Header


Godmorgon tisdag! Elisabeth har precis fått mat och lyckades somna om, vilket inte händer särskilt ofta att hon gör på morgonen. Jag tänkte faktiskt passa på att göra ett mobilfodral till mig, blev klar med mormors i söndags och blev sugen på att ha ett själv.

Igår passade jag på att vårstäda i huset när Elisabeth för första gången sov hela förmiddagen (hon sov även hela natten utan avbrott) - tvätta/ diska/damma av/dammsuga/torka golvet/sortera, vika, lägga in tvätt/omorganiserat på Elisabeths rum/rensat ut - kort sagt det blev rejält städat här så om någon skulle klaga får de städa själva ;)

När det väl var städat ville jag passa på att förnya med inredningen också. Nya gardiner sattes upp i vardagsrummet, sovrummet, köket och datorrummet. Nya dukar fick också fram som kunde ge lite mer vårkänsla. Tulpaner köptes in, mina rosa ljus åkte fram och likaså mina ljusmanchetter som liknar kristaller. En servetthållare som jag fick i födelsedagspresent hittade jag bland städningen och den har nu fått plats på köksbordet med rosa servetter i :)
Jag är sjukt nöjd över vad jag lyckades åstadkomma här hemma. Kom fram till igår att Elisabeth äter ca; 12timmar genomsnittligt på en dag (2timmar/måltid = 6st måltid/dag). Det är halva dagen som går åt att äta och tänk att hon redan på natten sover 6timmar i sträck utan att vilja ha napp, blöjbyten eller mat. De andra 6timmarna är hon mesta dels vaken men kan somna i 10-20min om man har tur.

Vi ska till Bvc idag vid halv 4 och kolla hur mycket hon har vuxit och väger. Därefter ska vi hem till mina föräldrar och fira min bror som fyllde år i söndags. Min man kommer efter att han har slutat upp till oss.

Just det Elisabeth fick även igår ett stort paket så locket på brevlådan var öppen :) I paketet låg det 3st välkomstböcker från Barnens bokklubb (vi har även medlemsskap på Goboken). Den ena boken var "Var bor du lilla råtta", sen "Den silvriga barnkammarboken" och "Bebisens roliga rim och ramsor". Att sjunga och läsa anser jag vara väldigt bra för barnen redan nu. Böckerna är jätte fina och allt detta fick jag för 55kr (inkl porto på 39kr). Bara Barnkammarboken ligger på mellan 140-200kr beroendes på vart man köper.
Jag ska ta kort på henne när vi är på kalaset så att ni kan se hennes fina outfit, en söt liten klänning i strl 50 :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För någon vecka sedan anmälde jag Elisabeth till en testpanel för virkade converseskor hos Virka Amigurumi. Hon blev utvald och förra veckan kom skorna i brevlådan. Vi har nu provat skorna på Elisabeth och jag gillar verkligen utseendet men också att skorna är bekväma och sköna för henne.

För er som virkar kan jag meddela att mönstret kommer att finnas tillgängligt att köpa.
För er som INTE virkar men ändå vill beställa ett par finns att göra på hennes blogg.
Skorna finns i 4st olika storlekar upp till 12månader.

Jag är hur nöjd som helst med Elisabeths!!

Likes

Comments

Efter att ha blivit inspirerad av mormors mobilfodral ville jag göra ett finare till mig än den jag redan hade. Men jag ville prova på något nytt och jag gav därför mitt fodral en spetskant runt om.

Som vanligt är mönstret mitt eget :) Tänk om det vore lika lätt att göra amigurumifigurer på frihand.

Fodralet blev genast älskad av våra nära och kära. Det är riktigt roligt när saker man gör blir uppskattat.

Likes

Comments

Bilder på Elisabeths snygga Mjällby mössa :) Kan säga att det var många som tittade ner i vagnen och såg mössan på matchen och jag fick väldigt positiv respons. Tack även till er som tyckte att vi var fina ihop!

Mössan tog 1 timme att göra och kommer strax att finnas att beställa i shopen efter önskat färgval och huvudmått...

Likes

Comments

Virkning kan verkligen få mig att koppla av och vara glad över hur kreativiteten sprider sig från händerna till garnnystan. I helgen tog jag på mig ett litet större projekt och valde att virka en "Mjällby" mössa (gul-svart). Jag tycker att jag ser riktigt tjusig ut i den. Love it ?

Min dotter ska få en likadan men har inte riktigt bestämt färgerna ännu.

Likes

Comments