Header


Dessa drops tofflor med mormorsruta hade jag helt och hållet glömt bort och fann dessa när jag letade fram garn till barnens tofflor. En allt förvirrad Saannis förstod inte alls varför dessa ha legat helt ofärdiga i 3-4år?!

När jag kom ner från ovanvåningen och satte mig för att slutföra dessa så slog det mig... Orange passar inte alls mitt tycke eller i tofflan. Så jag klippte bort hela långa randen med orange, skarvade om garnet och fortsatte att sätta ihop första tofflan, jag kände mig genast mycket nöjdare! Igår kväll fick jag klart även toffla nr 2 men var inte helt nöjd med hur dessa såg ut. Kollade runt lite på google och fann den här beskrivningen att virka en blomma på rutan. Ibland för ufo med sig lite glädje trots allt!
 
Garn: Drops delight (vet dock inte färgnr eftersom banderoll saknades)
Virknål: 4mm
Mönster tofflor: Drops 139-17
 
Nu ska jag påbörja att göra dessa tofflorna till barnen :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kaninen i african flower som påminner om Lisebergskaninens färger pryder nu vår soffa och barnen blev helt förtjusta i den. Själv är jag väldigt nöjd med resultatet trots att det var lite bökigt med att montera fast fötterna. Jag älskar Work in progress såhär kommer lite bilder! Och tidigare bilder finner ni i detta inlägg; http://saannisdesign.se/2014/august/en-liten-lisebergskanin-pa-gang.html
 
Storlek; ca 38 cm hög inkl örat, 31 cm bred
Garn: Cotton Time (ca vit 50g, grön 150g, rosa 100g) & Fresco (enbart varv 5, 65g)
Virknål: 2.5 mm
Mönster: http://www.ravelry.com/patterns/library/easter-bunny-of-african-flowers---crochet-pattern
 

Likes

Comments