Header

Ja nu är äntligen mina egna pulsvärmare färdiga. Dock ska de först dekoreras innan jag fotograferar dem och visa upp här på bloggen, får bli imorgon då ljuset är riktigt dåligt just nu. Men jag är sååå nöjd med dem. Riktigt sköna att ha på sig inomhus, ska dock testa dem utomhus med innan de får ett helt godkännande av mig.

Vem vet, kanske ska öppna upp för beställningar om det finns intresse förstås! Finns så mycket man kan göra för att de ska bli unika.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Idag blir det fotboll som gäller då jag ska åka iväg för att kolla på DM-final (distriktsmästerskap) match för P16. Det är faktiskt ruskigt kallt ute och regnet bara öser ner. Så vad hade inte passat bättre än att ha pulsvärmare på sig? Min beställning hos Idas kreativa är färdig och de kommer förhoppningsvis med posten nästa vecka (se bilden jag fick via mejlen). Åh längtar!

Men jag hade behövt några nu så jag sitter och stickar, stickar, stickar för att få andra paret färdigt. Par nr1 fick jag klart igår kväll vid midnatt. Haha och den tog ca; 6timmar att göra. Det är väl tveksamt om jag skulle hinna med att göra par nr2 innan jag ska köra iväg vid 12 tiden. Tänkte även dekorerar mina vantar med något fint på. Ni får gärna ge eran åsikter när de kommer upp på bloggen (förhoppningsvis senare idag eller imorgon).

Likes

Comments

Skönt blev precis klar med en designbeställning och jag har faktiskt en till på lager som jag ska göra nu i helgen. Dock tänkte jag faktiskt passa på att testa virka min första amigurumis. Har köpt två helt underbara mönster från Idas kreativa (se här) och tanken är att virka en hel söta amigurumisa i olika djurmotiv till barnet :) Passade även på att beställa ett par torgvantar hos Idas kreativa (se här), väldigt fina/söta och stilrena passar utmärkt nu när det börjar bli kallt ute, längtar tills jag får dem nästa vecka.

Bilderna är lånade från Idas kreativa!

Likes

Comments

Det här är min kärlekssköldpadda Herman som precis har flyttat in i vår familj. Han är alltså min första amigurumi figur och jag måste faktiskt erkänna att jag är stolt över resultatet (trodde det skulle bli helt åt skogen men ack så fel man hade). Mönstret har jag köpt ifrån Idas kreativa och visst är han tjusig? Han ska senare få bosätta sig på mitt skrivbord tillsammans med min dator efter flytten.  :)

Likes

Comments