Header

Jag har märkt här hemma att golven blir bara kallare och kallare, någon värme får vi inte direkt i vårt boende och toppen av allting eldningsförbud i vår kakelugn pga murskicket. Så vi har fått sätta in lite extra värme element och elda på med värmeljus. Men även fast vi gör som vi gör just nu är golven forfarande kalla och barnen är liksom jag inte så förtjust att ha på sig strumpor inomhus.
 
Som ni kanske såg i förra inlägget när jag fick klart tofflor till mig så ville jag göra ett par Crocodile slippers/boots. Jag köpte hem mönstret både till mig och för barnstorlek (finns bebis storlek med) och började virka nästan direkt. Idag satte jag fast alla knapparna och la på ett lager med antihalk under alla tofflorna. Barnen blev överförtjusta i sina tofflor och längtar redan efter att få prova dessa imorgon. Själv är jag sjukt nöjd över resultatet och att barnen kan hålla sina fötter varma. Nu ska jag fortsätta med lillasysters knästrumpor med falska flätor.
 
Vad tycker du?
 
Garn: Magic Light från yarnparadise (sonens blå/grön/gula, dotterns lila/vit/svart), Kasper garn M&K på äldsta dotterns.
Virknål: 4.0mm till sonen och 4.5mm till flickornas
Knappar: Köpta på Netto.
 
Knästrumpor av falska flätor, i bakgrunden syns den helt fantastiska "Vänskapsfilten"

Likes

Comments