Header

Det är inte lätt att hinna med och virka i den takt man hade velat och utan att bli avbruten hela tiden. MEN jag är ganska stolt över att ha lyckats få färdigt en ryggsäck på ca; 3 dagar totalt. Bild kommer så småningom men ni får ett litet tjuvkik här nere. Ska göra en till ryggsäck åt mitt andra barn och tanken är att fylla dessa med olika amigurumi figurer som de båda ska få i julklapp. Håller även på med en kofta som jag virkar åt äldsta dottern samt en Geisha figur åt farmor.
 
Har ni några önskemål om vad ni vill skulle vilja se mer utav i bloggen? Har en del funderingar på att lägga in flera mönster översättningar, skulle det kunna vara något? Vill gärna har flera tips på hur jag ska kunna utöka min virkskola, om det är något som fattas?
 
 
Ryggsäck på gång :)
 
 
Koftan som jag håller på med!
 
 
Inte mycket till Geisha än, men lite naken är hon allt ;)
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina barn älskar att sjunga med till låtar och en hel del danser bjuds också. Jag har länge haft en ide i huvudet och nerskissat på ett papper, men det är först nu som jag kände att det här vill jag förverkliga. Det är inte ofta som jag frihandsvirka sånt här men detta var riktigt roligt, eller så pass roligt att det tog mig en dag att få färdigt dessa två :) Barnen har ännu inte fått sett dessa utan det ska bli julklappar till dom.
 

Garn; Tilda från Svarta Fåret
Virknål 3mm, 2mm
Mönster; Mitt eget!

Likes

Comments

Hösten har verkligen kommit fort liksom kylan. För några veckor sedan var jag nere i källaren och tog fram alla vinterkläderna till barnen. Hittade deras halsvärmare men kom på att jag fattas en. Jag gillar verkligen HMs halsvärmare som vi har hemma men kände för att prova och sticka en. En toknöjd dotter och nöjd mor som slutresultat kan inte bli bättre :)
 
Garn; Falk Garn - Sport
Stickor; 4mm
 
Istället för rätstickning valde jag att göra slätsticknig.
 

Likes

Comments