag "Haluuu" Sen kom hela familjen igen. Med MASSOR med väskor istället, När hissen stannar på förstaplan så står massor med andra personer där nere, jag tänker "Mycket folk som ska åka hiss idag då" När jag går ut ur hissen så håller jag näääästan på att snubbla rakt in i någon annan. Tur att det inte hände.... På väg hem så håller Körveln på att blåsa bort istället..
Säger då det, Det blir skumt läge så fort jag ska gå utanför dörren mmm....

(Hel random)

Likes

Comments

Camburre Oftdan Spendstate

Yeah! Halloj Har äntligen gjort ett nytt härligt logo till eum.. Man kan säga min tågstation? eller snarare till en tågstation (bolag) på min egna planet Erlina. Det ser inte direkt ut som ett logo till en tågstation, men men tågen och staden är färggranna så varför inte göra logot i samma stil?
Tågstationen (bolaget) heter 'Camburre' (Kaa-m-büur) typ i uttalet, Nu vet jag ju inte hur andra uttalar det hela hehe.. Men aja! Deras huvudkontor ska vara placerat i staden 'Vensy' rätt så nära en motorväg, och vid en flod som går igenom hela 'down-town' Floden är rätt så bred, så man får plats med många båtar (inga stora fartyg dock)
but back to the train station! Jag då på min rätt så stora egna planet är ägaren över Camburre since Februari 2014, trodde jag hade get mig in på något fööör stort att hålla på med på min planet, men faktiskt så har Tågstationen hjälpt till med att få mig rita upp t.e.x staden Vensy med alla stadsdelar och det (nu ska man bara namnge alla) och länet/staten som själva staden ligger i.
Kommer ihåg att jag sölade rätt bra med att rita upp delar i mera närbild från min planet före jag började med tågstationen, + Super kul att hålla på med tåglinjerna och att skissa upp tågen!

(Notice, Min planet har INGE fantasy i sig överhuvudtaget, förutom i filmer eller historier)


Likes

Comments

Halloj!

Gör ett test inlägg.


Likes

Comments