Header

Idag packades sista flyttkartongen upp och där möttes jag utav våra bröllopspresenter bland annat. Hade totalt glömt bort dem utan såg bara en låda med tavlor liggandes ovanpå. Vi har några förvaringslådor kvar att gå igenom men i det stora hela är allt färdig upp packat. Vilket känns enormt skönt! Jag har fortfarande inte hittat min kamerasladd till datorn vilket retar mig en aning.

Annars idag har dagen bestått av städning, laga mat, handla, designat lite, och nu kollar vi på film. Ska designa mer sen efter filmen men har ingen direkt designlust heller, vilket är jätte tråkigt för allt som jag gör känner jag mig inte alls nöjd med. Ja vi får väl se hur resultatet blir sen.

Ska även fortsätta med virkandet, har som sagt lite julpyssel att göra (julgranar, snögubbar, tomtar, hjärtor), hade även tänkt påbörja några julklappar, har älsklings drake kvar att göra. Så fullt upp som vanligt. Hittade även ett par söta converse som jag ska virka till vårt barn, samt så hittade jag ett par söta stickade babyvantar med Tod (från Super Mario-spelet) som jag hade tänkt göra.

Amigurumi-bytet har också tagit slut och jag fick bild skickad igår på min lilla stjärna Luma som jag bidrog och skickade till en tjej. Såhär ser hon ut, är inte helt nöjd med ögonen men hon skiner upp ändå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments