Hej, nu är jag tillbaka igen efter 29 dagar.. Jag ska förklara varför jag har varit borta..

Sista inlägget jag gjorde var närmare mot julafton och sen kom jul och då kände jag att det inte riktigt fanns tid att skriva något inlägg. Nyår kom och sen hade jag plugg att göra innan skolan skulle börja så jag har haft mycket stress.

Skolan har börjat igen, faktiskt skönt men börjar få lite halvt stress för snart går jag ut 1:an på gymnasiet och betyg ska sättas.. Hoppas det löser sig.

Jag har börjat må lite sämre och då menar jag att jag känner att mer o mer vänner försvinner och sluta bry sig om mig.. är ju glad att jag har en sån underbar pojkvän men jag känner ändå att jag inte riktigt har någon kompis kvar.. så mina känslor går upp och ner..

När det gäller bloggandet så kommer jag att blogga emellanåt och inte allt för ofta. Ibland kommer kanske inlägg ut oftare än andra men jag kommer att fortsätta för det är en mysig grej och jag älskar det.

Det var allt för denna gången, kram

Likes

Comments

Igår ville jag, Kim och min brorsa hitta på något och då blev det att knäppa några öl och spela Fia med knuff 😂

Efter en stund fick vi tanken att dra in mot stan och dra ut på krogen, vi var ju lite drunk redan då 😂

Vi hade så kul och det var kul att träffa folket där ute!

Tillslut kom vi hem och skrattade en del! Vi hade sån jävla kul kväll!

Såklart blir man ju hungrig så vi käkade mackor men massa på!

Jag och Kim gick o la oss sen och vaknade upp och var väldigt sega! Så idag har vi haft en mys söndag men massa gott och serie! Så härligt!

Imorgon ska jag tillbaka till skolan och ha jul avslutning och Kim ska jobba sen så ses inte jag och Kim förens på onsdag igen.. hur ska detta gå?

Men hoppas ni har haft det bra dessa dagarna och har en mysig söndag!

Kram, Sara 💕

Likes

Comments

Som ni ser så var det så fint väder runt 12 tiden idag, precis efter min rast hoppade solen fram och värmde. När jag och min handledare åkte vidare till omsorgstagarna så efter bara 2-3 timmar så blev det så mulet och man såg knappt något.

På bilderna kan man nästan tro att det snöar eller att det ligger snö på gräset men det är ju frost! Imorse när jag vaknade så var det 8- grader och nu när jag slutade så var det 0 gradit ute. Det har alltså varit så kallt att allt har frusit till is.. Snacka om att jag har frusit idag! 😉

Nu ligger jag så gott i sängen med min dator i knät som ni ser på ena bilden och skriver detta inlägget. Jag väntar bara på att min pojkvän Kim ska komma hem från jobbet, han är väll hemma om max 30 minuter.

Så fort han har kommit hem blir det att gosa ner mig i sängen med honom en liten stund sen kanske laga mat, får se vad som händer!

Jag har haft en bra dag bara att den har varit lite segare än vanligt men hoppas eran dag har varit bra och om inte det har det så hoppas jag att ni får en toppen dag imorgon! 😊

Kramisar, Sara ✨

Likes

Comments