Header

Idag fick jag klart en större duk till vårt soffbord. Det var hur roligt som helst att virka och det börjar så smått bli ett beroende ;)
 
Mönstret hittade jag i en av mormors gamla virktidningar som jag har fått.
 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara bloggläsare. Jag vet att jag är riktigt kass på uppdatera här just nu, Gilla annars SaannisDesign på Facebook. 
 
Men jag lägger all tidpå att vilja få klart filten, och för varje dag som går blir jag allt mer förväntansfull på att se den färdig. Vilket motivera mig ännu mer  att göra den klar!
 
När jag först insåg häromdagen att det blev väldigt tomt i mina skålar (där jag hade rutorna i) så kom jag på mig själv att de sitter nu fast i filten på bredden. Lite märklig känsla när man har vant sig vid att barnen har varit och valt rutor till mig att sätta ihop. De har verkligen haft glädje att få vara delaktiga i detta projekt :)
 
Nu står jag här och har virkat klart 2 av 16 längder. Samtidigt som jag började med detta igår har jag nu kommit på en kant jag hade tänkt prova på och se om min ide funkar på frihand. 
 
Och så har jag givetvis gjort en tatuering   :) Ha en helt fantastisk fredag allesammans för det ska jag ha! 
 
Idag ska kommunen nämligen ha en hyllning för Melodifestivalsvinnaren Sanna Nielsen. Det kan jag bara inte missa, inte varje dag vår lilla kommun får vara med om detta. 
 

 

Likes

Comments

Min älskade mormor gav för ett tag sedan bort sina gamla virktidningar till mig. I en av tidningarna fann jag en väldigt söt och liten romantisk duk som jag bara ville virka till vårt brudpar i porslin. 
 
Och jag är så nöjd över hur fin duken blev :)
 
 

Likes

Comments