kram Saaraasliv

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har nu varit på ett stort läger som heter jamboree 2017.Och det var så kul lärde känna nya människor och fick till och med se kungen där.Då han själv är scout och besöker alla stora läger kändes lite coolt.Men annars har denna veckan varit så lärorik och rolig.Då när man är på ett scout läger så blir man nästan som en stor familj.Och det är det jag älskar allra mest att känna den gemenskapen och lära känna varann på ett helt annat sätt.
Så om ni inte redan är scouter bli det jag lovar det är sjukt roligt.
Kram saaraasliv ❤

Här kommer lite bilder kanske kommer ännu fler senare.😙❤❤

Likes

Comments

Oavsett hur dåligt jag mår just nu har ganska mycket bekymmer.Så lyckas jag ändå vara ganska glad för jag har så mycket bra förutom det dåliga.Som en jätte underbar pojkvän och super fina vänner.

Varje gång jag känner mig som att jag nått botten ser jag till att resa mig igen och tänka.Jagr också värd något och om jag kämpar kan jag också nå dit.Bara kanske tar lite längre tid.
Det jag vill säga med det här är att man ska aldrig ge upp hur svårt och dåligt man mår.För det finns alltid solsken tillslut.

Kram saaraasliv ❤

Bilderna är på den underbaraste pojkvännen och min familj och bästa vän.😙❤

Likes

Comments

Idag har varit en ganska super tråkig dag har inte gjort så mycket.Mest tagit det lugnt kände att det var värsta flashback innan dock till min barndom då jag satt och kolla alladin.Älskar verkligen den filmen så mycket älskar de flesta Disney filmer är ett barn i hjärtat.

Blev dock en rolig kväll då min vän kom över och vi kollade första Spiderman filmen.Den är så kunglig och super bra älskar skådespelarna i den filmen.

Annars så är allt väldigt bra och längtar efter en ny dag med nya möjligheter.
Kram saaraasliv ❤

bilder från en allsångs sak jag va på igår som heter kulijuli i Helsingborg.

Likes

Comments

Var och såg Håkan igår i Malmö och han var helt magisk.Har aldrig sett honom live och jag älskade det.Visst hade inte jätte bra plats men är nöjd ändå.Huvudsakligen är att höra hans underbara låtar en underbar kväll som jag delade med min bästa vän.

Kram Saaraasliv

Likes

Comments

Dagens lunch vegetarisk taco med sallad och lite grönsaker och vego färs.Det är såå gott ni måste bara prova det.

Kram saaraasliv ❤

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt mysig dag gick ut på promenad och träffa en gammal vän.Vi gick i skolan tillsammans på högstadiet och vi prata om gamla tider lyssna på musik.Annars så har det inte varit så händelserik dag bara tagit det väldigt lugnt.Hoppas att bara min smärta i bröstkorgen kan gå över snart så jag kan börja leva lite.

Det var allt för idag hoppas alla haft en bra dag idag kram Saaraasliv.❤

dagens outfit.

Likes

Comments

Idag har varit en ganska tråkig dag har inte gjort super mycket.Har dock en inflammation i bröstbenet så kanske därför det varit tråkigt.Försökte komma iväg till en grej i Helsingborg som heter kulijuli men det ösregnade.Så drog hem istället då så fort jag blir kall får jag bara mer ont i bröstkorgen.Men annars tycker jag det kan bli kul att ventilera min vardag och små äventyr.Hoppas dock jag inte ska behöva ha ont hela sommarn men det går nog över.

Annars ha det bra kramar Saaraasliv ❤❤

Likes

Comments